בוקררררררר... מה שלומכם היום?? יש פה מישהוא? קומווווווו..... g99...
ש שי:) New member 14/11/01 #2 בוקר טוב! את חיה רעה, איך קמת ככה מוקדם? אז בוקר הכי..סם נשיקה בלחי(מלרע
G *g99 New member 14/11/01 #3 יווווווווו,איזה כייף לראות את שמך!! איך אתה קמת???? אני לא ישנה המון... התרגלתי! עכשיו אני מסמיקה בפעם השלישית... יש לנו הסכם לא? מגיעה לי עוד נשיקה על הלחי!!!!!! g99,מאושרת ומופתעת לטובה!
יווווווווו,איזה כייף לראות את שמך!! איך אתה קמת???? אני לא ישנה המון... התרגלתי! עכשיו אני מסמיקה בפעם השלישית... יש לנו הסכם לא? מגיעה לי עוד נשיקה על הלחי!!!!!! g99,מאושרת ומופתעת לטובה!
ש שי:) New member 14/11/01 #6 רביעית... וזה אומר גם גלידה וגם נשיקה ממני חשבת שתחסירי סומק ואנילא ארגיש
G *g99 New member 14/11/01 #7 יאאאאאאאאאאא,מרוב סומק , לא שמתי לב... מה אתה עושה לי? גורם לי להסמיק כ"כ הרבה ובפומבי... יוווווווווו,פאדיחה!!!! g99,עגבניה ...
יאאאאאאאאאאא,מרוב סומק , לא שמתי לב... מה אתה עושה לי? גורם לי להסמיק כ"כ הרבה ובפומבי... יוווווווווו,פאדיחה!!!! g99,עגבניה ...
ש שי:) New member 14/11/01 #8 ועוד איזה עגבניה... ישר מהתנור,לחה עסיסית וחמה.עד כאן פינת הבישול שלנו להבוקר...
ש שי:) New member 14/11/01 #10 ארוחת ערב רומנטית... לאור נרות וניחוח קטורת בתוספת קינוח מא אוד מיוחד...עד כאן.עובדה.
ש שי:) New member 14/11/01 #12 וגם עגבניה. מה ככה סתם בלי סלט? חייבים עגבניה,אני מביא מלפפון.ציטוט:גיל חובב
G *g99 New member 14/11/01 #13 ממממממ לא ממשאוהבת ירקות, אך נסתדר! אין לי הרבה זמן אז יום קסום לך שי... גדול ממני... g99...
ש שי:) New member 14/11/01 #14 לא אוהבת? רק אתמול אמרת שאת מעדיפה מלפפון אמיתי ולא צעצוע...עבודה נעימה!!!
G *g99 New member 14/11/01 #15 ממממממממ מלפפון של סלט אני לא ממש אוהבת, אך המציאות שונה... יש מלפפון,ויש מלפפון... בכל מקרה בתאבון! g99,ממהרת לעבודה, נדבר יותר מאוחר...
ממממממממ מלפפון של סלט אני לא ממש אוהבת, אך המציאות שונה... יש מלפפון,ויש מלפפון... בכל מקרה בתאבון! g99,ממהרת לעבודה, נדבר יותר מאוחר...
ש שי:) New member 14/11/01 #18 יפה אמרת,מסמיקה וירטואלית שלי... המציאות אכן שונה.שנאמר:אם אין אני לי פין לי ואם לא עכשו אז בערב
נ ניב המגניב New member 14/11/01 #4 יו בוקר בוקר../images/Emo13.gif מה המצב נקודה?? עסוק מציץ ובורח ניב המגניב יום מתוק לכולם
G *g99 New member 14/11/01 #5 ניבושששששש... אין יותר צילצוליי בוקר?????? תחזור הנה,שומע??? g99,נקודה ללא אנרגיה!
O orench1 New member 14/11/01 #16 בוקר טוב אוליי אפשר לקבל פה קצת יחס... מי נגד מי פה ? למה ? כמה ? ולמה כשאני משאיר פה הודעה אף אחת לא מתייחסת ??
בוקר טוב אוליי אפשר לקבל פה קצת יחס... מי נגד מי פה ? למה ? כמה ? ולמה כשאני משאיר פה הודעה אף אחת לא מתייחסת ??
O orench1 New member 14/11/01 #17 בוקר טוב אוליי אפשר לקבל פה קצת יחס... מי נגד מי פה ? למה ? כמה ? ולמה כשאני משאיר פה הודעה אף אחת לא מתייחסת ??
בוקר טוב אוליי אפשר לקבל פה קצת יחס... מי נגד מי פה ? למה ? כמה ? ולמה כשאני משאיר פה הודעה אף אחת לא מתייחסת ??