בוקרררררררררר

בוקרררררררררר

מפלס הכנרת עלה ב- 5 ס"מ אז אני לא אהיה שמחה??????????? שיהיה לכולנו בוקר אחלה

בסדר בסדר.....הנה זה

עשרת החוקים של הדיאטה 1. אם אוכלים משהו ואף אחד לא רואה - אין בזה קלוריות 2. אם שותים משקה דיאטטי עם ממתק, הקלוריות של הממתק מבוטלות על יד המשקה הדיאטטי. 3. כשאוכלים עם מישהו אחר, הקלוריות לא נחשבות אם הוא אוכל יותר. 4. אוכל שנעזרים בו למטרות רפואיות לעולם לא נחשב (שוקו חם, ברנדי, עוגת גבינה עם פרורים). 5. אם תגרום לכולם מסביבך להשמין, תראה רזה יותר. 6. לאוכל שקשור לסרטים (פופקורן עם חמאה, סוכריות גומי, שוקולד) אין קלורות שצריכות להתווסף לחישוב, כי האוכל קשור לחבילת הבידור המוצעת ואינו מהווה בחירה חופשית. 7. בחתיכות של עוגיות אין שומן - תהליך שבירת העוגיות גורם לנזילת השומן. 8 בדברים שמלקקים מהסכינים והכפות אין קלוריות אם אתה באמצע תהליך ההכנה. 9. מאכלים באותו צבע הם בעלי אותו ערך קלורי לדוגמא : פטריות ושוקולד לבן או תרד וגלידת פיסטוק. 10. במאכלים קפואים אין קלוריות כי הקלוריות הן יחידות של חום לדוגמא: גלידה, עוגת גלידה, ארטיקים. טוב, רק מכל מה שכתוב השמנתי בעשרה קילו....מתי מתחילים דיאטה???????????

natali323

New member
בוקר טוב שרי

המתכון הכי הכי מוצלח לדיאטה: געגועים בבוקר געגועים בערב געגועים בלילה כל היום געגועים < < < < < < < < < < לאפרוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אז למה??

אני משמינה ואוכלת כל היום בהנאה... מ....גם עכשיו בא לי
ו..
וגם
ואולי גם קצת
ולקינוח
אז תגידו לי אתם.....מה יהיה???

בוקרררררררררררר

בטח מצב רוח טוב, כי עכשיו, בצהריים של יום חמישי הכל נראה ורוד, אפילו השמים השחורים מעל חיפה. שיהיה סוף שבוע נעים לכולם

שרי 43

New member
איך זה שלא התייצבת על הבוקר? חחחחחח

בטח ורוד......אין, אין שחור עד האופק חחחחחחחחחחח

קוב

New member
עצלן!

בהחלט! אבל לא תמיד מתחילים במשרד ובאוטו.... אפשר רק ליגלוש עם האוטו בבוץ.

שרי 43

New member
רגע..לא אמרנו ש...

העצלנות זה משהו של יום שישי?.......מה ההתפרעות הזו קוב?

טומי*

New member
06.18 זה עדיין לילה לא?../images/Emo12.gif

תגידי שרי יקרה מתי את קמה שבשיש ושמונהעשרה את כבר כותבת לפורום? אצלי זה עדיין לילה,טוב למובטל כמוני ממש אין למי ולמה לקום מוקדם. טומי נב:התמונה צולמה בשנה שעברה

שרי 43

New member
עיקבות של .....

שנותי בקיבוץ חחחחחחחחחחח. האמת היא שמאז שהחלטתי לקום כל כך מוקדם,אני מאד נהנית. נהנית מהשקט, שואפת לראותי את ריח הבוקר שעדיין לא ספג פיח ועשן מכוניות, נהנית מכביש חלק ללא פקקים, ויכולה להתעכב על כל מיני פרטים קטנים שאני אוהבת להתעכב (כמו מראה השמים למשל) ו...כן, גם להכנס לפורום לפני שהמולת היום מתחילה. תמיד אהבתי צילומים מיוחדים...הבן שלי לומד צילום וישר קראתי לו לראות עד כמה איכותית התמונה שצרפת....

הקשתית*

New member
תגידי קרציה...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היית חייבת לקלקל לי את הבוקר עם כוס קפה חם וקוראסון בהרצאה על דיאטות
ואיך אפשר לוותר על קרם בורלה עם
וניל של קפה פולה
וחוץ מזה הגיע הזמן,שנממש זאת...אתן לא חושבות כך, מוסקוטריות יקרות שלי
שאזמין מקום מראש

שרי 43

New member
תעזבי אותך מפולה....

הקפה והעוגיות עלי חחחחחחחחח תתיצבי כי יש לי עוגיות שישנו אצלך את המושג מציצה.. אוףףףףףףףףףף זה נשמע רע..אבל זה מה זה טוב חחחחחחחחחחח

למעלה