בוקרררררר

שרי 43

New member
בוקרררררר ../images/Emo6.gif

היי קוב...גם דיקי זה חלק מהחיים אבל הכי חשוב שזה חולף. משברונים קטנים כאלה שנותנים לנו כוח להמשיך הלאה כנראה..... אני לא יודעת אם שמתם לב, אבל, מהיום, שש בבוקר הכל מואר, אין טיפת חושך שזה מבחינתי אומר שהקיץ אוטוטו כאן ועדיין לא ניצלנו את האביב וערכנו טיול אחד (נכון שנסענו לנאן אבל זה לא נחשב)...קוב? הלו? המנהלת אפשר שאלה?......מה עם המפגש המתוכנן?...... יאללה להתעוררררררררררר אני הולכת להכין לי כוס קפה כי אין מי שיתן אפילו כוס מים בבית הזה....

נאן

New member
שלא תגידו לא אמרתי!

בוקר אור לגברת הבית! באמת הגיע הזמן לעשות איזה טיול.אגב קוב הבטחת טיול לנחל התבור אפילו בחורף אהה רק תירוצים יש לכם..... הכל פורח כאן כרגע ובטח גם בגבעת הרקפות אז קדימה להכין טיול כזה נגמר הגבס צריך לזוז להוריד את הנהג מונית שנדבק בגללך העין ששמת לי! אפרת תעשי סדר מהר כאן.... נץץץץץץץץץץץץ בוקר אור אני רושמת לך נפקדות מתיבת המסרים שלי בחיי עם תגובה כזו אני מפחידה אפילו את עצמי... חחחחחחחחחחחח זה רק אומר שנאנוש יצאה מהקונכיה וחזרהההההההההה לעבודה כאן אל תגידו שלא הזהרתי אותכם.... נאנוש

אז ככה - קודם כל בוקר טוב

אפילו אם זה צהרים וטיול.... חזרתי עכשיו מכמה טיולים נהדרים אבל עכשיו שאני בארץ, באמת צריך להתחיל לטייל באמת! יום טוב לכולםםםםםםםםםםם וסוף שבוע נעים.

שרי 43

New member
עוורית אני......./images/Emo3.gif

תודה מתוקה שלי
. דרך אגב מה שלום החבילות הצוחקות שלך?.....גם הגדול כן..גם הוא חחחחחחחח

חן.

New member
יום טוב../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif

וכל טוב, הרעיון של פגישה/טיול מאד מוצא חן בעיני, יש הצעות? ואל תשאירו אותי בבית הפעם הזאת.... אפשר לנצל את מזג האויר הנעים ולרדת לדרום אם עדיין יש פריחה. מישהו כאן מהדרום ? אז תגידו מילה...

בת ה י ם

New member
שמש זורחת על הקרחת...

של דוד משה מירוחם... וגם אני צוחקת כי בא לי מה רע לי.... ודרך אגב.......יש פריחה מ ד ה י מ הבדרום. ממולץ בחום..קחו את המשפוחה + מיים ומזון קל...(לכיוון החוה של אריק שרון) היינו שם בשבוע שעבר ונהנו.

בת ה י ם

New member
קרחת זו מציאות....

עגומה או לא...(תבחר/י) באופן אישי ...קרחת זה הכי הכי !!!

motin10

New member
אחלה בוקר ואחלה בדיחה

זוג קם בבוקר האשה פותחת את הווילוןמסתכלת החוצה ואומרת...איזה יום בהיר היום.למחרת הזוג אוכל במרפסת והאשה שוב איזה יום נפלא היום ובהיר היום.לבעל נמאס והוא שואל..מה קרה לך?כל הזמן מקשקשת איזה יום בהיר היום. האשה עונה לו ..פעם אמרת שביום בהיר אחד תעזוב................... בוקר טוב לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מואההההה לכל אחד ואחת נץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

בת ה י ם

New member
ועוד אחת להרמת המוראל...

איש זקן עומד בתחנת אוטובוס ולפתע מופיע צעיר עם שיער בצבעים ירוק, כחול ואדום. הזקן מתבונן בו....... אחרי כמה דקות הנער ניגש אליו ואומר....: מה קרה, זקנצ´יק, אתה לא עשית מעשים פרועים כשהיית צעיר...? "כן" ענה הזקן, פעם שכבתי עם תוכי ועכשיו אני שואל את עצמי אם יש סיכוי שאתה הבן שלי..

motin10

New member
בת -הים../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סחתיין אהבתיייייייייייייייי

למעלה