בוקררררררר

תודע באיחור../images/Emo3.gif ../images/Emo205.gif

אני די הידרדרתי
מתחילת השנה

חופייי

New member
../images/Emo26.gifערב טוב לכולם../images/Emo41.gif

היום שיקלנו כדורגל בספורט...יאוו זה היה כל כך מצחיק....הגעתי לבד לשער עם הכדור והייתי ככה קרובה לגול...ואז הרגל העמה שלי בעתה לכייון אחר וכולם נשפכו מצחוק....(לאלופה אני כבר לא יגיע) היה לי היום מבחן באנגלית (אנסין) והלך ככה ככה, לא הספקתי וחירתשתי תשובות עכשיו סיימתי לעשות סדר בדברים שלי לפסח ונתקלתי ביומן של יהודה.....אני שעה חושבת כם לזרוק או לא ובסוף החלטתי שלא....קשה לי להיפרד חחח

חחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

אני תמיד מפשלת בספורט
ועוד היא רשמה לי בתעודה "משתתפת פעילה בשיעורי סםורט"
חפיף העיקר שהשתתפת:] אני שונאת כדורגל
ולאא נוראא באנגלית!!

חופייי

New member
חחחחח אני באה לספורט רק כדי

שתסתן לי נוכחות.....התשתתפתי במקרה...

חופייי

New member
חחח כן.......והכי מצחיק זה שהמורה

שלי לספורט היא לא שיא הרזה...אפילו מלאה+.....אז כל פעם שחברות לא מצליחות משהו אנחנו אומרים לה להדגים והיא לא יכולה....חחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

זה מצחיק שתמיד המורות לספורט הן מלאות.. גם שלנו כזאת.. חחחחחחחח יו אני זוכרת ששנה שעברה המורה נסתה להדגים לנו משו שזה כאילו שאחת תופסת תשנייה וכאלה אז הילדה לא תפסה אותההה והיא נפלההה יווו כמה צחקנוו
איזה לא קשורה אני:]

יעל 13

New member
שלנו רזהההההההההההה

אבל היא השמינה כי היא עברה תאונת דרכים ששיתקה אותה למיטה במשך 10 חודשים...אז היא לא עשתה ספורט..אבל אל דאגה
היא דואגת להוריד את זה

חחח "אל דאגה"../images/Emo110.gif

לנו היו נראלי 5 מורות לספורט.. רק 1 היתה רזה.. אבל ממש רזההה! מקל:p אבל מורות לספורט הןןן מעצבנותתת:p

חופייי

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח רעה.....

איזה מסכן אני מתה.....בטח לא ישן כל הלילה

עעעערבבבבבב../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

מקודם חזרתי מהאסיפת הוריםםםם ואייי איזה מזלל יש לייי מזה עליתי השנההה מקווה להמשיך ככהה יוווו רעות לא יודעת מה קרההה ליייייייי נכון דליה??
אז שבדיוק יצאנו מהמורה חני ראינו אותה באה לכיוון של הכיתה שלנו אז כזה היא מנסה להסתיר את עצמי שלא תשים לב אלי אז היסתובבתי ופתאום היא צועקתת "עינבבב!!!" ואז ראיתי את המוות בעינים שלי אווףף כמה היא מדברתתת נשבעת לךך משעה 8 עד 8:20 היא דיברה עם אמא שליי "כמה עינב מקסימה" "אני מתה להיות האמא שלה" "היא כזאת חמודה" ממש מקסימה" ואזז "היא לא מרוכזת" יוווו חצי שעה היא מציינת אותי לשבח ובסוף היא אומרת "היא לא מרוכזתת" ואייייייי היה באלי לזרוק עליה תשולחןןן איזה מעצבנתת חח ואז בסוף השיחה היא נזכרת לשאול את אמא שלי מה שמה חחח ואז הלכנו למורה זזר רפאללל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
זה היה כזהה מצחייייייקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק יווווווווווווווו היה באלי להיתפקע לידוו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כזה אני נכנסת אליו עם אמא שלי ובדיוק הוא בדק מבחנים אז אני עושה לו כזה "שלום כבוד הרב..." אז הוא עושה לי "אני לא רב" אז עשיתי "לאמשנה,מורה,רב אותו דברר" אז הוא התחיל להגיד לי ולאמא שליי "יש הרבה דברים להגיד על עינב, היא ילדה נורא מקסימה,חברותית,וחביבית " ותגידו לי מזהה חביבית??????? חחחחחחחחחח יווו היה באלי פשוט לצחוקקקקקקקקק איך הוא אמר את זה היא נורא מקסימה חברוית וחביבית חח זה היה כזה קורעע טוב אז ציפתי לשמוע דרשה כי הוא אמר "יש הרבה דברים להגיד על עינב" אז הוא עושה "וזהווו" אז כזה אני עושה לו" חגגגג שמח הרב..." אז הוא עושה לי "חג שמח גמלך, ואני מורה לא רב" חחחחחחח ואיי יצאתי משךך מפוצצת בצחוקקקקקק והוא ראה שבאתי ממש לצחוקק פשוט נהיתי אדומה כזאתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואי זב היה קורעע וזהוו ואז הלכנו לקניון וחזרנו הביתה.... איזו מגילה

חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo205.gif

שיהיה.. לא רואים ממש מה שכתבת אבל לאמשנהההה
סתכלי מה קרה לייי
הלכנו למורה חני בהתחלה ואז היא אמרה לי שקיבלתי בשל"ח 46
במבחן.. אז היא אמרה לי לגשת למורה לשל"ח והלכתי אליה
והבת שלה הקטנה היתה שם אח"כ הלכנו למורה לאנגלית
.. ואז למורה למתמטיקהההה
וכזה בחדר של המורה רפאל אז הייתי בכניסה כי בדקתי איזה מורים יש שם.. ופתאום הוא מסתכל עלייייייי
ואני כזה אומרת לאמא שלי: "אמא, בואי כבר"... חחחחחחחחחחחח, והתפקעתייייי מצחוקקקקקק
ואיייי,איזה מצחיק זה היה
שהוא יסתכל עלי
וראיתי את דליה
איך היא מנסה להיות סנובית
אח"כ אמא שלי רצתה ללכת למורה פאני
והלכנו אליה
והיא חייכהההההה
וצחקההההההה, אני לא מאמינההההה
איזו חמודה חיה פישמןןן/שיפמןןןןןן
עשיתי לה שלוםםם
חחח
ואז הלכנו הביתה