בוקררררררר

יעל 13

New member
צהרייםםם

הייתי בסינמה סיטי עם הבצפר...היה נחמד...עוד יומיים החרמון... ראיתי את הכתבה על יהודה ואפרת...הם היו מזה חמודים...אני רוצה שהם יחזרוו

צהרייייים../images/Emo110.gif

פ=ו איזה יום.. אנגלית.. המורה החליטה שעושים חצי מבחן מחר וחצי מבחן ביום רביעי
אני היחידה שלא רצתה אז לא ממש עניין אותם.. לא ברור לי הקטע שלהם.. יש 2 חלקים למבחן.. זמנים.. ואנסין [או 2? לא זוכרת..] והיא אמרה שמחר עושים תאנסינים ויום רביעי את הזמנים ושגמככה לאנסין לא צריך להתכונן.. בעעע לא אוהבת את זה
אם צריך לאנסין קצת יותר?! זה סתם חרא.. הקיצר מחר יש לי מבחן.. וגם יום רביעי.. וגם יום חמישי יש לי 2 בחנים.. ערבית ולשון.. אמממממ והמורה בערבית היום לא בחנה אותי כי אמרתי לה שהייתי חולה ולא ידעתי שיש בכלל בוחן
אז לא נבחנתי:]] ולא היה לנו תנ"ך וספרות.. אז היה לנו מללללא שעות חופשיות עד לתת.. מ12 עד 2 וחצי.. והיה אחלה בלתת.. וזהו.. יש לי מלאן שיעורים ומלאן ללמוד.. יומטובבב

הדסוש15

New member
מי זאת עשתה את זה ענת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

רציתי לתלות אותה היום בגללה אני צריכה לחכות שעתיים מחר בעעעעע

הדסוש15

New member
טובה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אני כל יום אומרת תודה

לה' שאני לא איתה.. היא מורה הכי מפגרת שיש היא בכלל לא יודעת ללמד
לי הייתה היום בעייה עם ענת היא מעצבנת אותי, מחר חד פעמי אני אמורה להתחיל ב12 כי אין לי מתמטיקה. רגיל אני מתחילה ב9 (עשו לנו בלאגן במערכת רק בגללה) והשעה הראשונה (9) זה איתה אז באתי אלייה ואמרתי לה שתוותר לי על השעה הזאת כי אני יכולה להתחיל ב12 ורוב הכיתה תבוא ב12 ואין לי מה לעשות שעתיים בחוץ והיא לא הסכימה, היא כזאת מעצבנת שזה מרגיזז, ועוד אני מסבירה לה שאני צריכה להשאר גם ככה בבצפר עד 4. היא סתומה כזאתת

ספרי לי על זה../images/Emo110.gif

שטובה לא יודעת ללמד.. לא עוזר כמה שהתלוננו.. היא פשוט מלמדת גרוע.. אי אפשר להבין.. כמה שאת מנסה.. ושנה שעברה היא לימדה גם א' וגם מצטיינים.. ולמדנו כ"כ שטויות... והשנה היא לא מלמדת מצטיינים [ענת כע] אבל היא פשוט לאדעת ללמד.. זה הורס לאללה לכולם.. והענת הזאת מוזרה.. היא לא תרחחםםםם.. את יכולה לא לבוא בכלל ולהביא אישור שהיית אצל רופא או משו

יעל 13

New member
ערבבבב

הדס----> לא מדברת איתך!!!!!!! אני בעד קאמבק של יהודה ואפרת ואז חתונה

יעל 13

New member
סתמי

את מוחרמת מ=ע=כ=ש=י=ו האמת שלפני כבר שעה היית מוחרמת אבל עכשיו כולם יודעים הקיצר תפסיקי להתקשר אליי כבר!!! קרציה!! לא עונים אז די!
אני חיה בסרט

../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif את חיה בסרטטטטטטטט

לא אניייייייייייייייייייייי בחיים שלי לא צלצלתי אליך
רעה רעה רעה רעה רעה רעה

למעלה