בוקררררררררר

חזרתיייייי

כן,כן חזרתי מלמידה למבחנים היה לי שבוע קשה מאד עם המון מבחנים שלא היה לי זמן בקושי להיות במחשב אז הפקרתי קצת תפורום [סולחים
?] עכשיו נגמר לי המבחנים להרבה מאד זמן עד בערך סופ האפריל תודה לאל אני עוד מעט אעדכן בכול החומר שהפסדתי התגעגעתי המוןן ולכול אנשים שבטיול וממה שיצא לי לראות [ה-ר-ב-ה] תהנו הכי הכי בעולם

צהריים מעולים!=]=]

איי איי איי אני מאושרת לעומת אתמול שהייתי קצת בבאסה היום אני מאושרת..אני וחברה שלי אתמול רבנו ובעצם סתם על שטות והבנו את זה.. אז הייתי בדיכי אבל השלמנו..=] היום היה יום ממש כייפי..=] שעה ראשונה-מחשבים,לא היה ספרות שעה שנייה-הרצאה במקום ערבית..=] שעה שלישית+רביעית-מתמטיקה שעה חמישית-הרצאה נוספת שעה שישית-היו שתי הרצאות בכיתה כזה שילדים מהכיתה עושים..=] שעה שביעית-אין במקום אנגלית הלכנו הביתה איזה כיפפ..=] היום יום שמח לי...=]=] שתדעו היום הוא יום הגלישה הבטוחה באינטרנט!(בגלל זה 2 הרצאות היו..חחח) אני הולכת לעדכן היום את כל המחשב מאתר שנתנו..הולך להיות מחשב חדש...חחחח..=]אני יהיה לא הרבה בגלל כל העדכון והתוכנות וזה..=] ומחר יש לנו יום בריאות בכלל כיפפ..=] יאללה המשך יום מקסים...=]=]=]=]

צהרים../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif

היוווווווווווווום הבאתי למורה לספרות את התמונה של הבת שלה
(שצילמתי מהטיול) מסתבר שהיא שכחה את המצלמה בבית (המורה) היא מזה שמחה היא כל כך שיבחה אותי
היא מורה חמודה
השתחררנו היום אחרי שעה 6 בגלל שאבא של שתי בנות מביה"ס נפטר
המבחן בערבית הלך לי ממש אחלה
מחרתיים מבחן בביולוגיה
יייייייאק
אוהבתותכם

זיוו2

New member
צהרייםםם....

חחח איזה מצחיק היה לי היום בבצפר חחחחחחחחחחח באתי שעתיים ראשונות היה אומנות ואנחנו יושבים בקבוצות באומנות ואנחנו יושבים איך שבא לנו ואני מדברת כל השיעור אז האי העבירה אותי ולא רציתי לעבור קיצר כל השיעור אני רבה עם המורה אני עושה לה קרן תביאי לי תטלפון שלךך היא עושה לי אחר כך אמרתי לה לא אחר כך עכשיו אני רוצה אותו וזה אני רק צועקת עלייה היא מזה סתןמה אחר כך הלכתי למחנכת שליי חחח האי כמו חברה שליי ואמרתי לה על המורה וזה היא עושה לי שהיא תדבר איתה כי באמת היא כל הזמן מתנפלת עליי וזהה קיצר חברה שלי אייתה איתי אצל המחנכת והסתומה הזאת עושהה להה איריססס את יודת שזיו עדיין עושה דיאטה והיא מזה התעצבנהה עליי היא עושה ליי ללללללמההההההה?? אני יביא לך מכותת בצחוק כזה חחח והיא התחילה להגיד לי אי מכירה אותך שנתיים ומאזז את כזאת רזההה מה את השתגעת קיצר היא רוצה להתקשר שוב לאמא שלי חחח
כל יום יש לי סיפור חדש מהדיאטה הזאת חחח

חחחחחחחחחחחחח את יודעת מה הזכרת לי?

