בוקררררררר

צהריים טוביםםםםםםם../images/Emo70.gif

קיבלתי 70 בתושב"ע
לא נורא
אמממממ
יש לנו מחר גיחה
(אח"כ אני אפתח הודעה חדשה
) יומטוב

../images/Emo113.gifצהריים טובייםם../images/Emo70.gif

חחח איזה יום מצחייק (כרגיל) בבוקר היה לי לשון עשינו חזרה למבחן מחר היה נחממדד.. אח"כ היה שעה חינוך היה מ-ש-ע-מ-ם-!-! ואז היה היסטוריה היה קורעעעעעעעע היא הביאה לנו עבודה ואנחנו עשינו רק שטויות חחחח ואז היה טכנולוגיה והמורה הזה מפגר בררמוותתת
הוא שיחרר אותנו חצי שעה לפני הזמן.. דפקנו לו תירוצים חחחח וזהוווו.. מחר יש לאחי יום הולדת בגן ולי יש מחר מבחן בלשון.. יומטוובב

צהריים טובים

דבר 1 הריצה הייתה ממש קלה למרות שסיימתי רק אחרי חצי שעה קצת פחות חח. תלמיה המכיתה ניצחה בבנות והמורה שלי לספורט סיימה מקום 2. איזה כיף היה היום בכימיה עשינו פופקורון עם מלח היה מאד טעים אחר כך הקבוצה שלי עשתה "ניסוי" פופקורן מתוק חיממנו שמן ואז שמנו סוכר כלומר הפכנו לקרמל ואז הוספנו את הגריענים וזה יצא מזה טעים מאד מולץ. חופית כל הכבוד על 2 הציונים ורעות הציון שלך טוב מאד חוץ מזה יהיה הרבה מחנים בטח לשפר.

ערב טובבבב לכווווווולם

שיהיה לכם ערב מקסים...
סיון י'רעה אחת...!
תזכרי לך... חכי אם מחר אני לא באה עם שקית שוקו ושופכת עלייך...
אה... ואני כן מסוגלת לפגוע בזבוב... אהמ אהמ... אם את לא מאמינה תראי מחר... חחח קרןןן===> היום אני וסיון חיפשנו אותך ולא היית בכיתה..
עד שסיון מסכימה סופסוף לבוא את מבריזה לנו? חחח וראינו אותך בתרגיל של הרעידת אדמה

יעל 13

New member
ערבבבבבבבבבבבבבבבבב

חחחחחחחחח איזה מטומטמת אחת הגישה תלנה נגד הסבא החתיך שלי...בת זונההה הוא החזיר לה ובגדולללל היא עשתה משהו לא חוקי בשטח של הבית שלהם...והוא העיר לה אז היא הגישה נגדו תלונה שהוא התערב במשהו שקשור אליו
היא מטומטמת...דפקה את עצמה מכל הכיוונים...היא הגישה נגדו תלונה והיא עשתה משהו לא חוקי המשטרה תהיה בעד סבא שלי...וזה מה שקרה באמת
המשטרה ביטלה לה את התלונה וסבא שלי הגיש נגדה תלונה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמעט התעלפתי

למעלה