בוקרררררר

בוקרררררר../images/Emo42.gif

יש לי היום המשך צו 1 לא הספקתי הכל בהצלחה לי במבחנים הפסיכותיכנים וחופי בהצלחה וגם עוד כל מי שצריך.

אה ויש לי שאלה דחופה

באיזה רחוב צילמו את נולד לרקוד,כוכב נולד ואקזיט אני הולך לשם היום ושחכתי איזה רחוב זה?

בוקררר טובבב ../images/Emo199.gif../images/Emo42.gif../images/Emo108.gif

בהצלחה עדוו בהצלחה לכולםם הכל החולים תיהיו בריאיםם ווווועעעפתייייי יומממממקסיייםם שיהיה ושבוע טוב

חופייי

New member
../images/Emo26.gifבוקר טוב לכולם../images/Emo36.gif

יש לי היום מבחן בהיסטוריה.... תודה עדו בהצלחה לכל הנבחנים

צהרייייייייייייםםם..../images/Emo110.gif

בעעע איזה תחילת שבוע
היה מבחן בהסטוריה.. יש לי לפחות 4 טעויות.. בעעעעעע
הלך לי לא טוב.. וגםםםם החזירו לנו תמבחנים בספרות לעבור עליהם יחד עם המורה.. והיא אמרה שהיא לוקחת אותם שובבבב לבדוקקק כי היא טעתה בשאלה אחת והיא תכסח לנו את האימ-אמא שללל הציווון!! בעעעעעעעע וגמככה קיבלתי 84 שזה גרוע וזה ירידה
אנייי מתה אם היא תורידדד לי.. וקרה עוד משו
ומחר צריך להגיש עבודה.. וגם מחר אני ועוד 2 חברות מרצות על הבחירווות
איזה הרצאה מצחיקה זאת
זה כזה פעילות
מגניב לאללללה.. לקחו את כל אלה מהמנהיגות נוער.. וחיילים מנחל או משו לימדו אותנו להרצות וכאלה
איזה כיף זה:):) אני שונאת בצפרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר שזה העיקר של היום הזה
שבוע טווב

חופייי

New member
צהריים טובים לכולם../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

היום היה לי מבחן בהיסטוריה והוא היה א-ר-ו-ך....יאו ושאלות קשות...המשחן לקח לי 7 וחצי גפים ויש לי כתב קטן...אמרתי תודה לאלוהים שסיימתי אותו

צהריים מציוניםםםםםםםםםםםם

הייתי בצילומים של המצעד היו טיפקס הדג נחש הראל מויאל ושירי המושלמת שלי איזה מדהימהההההההההההה. עד שהכינוי את הבמה כלומר שנגנים התארגנו אז היא שרה לנו שירים באנגלית כפרע עליה מושלמתתתתתתתתתת.

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אוף החומר שרציתי שירד במיקוד בכימיה לא ירד אוףףףףףףףף

למעלה