בוקרררררררררררר

כעעעעעע, זה מתחיל לכאוב לי../images/Emo10.gif

אבל אני גיבורה

דסיייייייייי איזה אמיצההההה

כל הכבודדדדדדדדדדד
מזה עוד עקירה
כמה את צריכה לעקור
וואי זה בטח כואבבב בהצלחה בעקירה הבאה יא אמיצהההההההההה

אני ברוגז עם הדסססססס../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

כולם לעשות החרמה על הדססססססס
ה=ח=ר=מ=ה על הדסי "מתה על אגמי"

חופייי

New member
../images/Emo26.gifצוהריים מצוננים../images/Emo36.gif

תודה לכולם! אני לא יודעת איך אני יעשה ת המתכונת....

יעל 13

New member
צהרייםםםם

היה יום נחמד...אישה אחד שאני מכירה...אמהר לי שהנכדה שלה נהרגה בפידוע לפני 9 שנים...היא הייתה בגילי...היא אמרה שאני מזכירה אותה...די זה כזה עצוב... איזה מצחיק עכשיו היה עם אחותי ואמא שלייי לאחותי יש רישיון מלפני שבוע וחצי...והיא נוסעת היום לאנשהו...אז היא רצתה לקחת את האוטו של אמא שלי עם חברה שלה והחברה הזאת כבר בגיל המתאים למלווה...הקיצר...אבא שלי לא הסכים כי הוא מיהר להסתפר...אבל הוא יסכים בטוח
אחר כך אחותי התיישבה עליה ואמרה לה "אמא אמא אמא אמא" ככה איזה 5 דקות
אחר כך אמא שלי אומרת לה "הדר תשירי לי נומי נומי אני לא ירדם" אז היא לא רצתה
אז אמא שלי שרה נומי נומי אבל זה היה ככה "נומי נומי אמאלה שלי נומי נומי נים...נומי נומי אמאלה שלי נומי נומי נים...אבא הלך למספרה...יביא לך זבבירים...אבא הלך למספרה...יביא לך זבבירים" איך היא הרגה אותייי אחר כך התחלנו לדגדג אותה אז היא עושה לנו "לא לדגדג בציצי!!" איך צחקנווווו

יעל 13

New member
חחחח המשך הסיפור

אחרי שכתבתי פה חזרתי לשם...ואמא שיל שמה על עצמה את השמיכה...ואז הורדתי את השמיכה ועשיתי לה "היייייייייייי" חחחחחחחחחחחחחחח איך צחקנו יווווו אחר כך אחותי ניסתה לשים לי לק
אז היא שמה בושם בכל החדר...ולא הצלחתי להריח
חחחח אז עשיתי כמו ארנב כזה חחחחחחחח והיא עושה "אוי ואבוי מה שהולך אצלנו בבית" חחחחחחחח יוווו איזה מצחיק היהה אחר כך אני עושה לה "הדר בחייאת תנסי לאפר אותי" אז היא עושה לי "חחח היית מתה
" אה ואחותי הקטנה השתלטה על החדר של ההורים שלי אז אני ואחותי הגדולה עושות "3 2 1" ומעיפות אותה מהחדר חחחחחחחחחחחחחח אחר כך היא עושה "עופו מפה זאת אמא רק שלי!!" אז אחותי הגדולה עושה לה "אה נועה חמודה תקשיבי לי ותקשיבי לי טוב...אמא הייתה קודם כל שלי..אחר כך יעל נולדה אז היא הייתה שלי ושל יעל ואחר כך את באת אז היא הייתה שלי של יעל ושלך...מסקנה...היא יותר שלנו משלך" ואמא שלי עושה לאחותי הקטנה "חח נועה הן צודקות" ואחותי לא היה לה מה להגיד אז היא צורחת "שתקו!!!!!!!" יו איזה מצחיק היה עכשיוווו הדס יא גיבורההההההה חחח לא היה לי מה להגיד בטלפון
חפיף

למעלה