בוקררררררר

בוקררררררר

טוב רציתי לתת לרעות לפתוח אבל לא פתחה משום מה חחח. בהצלחה מי שצריך ויום טוב. תגידו ראיתם את התמונה הזו של יהודה? זה מפורום האלופה זה נראת לי תמונה חדשה.

בוקר מעולהההההה../images/Emo9.gif ../images/Emo205.gif

חחחחח רציתי לכתוב לך בהודעה של המומולדת שתיתן לי לפתוח שרשור בוקר
אבל אחותי לא רצתה להביא לי ת'מחשב.. איזו תמונה מהממת
ניראלי שהיא חדשה.. אז.. בוקר טוב לכוווולם
וכמו שעדו אמר..יש לי יומולדת
ואני בת 14
בנוסף לזה שיש לי היום יומולדת..דווקא ביומולדת שלי יש לי אסיפת הורים
אז אני מקווה שהמורים ירחמו עלי
אני בכל זאת מלכה ליום אחד
חחח, סתם
אז המשך יום נעיםםםםם לכווולם
רעות

חופייי

New member
../images/Emo26.gifבוקר טוב לכולם../images/Emo41.gif

עדו ראיתי את התמונה. תמונה מהממת עותיי שלי מזל טוב מאמי היום אני מסיימת ב 3...בעעע שיהיה לכולם המשך יום מקסים!

בוקררררר ../images/Emo199.gif../images/Emo42.gif../images/Emo108.gif

ואייי נכון היום יש לנו היתנדבות? אז לי במקום ההיתנדבות יש שיעור אומנות כזהה והוא מתחיל ב-9 ואני כך כך עיפההה גם בגלל שישנתי היום ב3 וחצי לפנות בוקר וגם בגלל שאני צריכה לקחת כדור כזה לאלרגיה שמעייף אותי אז קיצרר אני לא יודעת מה לעשותת ללכת עכשיו לבצפר לשיעוןר אומנות או ללכת לבצפר ב10??? ((נראלי שאני יילך ב10 גם ככה אני לא מרגישה טוב ויש לי חום
)) נטליייי בהצלחה במבחן היוםםם רק שתסיימי אותו כברר
בהצלחה לכל מי שצריךךךךך וכל מי שחולה שיהיה בריאאא ((גמנייי))
שיהיה יומקסיםםםם עינב
**עפתי לראות טלויזיה ח

natali2007

New member
צוהוריים טוביםם!!

עברתיי ת'מבחןן חחחחח
עינבי ועדו תודהה חולעליכםם!
רעותי מאמי מזל טוב!! רשמתי לך גם בשירשור חחח
המשך יום טוב ומוצלח!!

natali2007

New member
חחח באמת זה כייףףף

היה קלל אבל ניראה לי טעיתי באיזה 2-4 שאלות חחח כולה 2 נק'ד כל אחד חחח אז לא נורא

גזניוס

New member
צהריים=]

איזה יוםםם היה לנו מבחן בתנךך היה פסדר.. הרזתי משעה רביעיתת ואז הלכתי לרופא שיניים לעשות איטומים וגם עשו לי סתימה=/ אז אני לא יכולה להזיז חצי מהפה והלשון חח.. אחרי זה חזרתי לבצפר כי הייתה מגמה ואז גיליתי שאין אז חזרתי הביתה=] והנה אני פה כותבת הודעה
יום טוב

יעל 13

New member
צהרייםםםםםםם

היום המורה שלי כמובן דיבר על ההברזות שלי...אמרתי לחברה שלי אני בת זונה אם הוא לא מדבר על מה שהיה בראשון...כי בראשון הברזתי והוא תפס אותנו והיה סיפור מהתחת... והוא דיבר על זה
אחר כך הוא אומר "מי שחולה שיודיע לי איכשהו כי אני דואג לכם...מצידי תתקשרו אליי" אמרתי לו "מה להתקשר אליך? תן לנו להיות חולים בשקט מה אנחנו צריכים אתך על הראש?" חחחחחחחחחחחחח מסכן
עכשיו אני נוסעת לסבתא שלי לישון אצלה ואולי אניא שמור על בן דוד שלייייייייי איזה חמודדדדדדדדדדד

צהרייים../images/Emo110.gif

המורה בסוף הורידה לי תמבחן מ84 ל79
כאילו ש84 זה לא מספיק נמוך
[זה בכללי לא כ"כ נמוך אבל זה ירידה ענקית ענקית..] והיא אמרה שהיא עברה שוב על המבחנים אחרי שהיא דיברה נגיד חלק כתבו חצי מהתשובה אבל הניסוח היה טוב והם הקיפו את הנושא ובלה בלה בלה הורדתי להם פחות.. ואז היא אמרה כזה "ומיכל מסכנה היתה לה תשובה כ"כ טובה ומעמיקה וירד לה כי היא לא עשתה חלק מהתשובה" אבל לפחות היא הורידה לי 5 ולא 8 או 9
בכל מקרה במבחן הבא אני צריכה להוציא 100.. אני אחרוששש שבועיים לפני זה.. כדי שלפחות 90 יהיה לי.. והיום היה לנו במקום שיעור גאומטריה עם המורה היה עם סטונדטית.. ה' יעזור לי.. היא פשוט לא ידעה את החומר בעצמה.. חחחח לא ידעתי אם לצחוק או לבכות
כל הזמן המורה שלנו תקנה אותה.. ויש לי פול שיעוריםםםםםם ואני עוד מעט הולכת עם אבא שלי לקניון או משו לכמה זמן כי מחר הוא טס שוב לחו"ל יומטווב

אחרי הצהריים טובים

היחה משעמם היום בבית ספר אבל לפחות סיימנו ללמוד את החומר בכימיה השנה איזה כיף עכשיו נשאר לתרגל המון לקראת המתכונת והבגרות. חזרתי הרגע מאספת הורים והלך בסדר גמור יותר טוב ממה שציפיתי חח.

למעלה