בוקרטוב!

dana2909

New member
בוקר בינוני ומטה

ככל שמתקרב סוף השנה, ככה החליטו, משום מה, על אינסוף ישיבות כדי לסכם את השנה, ואחרי כן לסכם את הסיכומים. שתבינו, הישיבות האלה זה אומר מתיישבים, בוהים בכיבוד, האמיץ הראשון לוקח ביס ממשהו, ואז כולם מתנפלים על האוכל, ואחרי שהוא נגמר כולם יושבים ובוהים בשאריות, בין לבין גם מדברים על כמה קשה המצב, וכמה נורא, ואוווף.. כמה זיוני שכל!! וזה ארוך ומשעמם... מתי יהיה כבר סוף שבוע??

../images/Emo42.gif סביר לכולם

לא היה לי זמן הבוקר לפתוח פתיל ´בוקר טוב´ (ובעצם, תפקיד זה נגזל ממני כבר מזמן). אתמול צפיתי בהצגה מגניבה בשם "כשהכוכבים זזו", בבית ציוני אמריקה - מומלץ בחום. ולכל החרמנים והחרמניות - העלתי תמונה לכרטיס האישי שלי. הצעות נישואים, הצעות סטוצים והצעות עבודה בדוגמנות, ניתן לשלוח ישירות את תיבת המסרים שלי. (דרך אגב, זו התמונה היחידה שיש לי. במציאות אני נראה סביר יותר.) המשך יום רגיל ומשעמם לכולם.

zimes

New member
בוקרטוב! ../images/Emo42.gif

עשיתי זאת. הקדמתי את מוסקט! (הכל בסדר? איך זה שלא כתבת בוקרטוב אחרי ההליכה והקפה???) הלואי שאני אספיק לעשות היום כל מה שתכננתי!

maayan15

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo186.gifבוקר מאחר...

זה מוזר...גם לאזארוס לא בשטח.....מה קורה פה?!?? אני הייתי אמורה לקום ברבע לשבע....קמתי בשבע וחצי וכתוצאה מכך אני עכשיו בבית ולא בבי"ס....ואני עדיין עייפה... בוקר טוב לכולם...

dana2909

New member
מעין

מה עם העדכונים שאת חייבת לנו? איך היה ביום שישי? פרטים .. קדימה... מי אמר למי, מתי איפה ובאיזה צבע...

אפלת

New member
דנה, אזהרה....

אני לא הייתי מסתבכת עם מעיין..... רדי למטה להודעה של רוג´ר "יש לי שאלה" ותראי את התגובה שלה.... ואל תשאלי שאלות!!!!

maayan15

New member
קודם כל ובפעם האלף ואחת...

מעיין זה עם שני יודים לא מעין אלא מעיין! עכשיו, לא עניתי אתמול (או שלשום) כי אז הייתי באמת במצב רוח רע כי לא דיברתי איתו ולא ניתנו לי הסברים ולא יודעת מה.....אני מתנצלת... ולגביי יום שישי..היה נהדר, ממש נהנתי עם חברות שלי...כן, איתן הייתי, חברות שלי...למה?...כי חצי הבריזו לי (חצי אומר שאני חצי אשמה...סיפור ארוך..)....בקיצור לא דיברנו ורק ביום שבת בערב דיברנו והוא אמר שהוא מצטער...בלה בלה בלה....היה צריך לשמור על אחותו עוד בלה בלה בלה.....ואז הייתי שמחה, קצת, ואז הבנתי שכנראה חבר שלו (שהוא ידיד שלי) בכלל הזכיר לו ואני סתם לא מבינה מה הולך כאן.. בקיצור, לא יצאנו, לא קבענו שוב.. אם נקבע- סבבה..זה יהיה נחמד אם לא- סבבה..לא מפריע לי במיוחד... נמאס לי לחשוב על זה..עכשיו אני פשוט אומרת שאם ייצא משהו זה אחלה, וכיף אבל אם לא..אז לא..אין מה לעשות עם זה....

idanyd

New member
../images/Emo42.gif סביר לכולם

עוד שבוע מפרך התחיל. כרגיל, אין לי מושג איך אני עומד לעבור אותו, אבל כמו תמיד, הוא עובר איכשהו. אני מתחיל לקבל פלשבקים משביזות יום א´ מתקופת השירות, ואין בזה שומדבר טוב...

nutmeg

New member
../images/Emo96.gif בוקר בא לעבודה...

היו לי יותר מידי סידורים הבוקר כי אתמול החלטתי ללכת לישון מוקדם ולהשאיר "למחר" כל מיני שטויות. את כוס הקפה שתיתי בהליכה ממקום למקום. גם אתם לפעמים שותים "קפה פסים"? אתם יודעים, קפה כזה שמשאיר פסים על הכוס כי כל חצי שעה שותים לגימה?... כזה קפה מגעיל שתיתי. בכלאופן - אני כבר פה בעבודה - עם חצי שעה הפסקה מבורכת וכוס קפה נורמאלי. מה שלומכם??

Idan91

New member
קפה זה מגעיל. ../images/Emo187.gif

כשאני שותה קפה, אני מסיימת אותו תוך בערך שלוש שניות. לא, לא כי הוא טעים ואני פשוט לא מסוגלת להתאפק.. אבל כשניא שותה קפה, זה מסיבה אחת - השעה מאוחרת ויש לי עוד מלא דברים לעשות, אני מתה מעייפות אבל צריכה להשאר עירנית.. ואז אני מכינה כוס קפה מסריח ודוחה, ובולעת אותו במהירות האפשרית (ואח"כ שותה מים, כמובן).

