בוקררררררר טוב

צהריים מצוינים

לא קבלתי בסוף את המבחן בכימיה אני אקבל אותו רק מחר ולפי מה שהמורה אמרה לא נחשלתי אבל בשבילי זה יהיה ציון גרוע א אני יצתרך לעשות חוזר אבל בהסטוריה מוגבר קבלתי את המבחן וקבלתי 74

צהריייייייייייים../images/Emo110.gif

אלוהההים ישמור איזה יום ארוךךךךךךךךךך! הייתי בבצפר משעת אפס.. עד סוף שעה שמינית.. היה יום מצחיק לאללה.. היה לי מבחן בשעה 6-7 [יעל התקשרה לאחל לי בהצלחה:)
] וזה היה 10 תרגילים.. אבל כל תרגיל הוא וואחחחחד תרגיייייל.. ארוך.. דף ששלללם כמעט.. היה שם 4 תרגילים של אי שיוויונים [מממממש אוריכם] אח"כ 3 של מערכת וגם.. אח"כ תרגיל של הסתברות ואח"כ 2 תרגילי גאומטריה.. זה לקח שעתיים!! ועוד חלק נשארו שמה עד 3... אני סיימתי בסוף השע ה7.. כמו שהיה אמור להיות.. וז הלכתי עם חברה שלי לספרייה לקחת שיר לעבודה בספרות
וב5 אני הולכת לחברה שלי להתחיל תעבודה איזה יום ארוך.. 9 שעות הייתי בבבבצצפר.. ואבא שלי מחר טסס.. וזהו
המשך יומטובבבבבבבבבב

לא ידעת שהיא מאוהבת בו?../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif

דלוקה עליו.. איך שלא תקראו לזה
כמה שרשורים פה מילאנו בנושא הזה אני והיא

יאאאאאא אתם מתייםםםםםםם../images/Emo70.gif

שמעו מה היה לי היום בבצפררררר
בגלל שהשנה נתנו לנו מנהלת חדשה אז כולם שונאים אותה .. כי היא הייתה מורה לפני .. והיא הייתה רעה ומעצבנת וכול הזמן נותנת עונשים .. וגם לי יש עבר לא כול כל טוב איתה
אז קיצר השנה שמו לנו אותה מנהלת וכולם שונאים אותהההה
ובתחילת שנה כיתות י"ב עשו נגדה הפגנה אבל לא הודיעו לנו
ועדיין לא הצליחו להרחיק אותה מלהיות מנהלת .. אז נגיע לעיקררררר היום אמא של איזה ילד אחד באה לבצפר והתעצבנה על המנהלת שלנו <כי כנראה הבן שלה עשה משו והמנהלת נתנה לו איזה עונש חמור ..> אז היא באה אל המנהלת והתחילה להרביץ לההההה
יווווווווו ואתם קולטים לפני כולם ככה היא נותנת לה סטירות
וכוללללל הבצפר כולםםםםם היו שם כולל אני ועודדנו את האמא הזאת
יוווו אתם מתים מצחוק
סוף סוף הראו למנהלת שהיא מעצבנת
יאאא וכאילו אתם קולטים כול י"ב וי"א ככה צועקים ומוחאים כפיים ושורקים וכול השאר מתפוצציםםםםם מצחוקקקקקקק דייי אני נשפכתי שםםם
וואי איזה פקק היה בבצפר לא יכולתי לזוז
ואז הזמינו משטרה וכול הבצפר יצא לבחוץ כי המשטרה לקחה את האמא של הילד וכולם מעודדים את האמא ואומרים לה כול הכבוד
והמנהלת ככה כמעט בכתה שככה כולם שונאים אותה
אבל מגיע לה .. שלא נדע מה היא עשתה לתלמידים .. קיצרררר היה מהומה בבצפר
ולמדתי היום 4 שעות .. ושעה שלישית היה לנו שיעור חופשי אז שיחקנו טאקי <אני מקווה שככה כותבים את זה
למי שלא יודע טאקי זה קלפים כאלה עם מספרים וצבעים> והכיתה שלי .. *הבנים* כול שניה מרמיםםםםם
ואני קולטת שהם מרמים אבל לא אומרת ואחר כך שמגלים כולם מתפוצצים מצחוקקקקק יו איזה כיתה קרועה .. ועוד המורה לספורט <שהחליפה את המורה אבל נתנה שיעור חופשי> עוד עזרה להם לרמות
שתבינווו
חח חוצפנית
קיצר אחלה יום

למעלה