בוקרטוב לכולם

tot15

New member
בוקרטוב לכולם

ביום שישי לפנות בוקר בערך בשעה 4 לפנות בוקר דופקים בדלת חשבנו שזה עוד מסוממם שבדרך כלל מבקר בשעות אלו אצל השכן מלמעלה בסופו של דבר התברר שזה שוטר פתחתנו את הדלת התברר שאיזה ערבי מושתן החליט לגנוב את גלגלי המגנזיום של הרכב שלנו . ולמלזלנו איזה ילד חכם התקשר למשטרה ותפסו אותו על חם ובילתי את רוב השבת בתחנת המשטרה ואני כמו אבלה ביקשתי לראות מי זה ואני מצטערת על הרגע הזה כי הפנים שלו כל הזמן מול הענייים שלי בקיצור חוויה לא נעימה אבל מה שכן לפחות החזירו לנו את הגלגלים אז אולי אפשר להגיד סוף טוב הכל טוב שיהיה לכולכם אחלה ביום

תרימו כוסית ../images/Emo48.gif

לחיי המשטרה בדרך כלל זה לא קורה להם לטפוס גנבים מזל שהשוטר זכר מה צריך לעשות...

טאקילה~*

New member
יופי תות..

לי גנבו את הטייפ רדיו ואף ילד לא הפריע לגנב.. אפילו השוטר לא בא...הם עסוקים..אוכלים בורקסים.

yafit75

New member
תות,,, זה מזכיר לי...

שבוקר אחד,, קמתי באיחור,,, הבנות היו נודניקיות,,, ועד שיצאתי מהבית,,, לקח לי איזה 3 שעות,,, באתי להיכנס לרכב,,, ולהפתעתי,,, לא מספיק שהיום התחיל כל כך "טוב",,, בנוסף לכל,,, הרכב עומד על 4 אבנים,,,, ווואואו, רציתי למות,,,, נסעתי לעבודה במונית,,, וכחזרתי הביתה,,, בדרך, ראיתי איזה מישהו,,, שיש לו רכב כמו שלי,,, עם 8 גלגלים,,,, עצרתי את המונית,,,,, וכמעט וקרעתי אותו ממכות,,, כל השכנים יצאו מהבתים,,,הזמינו משטרה,,,, ולא נחתי עד שאותו בחור צעיר,,, שגנב את הגלגלים,,, הרכיב אותם בחזרה! אבל זה היה מאבס...

למעלה