בוקרטוב
נ ניקולי New member 2/12/02 #2 קוויני בוקר טוב גם לך, מה קרה נשמה אין לך מילים??? מה זה רק בוקר טוב....???? תגידי שמעת שיש מפגש ביום חמישי??? מה קורה איתך מגיעה.....??? רק שמור אותי מאוהביי ומשונאיי אשמר בעצמי
קוויני בוקר טוב גם לך, מה קרה נשמה אין לך מילים??? מה זה רק בוקר טוב....???? תגידי שמעת שיש מפגש ביום חמישי??? מה קורה איתך מגיעה.....??? רק שמור אותי מאוהביי ומשונאיי אשמר בעצמי
M mariana New member 2/12/02 #3 קויניי../images/Emo140.gif נו עשית את המבחן??? גמרת עם זה כבר? מה קורה התגעגעתי אלייך, אפילו טלפון לא הרמתי לך על מנת לא להפריע. מה חדש? את מגיע ביום חמישי?
קויניי../images/Emo140.gif נו עשית את המבחן??? גמרת עם זה כבר? מה קורה התגעגעתי אלייך, אפילו טלפון לא הרמתי לך על מנת לא להפריע. מה חדש? את מגיע ביום חמישי?
Q Queen Of Love New member 2/12/02 #4 ../images/Emo4.gif עזבו את המבחן....נושא כאובבבבבבב ומרין אם כל כך התגעגעת אליי יכלת להרים אבל גמני ת´געגעתי אלייך בובי שלי מה קורה?
../images/Emo4.gif עזבו את המבחן....נושא כאובבבבבבב ומרין אם כל כך התגעגעת אליי יכלת להרים אבל גמני ת´געגעתי אלייך בובי שלי מה קורה?
M mariana New member 2/12/02 #5 למה נושא כאוב??? רציתי להרים אלייך טלפון אבל חשבתי שאת עסוקה עם המבחן ולא רציתי להפריע. אבל אני מבטיחה להיתקשר.
למה נושא כאוב??? רציתי להרים אלייך טלפון אבל חשבתי שאת עסוקה עם המבחן ולא רציתי להפריע. אבל אני מבטיחה להיתקשר.