בוקררררררררררררר

אחחחחחחחחחח...

איזה יום יפה היום... אפילו הדקל מול הבלקון שלי כפוף בקידת הודיה ליום גשום ויפה כזה
בוקר יופי טופי של משובח

../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif

אין לי יותר מה להוסיף
בוקר טוב

האא טוב שזכרת לי..

צטארתתתת אני עסוקית עכשיו.. יכולה לשלוח את פאטימה.... מבטיחה לך שהיא תחגוג לך ביסודיות... השאלה היא... אופ וויט - או - לבן...?????? פפ... עכשיו לקחתי לי בחוקית ובדרישה יומיים שלושה של OFF...... חייבת להחליט.. אופ וייט או לבן????????????????????????????????????????

זה לא ממש חשוב

ומשנה אופוויט או לבן כשכולם שם בחוצ מתהלכים באפור ו:או שחור על כל גווניו אני תמיד באופוויט לבן או וורדרד... אין כמו לבן אופוויט בחורף!
(גם המטריה בבהיר) :))

בוקר טוב..קמתי...

בעצם לא ישנתי... אבל ניחה..עכשיו צריך לבדוק לכלב עם הכל אצלו עובד... ושיהיה אחלה יום לכל עם ישראל. משהו עשה מיץ רימונים?

קטי30

New member
../images/Emo59.gifת אנרגיה בריא מאוד

מודה לא עשיתי קונה
תמיד טוב שיש במקרר

אנרגייה אמיתית

אוכלת אותם בכמויות האמת. קונה את המיץ בחנות המכולת ליד הבית..(ישראלית), מתה מתה על רימונים. הפרי הכי הכי הכי...

הגזמת!

לא סובלת לבן ואופ-ווייט... אני מעדיפה בלו...או פוקסיה זוהרת. עכשיו... פטימה יכולה לביא איתה גם את מסעודה...שידיגו בכניסה שקוקו הזמינה.

soelistit

New member
מי יוצא מי??

מכינים שמנת עם תותים..... מתכרבלים מול המסך עם כוס קפה מהבילה..... ומדי פעם עושים אתנחתא במיטה.....

למעלה