בוקררררררר=]]]

בוקררררררר=]]]

היום יש לי ת'מרתון כמו שאת יודעים כבר...
ואז יש לי מדצים ומועצת נוער...
אז אני לא יהיה פה כל היום... שיהיה לכם המשך יום טוב

yarden00

New member
בוקר ....

אני יודעת שאני בקושי כותבת כאן. אבל אתמול יצא לי לראות במקרה בYOUTUBE את שורטי עם מורן ואבי מסיקה שרים בתוכנית "אקזיט" את השיר "בוקר טוב עולם" זה היה נראה ששורטי בתחילת הדרך שלה עוד. התרגשה וחייכה הרבה . (= וכמו תמיד-הכי יפה שיש. פעם ראשונה שאני רואה אותה עם עקבים ובגדים ורודים (= אין עליה.. באמת

עדיי כנס -------->>

הינה הסירטון שהיא התכוונה (ניראלי) =] http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1921002

צהריים טובים לכולם../images/Emo203.gif../images/Emo66.gif

חזרתי עכשיו מהביצפר סיימנו היום מוקדם.. :) הלכתי לנוח כי בערב יש לי עבודה.. אז שיהיו צהריים טובים לכולם

חחחחח לא....

מממ זה קשה אבל מסתדרים חחח... יש לי עוד מרתון בהבעה... ובסוף שנה שוב יהיה עוד שתי מרתונים באנגלית ומתמטיקה...
אני יתחרפן אני לא יודעת איך אני יעבור את זה... =\

ניראלי ש..

בפעם האחרונה שחלמתי על פילים לא נירדמתי כל הלילה... אז למה את מאחלת לי דבר כזהההה?? =[

לילה טוב לכולם../images/Emo199.gif../images/Emo66.gif

חזרתי עכשיו מהעבודה גמורה מעייפות.. מחר צריך לקום מוקדם.. :/ שיהיה לילה טוב לכולם..

בוקררר טווב!!=]

אתמול היה המרתון שלי ושל איימי והלך דווקא סבבה... והיום יש לנו ת'מבחן שבגללו עשינו ת'מרתון... ואני ממש לחוצה=\ אבל אני מתנחמת בזה שעוד יומיים יוצאים לחופש...=] סופסוף.. אז שיהיה לכם יום מושלם!

בוקר אור ויומקסים ;)

ולבנוש.. בהצצלחה ! את תעברי את זה.. *נראלי* חחח סתם סתם.., תעברי תעברי [= אמרתי לך להשאר בכיתה שלי.. היית מצליחה באנגלית לפחות!@@@ חחח333>

מממ... =\

לא ניראלי שעברתי כל מה שעשיתי היה ניחושים... אבל לפחות יש לי 9 נקודות מהבונוס שזה בטוח... אז לפחות אני לא אפס עגול..
ואם לא הייתי עוברת כתה אז זה היה אותו דבר כי גם ככה לא עזרת לי... חחחחח סתאאםםם פילפילוני =]

למעלה