בוקררררררר טובבב

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

תכף מגילהה

natali2007

New member
אחר צוהוריים מצויינים!!

וואי איזה יום קורעעע היה לי היום!!!
במיוחד בשעה לפני אחרונה והינה הסיפור חח: לפי השעה לפני האחרונה הייה לנו הפסקה של 10 ד'ק טוב אני וחברות שלי ירדנו למטה עכשיו חברה שלי דירבה מלא שטויות אז חברה שלי השנייה שאלה אותה מה את עושה אני כזה ניקרעת ומתחילה לצחוק עליה.. אחר כך השיעור (שיעור ספרות) אז ידיד שלי שיושב שולחן מאחורי כל שנייה הציק לי (איזה קרץ חח) אטבל היה מצחיק וזה וחברה שלי ששולחן מלפני כל שנייה הרגה אותי התעסקה לי שנעליים (לכו תבינו) וחברה שלי שששני שולחונות לפני זרקה עלי מחקים ובאנה אני ניקרעת מצחוק.. ואני מוקפת מכל הכיוונים!! ואני מתחילה למות מצחוק!!! ואני מנסה שהמורה שלי לא תיראה וזה.. והיא העירה לי ולחברה שלי זו שהתעסקה לי בנעלים.. (כל שנייה שהיא עשתה לי משו אז דחפתי את הכיסא שלה עם הרגליים שלי חחח אני נקמנית..) הקיצר נירגענו וזה.. ואז היה שיעור אחרון מתמטיקה והיא בדקה ת'מבחנים והיא יכלה להגיד לנו את הציונים אבל היא לא מה פתאום היא עשתה לנו דפקה !!! אוףףף איך אני שונאת אותה!!!!!!! והיא דיברה באמצע השיעור על המבחנים והיא הצליחה לבאס אותי שיש מצב שלא הלך לי כ''כ טוב!! כלבה!! חחחחח מחר יש לי שעתיים ראשונות איתה אולי היא תגיד את הציונים -->לטובתה שהיא תגיד חח!! מחר יש לי הצגה של מחויבות אישית.. ויבואו להגיד לנו את כל האפשרויות וזה ... אז חצי יום אני לא ילמד
!! חחחחחחחחח היום היה אחלה של יום אני מקווה שגם לאחרים!! המשל יום טוב מצוין ניפלא ומקסים!! נטלי

כנסווווווווו../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

טובב מגילההההההה
יעל ביקשה שאני ילך בשבילה למשו של מיקי ויהודיתתתתתת.. וברגע האחרון התברר לי שכןן יכלתי ללכת וממש הכל קרה כ"כ מהר.. כמו תמיד
אזזז עד שמצאנוו אותםם תשאלו את יעלללללללל
כמה התקשרתי אליהה והיא אלייי... חחחחחחחחח כמה צחקתי לה בטלפוןןןןןן
נכון יעללללללללל??
חחחחח ועד שמצאנו אותם עעברה איזה שעה.. ולקחנו חולצות ופלאיירים והלכנו לחלק בגשר.. ושמצאנו אותם גם מזה התפדחתי לדבר איתם והם קלטו אותנו
חחחחחחחחחחח לא ידעתי מה להגיד להםםםםםם ושיגעתי אתת יעללל
חחחח איך הצחיקו אותי היוםםםםםםםםםםםם ואז חילקנו ויעל בלבלה לי תמוח ואני לה
ראיתם איזה חמודהה אני הלכתי במקומה
חחחחח זה הורג אותיי כמה שצחקתי ליעלל.. ואני וחברה שלי כ"כ עקומותת
חחחחחחחח היה מזה מצחייק
והיד שלי תפוסהה.. חחח ואח"כ לא היה מי שיחזיר אותנו אז נכנסנוו לקניוןןן.. וישבנו על ספסללל.. ופתאום מישו צועק "ליאוררר
" ואני לע שמעתי.. וחברה שלי מסתכלת ואומרת "מיכל הנה ליאור נרקיססססססס
" ואני שעה לוקח לי לקלוטטטטטטטטט.. ואז התחלנו לרוץ אחריו כמו 2 מטומטמות והוא קלט
פאדיחהההההההההה
והוא מזה מיהרר הוא רץץץץץץ.. ואז שהוא קלט אותנו שאלתי אותו אם אפשר חתימה
והוא שאל אם יש לי דך ועט אמרתי לו שלא.. ואז חברה שלי אומרת לי "יש לך מצלמה ימפגרת" עכשיו שמישוו יגיד שזה לא טוב לקחת מצלמה לכל מקוםם
שמישו רק יגידדדדדדדדדדדד
במיוחד את יעלללללללל
והצטלמתיי איתוווווו והוא גבוה
אני מגיעה לו לכתף.. ואני 1.53 וחצי
יצאתי שם כרגיל לע טוב אז אם אני ישלח למישו זה יצונזר
חחחחחחחחח איזה מצחיק זה היה
ואח"כ הוא עוד שאל אם זה בסדר ואמרתי לו שכן.. הוא מזה חמוד כמה שהוא מיהר היה לו זמן
ואז חיפשנו אותו שוב בבכככל הקניון
ואז נזכרתי שהוא מזה מיהר והיה עם תיק כזה של ספורט.. והגעתי למסקנה שהוא הלךך לחדר כושרררררררררר
אז הלכנו לחפש אבל איפשר להכנס אז מבחוץ
ואזזז כבר הלכנוו
ואם אני יזכר בעוד משו אני יכתוב אח"כ
חח כמה דיברתי היום עם עליי
חחח וכמה צחקתייי לה בטלפוןן תשאלו אותהההההההה

יעל 13

New member
"וזה לא שאני נמוכה" יא דפוקה

את 1.53!!!!!! חחחחח אני 1.72 חחחח תשאלי את חופית שהיא ראתה אותי אני לא כל כך גבוהה!!!!!

למעלה