את המורה שלי למדעים.... יווווו איזה מצחיק זה היהה בתחילת השנה כולם תפסו מקומות איך שבא להם אז אני ישבתי ליד חברה שלי ענבר ושולחן לפנינו ישב ילד אחד מיסכן שכולם צוחקים עליו וזה.. אז אני והיא התחלנו ליזרוק עליו כדורי נייר כל הזמן והוא היה בוכה והולך למורה ואז כל שיעור היינו ככה זורקים את הניירות עליו אז פעם אחת היא אמרה לנוו זה שיר וענבר הגעתי למקנה שאתם לא יכולות לשבת ביחד.. ואזז היא אמרה שיעור הבא שיר את עוברת לצד השני של הכתה לשולחן הראשון ואני התחלתי להגיד להה לא רוצהההההההה זה לא פייר לא עשינו כלוםםםםם והתחלתי לריב איתהה אז היא אמרה לי את יודעת מה שיר תעברי עכשיו לא שיעור הבא ובדיוק היה צילצול אז הלכנו הבייתה... שיעור אחרי זה היא העבירה אותי וישבתי במקום שהיא העבירה אותי ושיעור אחר כך במקום לשבת שם חזרתי ליד ענבר אז היא באה ואומרת אתם שתיכן חצופות שיעור הבא אם אתם יושבים ביחד אתם מקבולת הרשמהה ועכשיו תעברו מקום מהרר אז אמרתי להה אבל בקשה המורה אנחנו יותר לא מפריעות השתפרנוו תיתני לנו עוד הזדמנות והיא עושה שום הזדמנות אז חברה שלי התחילה לשיר לה "אם תיתני לי הזדמנות שניה" ואני כזה בדיוק דיברתי עם המורה ושמעתי אותה והתחלתי ליפול מרוב צחוק ואז היא התחילה לצעוק עליי מי את חושבת שאת שתיצחקי לי בפרצוץץ והיה מזה דאחקותתתתתת בכלל המורה מפגרת

2ניצי

New member
היי../images/Emo203.gif

מחר יש לי מבחן בגיאוגרפיה אני מקווה שאני יצליח בו לכ הנבחנים בהצלחה ולכל החולים רפואה שלמה אוהבת אותכם ניצן

היללי 2

New member
היייייי../images/Emo9.gif

יאא איזה יום עבר עליייייי.. ב6 חזרתי מבצפר.... יש לנו את הפעילות מחר והכנו את התפאורה והכל וצבענו ואני הייתי אחראית למוזיקה אז הלכתי לקניון היום פעמים כדי לקנות דיסקים צרובים ואז לבית של חברה אחת...וזה גם לא צרב..ואיי סיבוךךךךךך טוב המשך יום אחלה לכולם=]]]

ערבבבבבבבב../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif

שאלווווווווווום
חזרתי מהטיווול.. אני אכתוב מגילה אחר כךךך:]] כל מי שחולההה שירגיישש טוב ולמיי שיש מבחן מלאאא בהצלחה מיכל

