בוקררררררררר

אביחי 33

New member
בוקררררררררר../images/Emo60.gif

אני הולך באוטובוס של 7:15 בגלל שיש לי בחינה ליד הבית ספר, במכון כלשהו. אחרי הבחינה אני עף כנראה הבייתה
המשך יום מקסים לכולכם

../images/Emo26.gifבוקר טוב לכולם../images/Emo36.gif

יש לי שעתיים ראשונות אנגלית...בעעע היום אני מסיימת די מוקדם נראה לי...(עוד לא שיננתי את השעות חחח) שיהיה לכולם המשך יום מקסים
חופיי

בוקר טוב!!!../images/Emo42.gif

אני הולכת לתיכון עוד מעט באסה...וגמלי י אנגלית שעתיים ועוד הכתבה שהיא אמרה עליה רק אתמול חוצפה... טוב אני חייבת ללמוןד לזה כי יש לנו מיצב השנה.... אז בוקר טוב לכולם...אהההה ומי שיהיה אני פה ב1 אז אני מקווה שיהיו כאן

gsufvi

New member
בוקר רעעעע

לאחותי יש יום הולדת והיא בצבא
ואני לומד היום 9 שעות שיש לי בהם שעתיים תנ"ך שאני שונא את המורה מאד.

עדו מזל טוב לאחותך../images/Emo65.gif

ואל תידאג שהיא תחזור הביתה תחגוג לה... תנסה לשרוד את ה-9 שעות האלה ואם היה לך פלא אז הייתי מעסיקה אותך באס אמ אסים כל השיעור כמו שאני עושה תמיד לאנשים בצרה...חחח

בוקררר טוב לכולםםם

שיהיה לכם יום מדהים... וסורי שלא הייתי פה הרבה.. אתם יודעים תחילת שנה עסוקים בלהשקיעה.. אז מדהימים שלי שיהיה לכם הכי טוב שבעולם

../images/Emo41.gifבוקר טובב../images/Emo70.gif

אני מתחילה ב-9
ומסיימת ברבע ל-1 עכשיו אני יוצאת.. בהצלחה לכוללככם.. יומטוב

בוקר../images/Emo7.gif או יותר נכון צהריים...

חזרתי היום מוקדם הבייתה כי יש היום ישיבה שמה אז שיחררו את כל הבית ספר... האמתת להגיד לכם... אני מרגישה כל כך מגעילה... כל כך מגעילה שאין לי זמן אליכם קצת... אני נשבעת לכם... אין לי זמן לנשוםםם
באמת שאין לי... יש לי מלא שיעוריםםםם ועבודותתת (כן כברר...) ומה לאאא... המערכת שלי כל כך עמוסה עד כדי כך שהיוםםםם הייתי אמורה לסיים בית ספר ב- 6 וחצי בערב... אבל ביטלו... ת'כלס כל יום אני מסיימת ב-3 בית ספררר... חוץ מיום שישי... אני באה נחה במיטה ועפה לעשות שיעורים והלתחיל את העבודות...
אני יודעת שנעלמתייי... אז מי שקורא את זה עכשיו... פשוט תסלחו לי...
ותדעו שאתם תמיד ב-
לא משנה שאני לא פה הרבה או בכלל... אוהבת אותכם הכי הרבה בעולםםםםםםםםםםםםםם רעות

הדסוש15

New member
רעות../images/Emo70.gif

אני מבינה אותך
ולא נורא אם לא יוצא לך להיות הרבה בפורום ככה זה יש לימודים צריך להשקיע וללמוד (במיוחד בשנתיים האחרונות כי זה בגרויות ולחץ) כי זה יותר חשוב מכל דבר אחר
אין לך על מה להצטער

עותיי.....זה לא אשמתך...

גם לנו בקושי יש זמן ואנחנו מבינים אותך...!! הכי חשוב שתצליחי בהכל...!! אוהבים
אנחנו (ואני)

הדסוש15

New member
צהריים טובים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חזרתי עכשיו סיימתי היום ב12 במקום בעשרה לאחד
שיהיה לכולם המשך יום נעים

יעל 13

New member
חרא של צהריים

חזרתי עכשיו מבית חולים....מי שרוצה אני יספר במסנג'ר לא פה... בקיצור לא היה משהו...בכלל לא..

למעלה