נראה לי שהיתבלבלת.. היתכוונת לרשום 26.3.06 תאריך שיזכר לעד לא?!
ע עינבי ארנבי 1 New member 26/3/06 #22 ../images/Emo12.gif נראה לי שהיתבלבלת.. ../images/Emo108.gif היתכוונת לרשום 26.3.06 תאריך שיזכר לעד לא?!
../images/Emo12.gif נראה לי שהיתבלבלת.. ../images/Emo108.gif היתכוונת לרשום 26.3.06 תאריך שיזכר לעד לא?!
ע עינבי ארנבי 1 New member 27/3/06 #24 ואם כבר מדברים על חתימות ../images/Emo108.gif לאיפההה החתימה שלי נעעעלמההההה???????? אמאאאא מיש'ו רואה ת'חתימה שליי?????
ואם כבר מדברים על חתימות ../images/Emo108.gif לאיפההה החתימה שלי נעעעלמההההה???????? אמאאאא מיש'ו רואה ת'חתימה שליי?????
ר רעות האכלנית New member 27/3/06 #27 אמא'לההה../images/Emo3.gif ../images/Emo205.gif אבא'לההה סבא'להההה סבתא'לההה דודה'לההה דוד'להההה אח'להההה אחות'להההה נין'להההה נכד'להההה נכדה'לההה נינה'להה שכחתי מש'ו
אמא'לההה../images/Emo3.gif ../images/Emo205.gif אבא'לההה סבא'להההה סבתא'לההה דודה'לההה דוד'להההה אח'להההה אחות'להההה נין'להההה נכד'להההה נכדה'לההה נינה'להה שכחתי מש'ו
ג גזניוס New member 26/3/06 #20 אחר צהריים טובים=].. יום פסדר.. מחר מבחן בתנך..איך אין לי כוחח לזה.. לא הזמינו אתי לאסיפת הוריםםם יום טובב
אחר צהריים טובים=].. יום פסדר.. מחר מבחן בתנך..איך אין לי כוחח לזה.. לא הזמינו אתי לאסיפת הוריםםם יום טובב
N natali2007 New member 26/3/06 #23 ערב טוב!! איזה יוםם... למדתי היום על 33 מושגיםם אמא זה כ''כ מתיש וזה לא ניגמרר בעע! בהצלחה לכל מי שצריך למחר!! וחופי מקווה שהצלחת היוםם! וגם כל האחרים! המשך ערב מצוין! נטלי
ערב טוב!! איזה יוםם... למדתי היום על 33 מושגיםם אמא זה כ''כ מתיש וזה לא ניגמרר בעע! בהצלחה לכל מי שצריך למחר!! וחופי מקווה שהצלחת היוםם! וגם כל האחרים! המשך ערב מצוין! נטלי