בוקרררררררר

• פותח הנושא @@
  • פורסם בתאריך

mariana

New member
בואי אני אסביר לך

חלום רגיל זה חלום שהכל מוזר שם, ואת בחלום עצמו לא יודעת שזה חלום את שאת מתעוררת מימנו, ולא תמיד זוכרים אותו ובחלום צלול את כאילו מתכננת את החלום שלך כמו שאת רוצה, מה שאת רוצה זה מה שאת חולמת, זה כאילו כמעט אמיתי אבל עם הורגים אותך או כל מיני כאלה אז במציאות את מתעוררת כאילו את פצועה ובאמת יש לך את הפציעות, אבל בוא נגיד אני חלמתי על זה שאני עפה, במציאותא לא יכולה להיתרומם אבל בחלום עשיתי ככה שאני רוצה לעוף ולא פחדתי מהסיכון שאני אפול כי ידעתי שאני בחלום. ובחלום רגיל את לא יכולה לדעת שאת בחלום. ואת החומר מאיפה אני לא שואבת, פעם אני וריקי היינו יותר מדי עמוק בפנים. אז עכשיו יותר ברור לך?

Queen Of Love

New member
כן אני יודעת!!!

גם לי היה כזה חלום דומה. עוד בתקופה שהייתי חברה של שיקו, פגשתי בחור ממש חמוד והוא נכנס לי לזיכרון בלילה חלמתי עליו, חלמתי שאנחנו מדברים, והוא מציע לי לצאת איתו וידעתי שזה חלום, אז יצאתי איתו
זה היה חלום מוזר אבל מדליק!

GALI02

New member
היי,אני לא צחקתי ../images/Emo3.gif

הלוואי עליי חלומות כאלה. לי יש רק סיוטים או חלומות מוזרים ומבולגנים שבבוקר אני קמה עם כאב ראש כזה כאילו שמישהו נתן לי מכה בראש עם איטונג. אתמול חלמתי חלום ממש ממש מוזר. חלמתי שאני נמצאת אצל סבתא שלי עם אמא שלי,סבתא שלי ואחות של סבתא שלי שנפטרה בפורים לפני שנתיים כשהייתי בצבא בקורס ליד אילת. ואנחנו יושבים איתה וזה כאילו שאנחנו יודעים שלמחרת היא אמורה לעבור ת´ניתוח ושהיא לא תצא מזה. אבל היא לא יודעת וזה כאילו מן פרידה כזאת. מרוב שזה היה אמיתי התעוררתי באמצע הלילה ולקח לי כמה שניות לקלוט שזה רק חלום.

mariana

New member
זה הקטע

שגם אני תמיד אבל תמיד חולמת סיוטים או חלומות שיש בהם מסרים. ודווקא אתמול-היום חלמתי חלום שכזה אולי בגלל שהייתי חצי ערנית, זה יכול לקרות גם לך, אם לפני חלום תחליטי שעכשיו את תחלמי חלום ושאת תשטלתי עליו וכך זה יהיה.

Queen Of Love

New member
איזה כיף

שיש מישהו כזה שגם חולם חלומות מוזרים כמוני ואני חשבתי שזו רק אני חצי מצ´וגעת
מסתבר שזו תופעה מוכרת
מרין, מה הייתי עושה בלעדייך

למעלה