אני ינוח...יש לי סחרחורת חחחח איך אני שמחה מכל הקטע הזה אני צריכה לפחד מזה לא?
י יעל 13 New member 16/11/05 #28 אני ינוח...יש לי סחרחורת../images/Emo3.gif חחחח איך אני שמחה מכל הקטע הזה אני צריכה לפחד מזה לא?
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 16/11/05 #29 שששששששששששששש../images/Emo110.gif ואת בטלפון מתארת לי תמחט.. את לא יודעת איך אני מפחדדדדדדדדדת! אני בטוח יבכה מלא יום של החיסון שלנו אני יבקש להשתחרר אחרי החיסון.. טוב גלשתי ואת באמת קצת שמחה מדיי אבל שיהיה לך לבריאות
שששששששששששששש../images/Emo110.gif ואת בטלפון מתארת לי תמחט.. את לא יודעת איך אני מפחדדדדדדדדדת! אני בטוח יבכה מלא יום של החיסון שלנו אני יבקש להשתחרר אחרי החיסון.. טוב גלשתי ואת באמת קצת שמחה מדיי אבל שיהיה לך לבריאות
י יעל 13 New member 16/11/05 #33 חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מגזימה....החיסון שאת עושה השנה לא כואב בכלל!!!!! וגם הבדיקת דם לא כאבה... איזה חמוד היה שם ילד אחד בן 3...ונפל לו המשחק מתחת לכיסא...והוא לא הגיע...אז אמא שלו אמרה "אני יביא לך" והוא אמר לה "לא! את בהריון את תקבלי מכה בבטן!" איזה מתוקקקקקקקקקקקקק
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מגזימה....החיסון שאת עושה השנה לא כואב בכלל!!!!! וגם הבדיקת דם לא כאבה... איזה חמוד היה שם ילד אחד בן 3...ונפל לו המשחק מתחת לכיסא...והוא לא הגיע...אז אמא שלו אמרה "אני יביא לך" והוא אמר לה "לא! את בהריון את תקבלי מכה בבטן!" איזה מתוקקקקקקקקקקקקק
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 16/11/05 #35 איזה חמודייייייייי../images/Emo110.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והוא כן כואבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב *תרחמו עליי *
איזה חמודייייייייי../images/Emo110.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והוא כן כואבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב *תרחמו עליי *
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 16/11/05 #38 ו..../images/Emo110.gif לרחם זה אומר שתגידו לי שזה לא כואב! תודה
י יעל 13 New member 16/11/05 #42 זה לא כואב../images/Emo3.gif חחחחחחחחחח והרבה דבים כואבים לי יא סתומה זה שהחיסון הזה לא כואב ואת סתם מתעקשת לחשוב שהוא כן זאת בעיה שלך
זה לא כואב../images/Emo3.gif חחחחחחחחחח והרבה דבים כואבים לי יא סתומה זה שהחיסון הזה לא כואב ואת סתם מתעקשת לחשוב שהוא כן זאת בעיה שלך
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 16/11/05 #44 חחחחחחחחחחחחח תודה באמת../images/Emo110.gif לא כואב לך כלום.. אני אם יצבטו אותי הכי חלש בעולם יכאב לי אני רגישה לדברים כאלה
חחחחחחחחחחחחח תודה באמת../images/Emo110.gif לא כואב לך כלום.. אני אם יצבטו אותי הכי חלש בעולם יכאב לי אני רגישה לדברים כאלה
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 16/11/05 #48 חחח אם את אומרת../images/Emo110.gif כולם אומרים לי חוץ מכמה ילדיחם שבכוונה עושים לי "כזאאאאאאאאאאאת מחט" אתם מכירים תילדים האלה הם יודעים שאני ממש מפחדת אז מפחידים עוד אני ממש מקווה שלא יכאב..מממש.. אני ממש קרובה ללא לעשות תחיסון
חחח אם את אומרת../images/Emo110.gif כולם אומרים לי חוץ מכמה ילדיחם שבכוונה עושים לי "כזאאאאאאאאאאאת מחט" אתם מכירים תילדים האלה הם יודעים שאני ממש מפחדת אז מפחידים עוד אני ממש מקווה שלא יכאב..מממש.. אני ממש קרובה ללא לעשות תחיסון
י יעל 13 New member 16/11/05 #52 ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 16/11/05 #55 ../images/Emo110.gif תמיד אמרתי שאת לא קשורה וכואב לך כי את לא אוכלת את תתעלפי סתומה!
ה הודיוש המאמוש New member 16/11/05 #15 ../images/Emo187.gifצהרררררריםםםםם אמממממממממממממ מיכלעעעעעעע אני צריכה לדבר איתך וכנ"ל מורררר... ווו.. זהו שיהיה לכם המשך י ום טוב.. אוהבתכם הודיה
../images/Emo187.gifצהרררררריםםםםם אמממממממממממממ מיכלעעעעעעע אני צריכה לדבר איתך וכנ"ל מורררר... ווו.. זהו שיהיה לכם המשך י ום טוב.. אוהבתכם הודיה
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 16/11/05 #21 דברי איתי היום בערררב../images/Emo110.gif יש לי לסיים עבודה למחר אז אני ממש ישתדל