מגילהלהלהלהלה../images/Emo110.gif

יצאנו בערך ברבע לתשע מהבצפר
[ואמרו לנו להגיע ב7 ועשרה
כ"כ צפוי..] הגענו לקיסרייה.. הביאו לנו תמדריך וכל זה.. ונכנסנו למקום של הופעות וזה
[לאדעת אם זה זה שמופיעים שם הזמרים
] והסבירו לנו על הורדוס וכל אלה
ואז הלכנו לראות כמה דברים.. ואז הלכנו לים לראות שם
איזה יאפה הים שם.. ממממממש.. ואז לקחו אותנו לראות סרט שכל הזמן הפרענו בו אז הפסיקו באמצע
ואז היה איזה מיצג כזה של קיסרייה וגם הזה שהנחה ניסה מליון פעמים והתייאש מאיתנו מתיישו
הוא אמר שהוא לא מסוגל
והיה כזה מוזיקה של נזילה כזאת
אז שאלו אותו מזה והוא אמר שהקליטו אתזה בשביל להשים פה במצגת
מזה צחקנווווווווו
ואזזזז בגלל כל זה הלכנו לראות כמה דברים כמה דקות ועלינו לאוטובוסים לכרמללל
והגענו והתחלנו מסלול.. הוא עושה לנו 5 דקות עלייה ואז זה שטוח
עלללללללק
איזה חצי שעה היינו בעלייה.. וגם אז היו עוד עליות וירידות ומלאא סלעיים וכאלה.. והוא אמר שיש נחשים וחיות כאלה.. והוא אמר גם שיש וושוושים
חחחחחחחחחחחחח נכון אינלכם שמץ מזה?! גמלי! אבל זה כיף להגיד את זה
חחחחחח הוא אמררר שהם מסוכנים מאוד.. הקיצר לכולם הרגליייייים נשרטווו בטירווווווווף
וזה כבר ממש היה מבאס המסלול של הכרמל.. מממממש.. לא נהנהתי מזה בכלל.. רק מהצחוקים בין לבין
וגם כולם כל הזמן מתלוננים
זה מחרפןןןן.. הוא אמר לנו מסלול של שעה וחצי
זה היה 3 שעות+.. כל הזמן עלינו וירדנו בסלעייים וכולם החליקו הממממממממון.. והמדריך כל הזמן מזה התקדם.. עוד היה בערך עם 10 מקדימה ועוד 17 היו מאחורה
ולא ראו אותו באופק בכלל.. ואנחנו פשוט מצאנו תדרך לבד.. אני וחברה שלי הובלנו שםם
ואזזז הגענו למערתתת אצבע נדמה לי.. אמרו לנו לא חובה להביא פנסים.. נכנסנו ואתם רואיםם כ"ככככככ חשווווווך!! יותר חשוך מאם תעצמו תעינייים.. הרבה יותרר.. ולי לא היהה פנסססס ומחליק שם נוראאאא.. החלקתי פעמיים.. ואז אני רואה כזה מישו באמצע מאיר ליי תדרךךךך עד אליו.. ואז ראיתי שזאתת חברה שליי..חחחחחחחח והמשכנננו עד למעלה.. ואזז התיישבנו ואמרו לכבות פנסים וסיפרו לנו סיפור.. הרגשתי ממממש כאילו אני עוצמת עינייים ולא רואה כלום.. רק שהעיניים פתוחות.. ואז יצאנו.. וכמה בנות נתקעו למעלה חח
מסכנות.. אהההה ואז ראיתי שנקרעעע לי המכנסס מאחורה
היייתי בשוק
אבל חברה הביאה לי ז'קט ושמתי על זה אז לא ראו
והלכננוו לאוטובוס.. ושוב נאבדנווו למדריך.. זה קרה המון פעמים שנאבדנו.. ואז הגענו לאוטובוסיייייייים אחרי המון זמן ומזה שמחנווווו שנגמרר ואז אמרו לנו ששולחים אותנו הביתה
2 אוטובוסים מתוך ה3.. כי הרסוו את הפטיש שריפה הזה
ברח לי השםם.. וגם את הידית.. ועד שלא יודו לא זזים מכאן.. ושולחים אותנו הביתה.. מה שעשה את היום הזה יותתתתתר גרוע
ואזזז לקח איזה שעה עד שכל אלה שעשו אתזה הודו.. ואז לא ידעו אם שולחים אותנו הביתה או לא.. ואז האוטובוסים נסעו לאכסניייה והשאירו אותנו בחוץץץ בקווור ודיברו איתנו! הרצאווות.. שעווווות.. ואז הביאו לנו תחדרים ואמרו שיבוא תחזוקןם של אגד ויגיד אם חוזרים הביתה או לא.. אז הלכנו לחדריםםם והתלבשנוו והתארגנו והתקלחנו וכל זה.. ב7 וחצי נסענוו לעוספיא.. לדרוזים.. והםםםםם הסבירו לנו על העדה שלהם ועל גלגול נשממות
