בוקררררררררר

בוקררררררררר../images/Emo42.gif

אני בחופשששששששש וגם הילה היום בבית... אם אתם שואלים למה קמתי כזה מוקדם אז ככה: יש לי אח מעצבן... שלא יודע להתארגן לבד... וההורים שלי לא בבית... יצאו מוקדם היום... אז הם התקשרו א=ל=י (למה שהם יעירו את הילה) ב7...
והייתי באמצע חלום טוב... אז משהו להודיע לכם... אני לא יהיה פה בערך עד יום שישי... כאילו אני ממש השתדל אבל לא הרבה אני יהיה.... יש לי מגן בהיסטוריה ואני לא יודעת כ=ל=ו=ם הפעם זה באמת על יותר מידי חומר.... זה של כל השנה+ תוספות מכל הצדדים דפים וזה... אתמול לא עמדתי בלחץ ובכיתי כל הצהריים.... כי כמה שניסיתי ללמוד לא הלך כלום... ובאינטרנט לא ממש עזרו לי... כי יש רק סיכומים... וסכומים יש לי מ=ל=א
מכל הצדדים... אז יום מעולה לכולםםםםםםםם (לא כמו שלי
) תעשו חיים בבית ספר
אוהבתתתתתת רעותת

בוקרר מדהיםםםם

רעותיייי אני מבינה אותך אני באותה בעיה ויש לי גם מגן בהיסטוריה יום שישי ...שיהיה לך בהצלחותתתת ולא נורא גמני קמתי מוקדם לסדר את אחותי..חחחחח לכולם בוקר מדהיםםםםם. והיום אני בירושלייםםםםםםםםםםםם מקלבת תעודת זהות....ילדהה גדולההה כבר

../images/Emo85.gifעכשיו את אזרחית חוקית../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif

אני זוכרת ת'ימים שאני התלהבתי מת"ז.. אחכ אני כבר לא.. כי צריך לזכור ת'מספר בע"פ
בכולופן מזלטט מאמיי

תודה לכולם איזה חמודים

זהוו עכשיו אני אזרחית חוקית בארץ ישראללל!!!! חחחח היה כיף היום בכנסת ותנחשו מה לימור ליבנת רוצה לעשות? להוריד חודש של חופשהה...

הדסוש15

New member
מזל טוב דנה../images/Emo70.gif

אני גם קיבתלי אבל באמצע השנה עם כל השיכבה..

הדסוש15

New member
בקרר טוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

רעות, דנה שיהיה לכן בהצלחה יום שישי
היום אני בבית יום לפני מגן שני בהיסטוריה, אני לא יודעת ולא מבינה כלום בהיסטוריה
טוב אני זזה ללמוד (למרות שאין לי כוח בכלל להתחיל..) שיהיה לכולם המשך יום מדהים

בוקררר../images/Emo26.gif

שמעו ת'בוקר שלייי.. ב7 רעות פתחה ת'דלת בחדר שלי ושאלה: "גם אותך צריך להעיר
" כאילו מין הסתםםםםםםםםם בררגע שפתחת לי ת'דלת הערת אותייי
חחחחחחחחחחחחח רעות יטיפשה תפעילי ת'מוח שלך...{עם יש לך
} קיצור היא כבר העירההה ואתם יודעים מה זה בשבילי לקום ב7 שאין לי ביצצצצצצפררררררר
{היום יש טיול לא בא לי ללכת}אני מסוגלת להשתגע...אזזזזזזז ניסיתי להירדם בחזרה לא הצלחתייייי...בסוףףף איכשהו הצלחתי....וקמתי ב10 וחצי..עם כאבי אזנייםםם איזה עצבים ככה זה אצלי תמיד באמצע נזלת באים כאבי אוזניםםם

../images/Emo42.gif בוקר טוב!!! עדיין כואב לי הרא

אבל זה סימםן טוב, זה אומר שבכלל יש לי ראש!!!. מחר יש לי מומולדת עיבירי!!! אתם לא צריכים לפתוח לי שירשור כי כבר עשו לי בעיברי. בלועזי אני מקבלת את הגיל ובעיברי אני חוגגת. אוווווווווווווווף אני לא יודעת מה לעשות מחר... יש רעיונות?!. מאוד משעמם לי עכשיו. -קרן-

../images/Emo41.gifבוקר-צהריים טובים../images/Emo70.gif

עוד כמה דקות אני יוצאת מהבית אני נוסעת לפתח תקווה ללת ושירשורית תיהיו בקשר... יאללה עפתי יומטוב

Koala Girl

New member
עותיייי../images/Emo12.gif

אל תדאגי יהיה בסדר
אם אני מצליחה לעבור את זה איכשהו את עוברת על 100

צהרים מושלמים../images/Emo99.gif -כנסו-

יששששש אני סולנית ריקוד!!1 כל היום עשינו חזרות חםםםםםם לי בנוסף לכל השירים של כולם ביחד יש קבוצות בקיצור יש קטע שאני וחברה שלי עושות לבד משו שיווו איך רציתי להיות סולנית שירה אבל מזל שלא נבחרתי(הייתי בבחינות הסופיות) כי הסולו של השיר הוא בכלל בלי לשיר רק הבעות פנים חחחחחחח ולא אוהבת את זה מ-ז-ל הכל לטובה!!!! היום בערב אני לא יהיה כאן יש מסיבת סיום יב לאחותי הולך להיות פ333ה מיכל--->את מדביקה אותי במגילות!!!!! חחחחחחחחח חולה עליך
לאבוש נופרו'ש

למעלה