בוקרטוב!

maayan15

New member
הירום-עירום*

מקלדת מטומטמת (כן מעיין, תאשימי את המקלדת...יותר טוב מעיין...תדברי אל עצמך...את שפויה..)

De-Panther

New member
נדמה לי שכבר דיברנו על זה../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

באייסיקיו את בטוחה שאת רוצה?? לי אין בעיה
קודם מה שאני מראה בדרך כלל...

resputin

New member
זה דווקא משעשע על גבול הביזארי..

ולא משנה כמה גדול אכן איבר מינך, ראיתי יותר.. ואם הן לא מאמינות.. *Evil grin*- you can show ´em.

De-Panther

New member
ככה?? סוף סוף יש לי יום טוב ואתה בא

ואומר לכולם לא לקרוא תהודעה שלי ולדעת למה אני מאושר...

maayan15

New member
אני שונאת לקנות בגדים...

אני מתעבת את כל הרעיון של לקנות בגדים...אני חושבת שאם לא היו בגדים (ולא היה ג´סטין) לא היו בעיות בעולם...וואי...זה היה יכול להיות נחמד... אז הלכתי לקנות בגדים..שמהפתיחה הקצרה שלי אתם יכולים להבין שזה לא בדיוק הדבר הכי אהוב עליי בעולם..) דווקא הלך בסדר...עד איזשהו שלב שבו פשוט התחלתי לצעוק על אמא שלי (מגיע לה!!)...ואז אמרתי לה שאני רוצה הבייתה והיא אמרה בסדר ואז ניסתה להכניס אותי לכל חנות בגדים אפשרית אחרת...אבל לא הסכמתי והלכתי הבייתה.... ואז כמובן שהספקתי לריב עם עוד מישהו....שזה חבל...אבל לא ממש אשמתי..כמובן שלפני שרבתי איתו הספקתי לעבור מין..אי-נעימות עם אחי (בגלל זה שרבתי איתו) ורק אז רבתי איתו בגלל שבגללו נגרה האי נעימות אפילו שהוא לא רצה להרע אני לא הייתי במצב רוח בשבילוץ...קיצר...רבנו... ועכשיו, עכשיו אני מדוכאת, עם כאב ראש ובעיקר עייפה...אז אני הולכת לישון....ב22.30 בלילה...זה עצוב...

De-Panther

New member
אם רבת עם כל כך הרבה אנשים למה נראה

לך שזה תמיד אשמתם?? לכולם יש ימים כאלה שהם רבים עם כל אחד שמעצבן אותם... אולי זה היה היום שלך??

zimes

New member
אז למה הלכת לקנות בגדים???

מעיין (אני מתרגלת את שתי היוד שלך).

מיטללל

New member
מעיין

זה לא עצוב. זה מעורר קנאה. בכל מקרה, לא הולכים לקניות עם אמא. הולכים עם חברות. אם לא רוצים להתעצבן. הולכים לבד. לא הולכים עם אמא <הדגשתי מספיק?> ו.. אורן צדק בנוגע לשאר

De-Panther

New member
אורן תמיד צודק מתי תלמדו את זה??...

ויוצא לי יותר מידיי פעמים לשמוע אנשים שאומרים שאני צודק בזמן האחרון...

maayan15

New member
לא...זה נהיה היום שבו כולם מעצבנים

אותי רק בגלל שהלכתי לקנות בגדים. קניתי בגדים כי אין לי מה ללבוש (רק חבל שלא הספקתי לקנות בגדים לפני שחזרתי הבייתה..) אני הולכת עם אמא בגלל שאני בכל מקרה יריה עם מי שאני הולכת איתו, בפעם הבאה אני אלך לבד. עכשיו, זו לא אשמתי!!, אם המוכרת מציעה משהו ואתן אומרות לה לא..ואז אתן מודדות משהו והיא שוב מציעה אז אמא שלי באה ואומרת לי ואני אומרת לה "לא" ואז היא הולכת וחוזרת ושוב מציעה את אותו הפריט 23 פעמים אחריי שהבהרתי לה שאני לא רוצה!...לא הייתן מתעצבנות?? אחי לא נחשב כריב...סתם קטע לא נעים.. וזה שרבתי איתו עשה משהו שאסור היה לו לעשות....ובגלל זה כעסתי...ביום אחר הייתי יכולה להיות יותר סלחנית....אבל אתמול בערב ממש לא...וגם לא היום.... טוב...כרגע אני כבר דיי מאחרת לבי"ס אז ביי מעיין

zimes

New member
לכי לחנות יד שניה

זול, ממחזר, ואף אחד לא ינג´ס לך, כי הם לא מוכרנים מקצועיים. או לחלופין: תשלחי את אמא שלך שתקנה, ומא שלא תאהבי - תחזירי. לאט לאט היא תלמד מה הטעם שלך. זה יעבוד?

maayan15

New member
לא ממש...

לא מסוגלת ללבוש בגדים מחנות יד שנייה (אלא אם הם ממש יפים..).... אני לא אשלח את אמא שתקנה כי לא יהיו לי בגדים עם הטעם שלה...שטויות...אני אסתדר... עכשיו שלחתי לזה שרבתי איתו הודעה שאני מצטערת על אתמול...נקווה שיהיה בסדר...

De-Panther

New member
מכיר את הקטעים האלה... הורים נג´סים

בגלל זה אני לא הולך לקנות בגדים אלא אם ממש חסר לי ויש משהו שאני יודע כבר מראש שאני רוצה מה שמזכיר לי שאני צריך לקנות איזשהו ג´ינס נחמד כמו של בוקרים... ראיתי כזה לא מזמן באיזושהי חנות וחשבתי שלא כדאי כי הוא היה סתם יקר אבל עכשיו שאני חושב על זה הוא יכול להיות לי מאוד שימושי
(לא משנה למה
)

למעלה