זה היהה כזה מוזר הסיפור של הגלגול נשמוות.. ואכלנו אצלם ארוחת ערב.. אני וחברה שלי היינו עם עוד 3 בשולחן.. היה כזההה מצחיקקקקקק.. ואזז עלינו על האוטובוסים ב11 או 11 וחציי בחזרה לאכסנייה.. ובגלל שלא ישנתי לילה לפני זה וללילה לפני לפני זה אז הייתי פשוט מתה.. העינייייים שלי היו כ"כ עמוקוות ועם שקיות והייתי מממממש עיייפה.. מממש.. וחזרנו לאכסנייה וחשבתי אני מניחה תראש ונרדמת.. אז זהו שלא
כללל הזמן דפקו לנוו על החלונוווות ועשו רעשש מבחוץ
ועשו לנו ספרייייי כזה דוחה בחדר
ובערך ב1 וחצי-2 פרשנו לישון.. זה היה מוקדם יחסית לאחרים שהלכו לישון ב4 והיום פשוט נרדמו במסלול
אז נסענו למסלולל.. לנחללל השופט.. והתחלנו כזה במקום ונכנסנו לכמה דקות לחוווה.. ואז יצאנו והלכנו לקנות ארטיקים
החלק המהנה יותר בטיול הייתי אומרת.. והתחלנו את המסלוללל.. והלכנו לדשא שיסבירו לנו משו.. והיההה מלאאאאאאאא אבל מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חרקים.. והיה קטע שישבתי פתאום חברה שלי צרחהההההההה שיש עליייי עכביש ומזה נבהלתיי.. ועברתי מקום ואז ראינו תולעתתתתתתתתתתתת והמדריך אמר שאם נוגעים בה ואז בעין נהיים עיברים.. ואז המשכנווו והלכנו והיה משעמם ושוב איבדנו תמדריך
כבר היינו רגילים.. אני יכולה להראות לכם תמסלול בעצמי.. ואז הגענו למקום מסוייים עם מייים.. ווואי איך אני אוהבת מסלולים עם מייםםם
ואמרו לנווו שזה כואבב וקשה אבל זה מממממש כיף.. אז נכנסנו למקום כזה.. שאינבו מים.. וחשבנו שהוא קטן אבל הוא היה יחסית גדול למה שבא אח"כ.. זה מערה של קנו כזה
ופתאום אני שומעת בפנים ילד צועק "נחששששששששש!!!!" והילדד הזה היה מאחוריי... אמאאאא חטפתי פשוט התקףף לבבבבבבבב במקום.. רצתיייי קדימה ולא עיניין אותי שכולי נשרטת וכולי חבולה מכל צד והכובע נפל והכל.. העיקר לא להתנגש בנחש.. ואז הילד אמרר למדריך והוא אמר לו שהוא יודע ושזה נחש מת.. איכככככככככככ.. ואז אתם רואים הוא עושה עכשיו עוברים כאןןן.. ואתם רואים שזה חור של עכבריייייייםם!! חשבתי הוא צוחק עליייי.. ואני רואה אותם עוברים והייתי בשוק.. אבל סופסוף העובדה שאני פיצית עזרה לי
.. ואז יצאנו והגענו למקום כזה וראיתי שחברההה שלי מלאהה דם:S הפה שלהה נפתח לה.. במערה מהענפים.. היא גבוהה.. תסיקו מסקנות
אבל ממש מסכנה ירד לה מלא דם.. ואז היהה נחל כזה ועברנו בוו והיה מזה מגניב
איך אני אוהבת עם הנעלייים להתרטבבב במסלולייייים!
ואזז יצאנו משם ועברנו עודד נחל.. חחחחח היה מגניבב לאלללללללה.. ואז המשכנו תמסלול.. ועצרנו ועשו חידות כאלה.. והיה קטע מה משותף לכל מיני דבירם ויצא "ביטחון" והיה שם תמילה "סיכה" כאילו סיכת בטיחון.. ובאותו רגע הסתכלתי על התמונות במצלמה ולא הייתי מרוכזת אז מלמלתי לעצמי מזה סיכת ביטחון? וכולם שמעעו והתפוצצצצו מצחוק
ואז קלטתי מה אמרתי... ואז המשכנווו והמדריך שוב נאבדדד אז צעקתי לו "אביבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב" חזק כזה פתאום אתם קולטים הוא 3 מטר ממני.. והוא שאל כזה חזק "מההההההההה?" אז עשיתי לו כזה "הייייי
" והוא עשה לי היי
והגענו בסוףףףף לנחחחחחחחל.. ונכנסנווו שםםםםם והצטלמנווו מלאאא
ואזזזז זהו בעיקרון חזרנו לחניוןןן שם ונחנו ואכלנו וזה.. ואז בערך ב4 ומשו-5 עלינו לאוטובוסייים ונסענו חזרה.. יצאה חתיכתת מגילה.. מי שקורא.. אני שוב סוגדת לווו
חחחחחחחחחחח ערב טוב

למעלה