De-Panther

New member
בוקר של וווויייייייייפיייייייי../images/Emo42.gif

התאוררתי איכשהו נסעתי לבית הספר וישבתי לייד ידידה שלא היה לה מצברוח לכלום אז כל הנסיעה שתקתי כזה ועשיתי מבט רציני כדי שהיא תחשוב שאני חושב על משהו רציני ובגלל זה אני לא מדבר איתה(קרוב שלה מת ולא ידעתי מה לאמר לה והיא נראתה כאילו היא רוצה שאני אגיד משהו מסוים... העדפתי לשתוק) אחרי הנסיעה הקצת מוזרה הזו הגעתי לבית הספר ניסיתי ללמוד למבחן בביולוגיה ב20 דקות לא ממש הצלחתי ללמוד אבל מזל שעשיתי חזרה קטנה בבית כי זה היה מבחן ממש קל ורוב הכיתה אמורה להוציא 100 אפילו אני!! אחרי שסיימתי את המבחן עוד לא נגמר השעור אז אני וחבר אחד שלי ועוד כמה בנות מהכיתה ביניהן איזושהי ידידה שלי ישבנו שם ואני מדבר עם חבר שלי וידידה אחת שלו ואז חברה טובה של ידידה שלי באה אלי ואומרת לי "אורן אפשר לראות את תמונות העירום שלך??" (מה לעשות?? אישית לא אכפת לי שהיא תראה אבל מה נפל עליה פתאום??) *מתעלם מהשאלה ועושה מבט מוזר* "אורן אפשר לראות את תמונות העירום שלך??" *עושה סיבוב מסביב לכמה כיתות ואיפה שישבנו בדרך נדרס ע"י טרקטור זעיר של איפה שאני לומד* "נדרסתי ע"י טרקטור" "אורן אפשר לראות את תמונות העירום שלך??" "אוקיי" "יאללה תראה!!" "אבל זה במחשב" "אבל אני רוצה לראות!! וגם היא רוצה לראות(היא מצביעה על איזושהי ילדה) נכון שאת רוצה לראות??" "כן" "וגם היא רוצה לראות(מצביעה על מישהי אחרת) נכון שאת רוצה לראות??" "כן" "וגם היא רוצה לראות(מצביעה על ידידה שלי) נכון שאת רוצה לראות??" "תמונות עירום של אורן?? כן אני רוצה לראות!!" בקיצר עברה ההפסקה בה עשיתי שעורים באנגלית והשעור אנגלית בו דיברתי עם חבר טוב שלי וסיפרתי לו על המקרה הזה והוא לא האמין ושאל את ידידה שלי וחברה שלה והן אמרו שכן הן רוצות לראות אז אחרי שעור אנגלית ישר הוצאתי את המחשב והראתי להן את התמונות רק מה היו התגובות "זה כל כך גדול!! אורן זה לא אתה!!" "אורן אין סיכוי שזה אתה!! לפחות זה לא הזין שלך!!" "אורן זה מודבק לא יכול להיות שיש לך כזה דבר!!" והחבר הטוב שלי מסתכל כזה עליהן מאחורי המחשב כדי רק לראות את התגובות שלהן והוא כזה מתפלא... וככה יצא שכמה בנות מהכיתה שלי(רק ידידה שלי וחברה שלה הן אלה שבאמת נשארו לראות מכל אלה שרצו ובמקום אלה שהלכו באו אחרות מהכיתה...) ראו את הזין שלי רק הן לא מאמינות לי כי הוא גדול מידיי
איזה צרה
בכל מקרה האגו שלי מנופח!!!!!!! אני בקושי מצליח לעבור בדלת... ואחרי המקרה הזה ידידה שלי וחברה שלה(והן נראות טוב) דיברו איתי על זה המון ושאני אראה להן שוב את זה ולהראות להן מחר... ובסוף אחת מההפסקות אחרי המקרה הזה הן רצו אחרי בחצר וצעקו "אורן תראה לנו את הזין שלך!!" אווווי זה היה יום טוב... רק ההסעה הרסה איזשהו אחד שחשבתי שהוא חבר שלי התנהג כל כך מגעיל ודוחה!! התחיל למרוח על כולם את התחת שלו ופשוט חיכיתי שההסעה תיגמר כדי שאני אוכל לרוץ מהר הבייתה ולהתקלח ולאכול ולראות בייבלייד לפני שאני צריך ללכת לטיפול כי זה יום של טיפול... בקיצר איכשהו הספקתי ואז נסעתי לטיפול ועצרנו בדרך בדואר ואני דיברתי עם איזושהי ידידה שלי שרציתי לדעת אם אני יכול לבוא אליה אחרי הטיפול כי מסתבר שהיא נמצא בדרך... כמובן שהיא אמרה לא
(כמה צפוי ממנה...) ואז היו לי מלא שיחות מוזרות עם אבא שלי בדרך ואז נכנסתי לטיפול וזו שעושה לי את הטיפול דיברה איתי בלי סוף וניסתה להשאיר אותי עיר מה שלא הצליח לה כל כך... אחרי הטיפול הלכתי עם אבא שלי לחנות מוצרי מחשב של חבר שלו כי הוא היה צריך לקנות ממנו משהו ואז חזרתי הבייתה וישר עליתי לכאן למחשב

אוֹסי א

New member
אתה יודע שאחרי שאתה ממליץ לא לקרוא,

יש יותר סיכוי שיקראו, נכון? ואגב, עוד לפני ההמלצה שלך קראתי את ההודעה, והתלבטתי רגע אם להגיב, אבל החלטתי שצורת החשיבה שלי רחוקה מדי ובאופן כללי ההודעה ביזארית מדי, וגם לא היה לי משהו חכם להגיד, אז שתקתי.

maayan15

New member
אורן אפשר לראות את תמונות הירום שלך

?? חחחחחחחח מוזר...ללא ספק, מוזר!

למעלה