בוקס קאר רייסר

בוקס קאר רייסר

כרגע חזרתי מהחנות ונחשו מה קניתי את הדיסק של בוקס קאר רייסר! אני רוצה להמליץ לכם לרוץ לקנות ממש דיסק מעולה די דומה לבלינק(מין הסתם) הדיסק מפוצץ במוזיקה מצוינת ובתקסתים יותר בוגרים - (אני רוצה להיות אתה ולא אני) משלבים בו קלים שונים כמו פסנטר ועוד כל מיני השירים שממש אהבתי : i fell so watch the world tiny voices and i letters to god my first punk song the end with you אה ודרך אגב (נ)יזכרתי (ב)משהו אני דקור בן 14 ואני גר רחוק רחוק (באירלנד) ואני מת על בלינק כמובן ואתמול קניתי חולצה של בלינק עז תגידו לי להתחדש

לינור 182

New member
פששש

יפה! תתחדש, השאלה אם באמת שווה לי לבזבז כסף על הדיסק... כי שמעתי 2 שירים אני חושבת והם לא משהו! זה לא כמו בלינק....

ALMIGHTY

New member
אתם האירים שיכורים כלוט...

בוקס קאר רייסר זאת פיסת החרא הכי מגעילה שראיתי בעולם...אבל אם אהבתם את אנמה וטייק אוף..תקנו את פיסת החרא הזאת.

hen182

New member
אני חושב שהדיסק שלהם

דווקא יצא נחמד! ואל תלכלך על אירים! למה אתה יותר טוב?!

ilbe182ebli

New member
חח... תתחדש.. ולדעתי יצא להם דיסק

טוב עד טוב מאד (מה?) חחח.. אהבתי את השירים שלהם וזה לא פיסת חרא! (מה שאמרת...)

hen182

New member
מי שרוצה את הדיסק של

box car racer שידבר איתי אני מציע מחיר 30 שקל ---(לא מקורי)---

¥Ro

New member
אממ גם השיר...

there is שיר מעולה!! יש לי את הקליפ שלו...

ilbe182ebli

New member
יש לי משום מה 15 שירים בכל מה

שהורדתי מהדיסק.. זה פסדר? אמרו לי שזה יותר מידי..חחח האייסיקיו שלי זה 159704245 אז אם מישו שיש לו את הדיסק ויודע בלה בלה בלה אז שישלח לי הודעה :)

blinknetta

New member
רשימת השירים + הזמן

1.I feel so 4:30 2.All system go 3:15 3.Watch the world 3:52 4.Tiny voices 3:27 5.Cat like thief 4:20 6.And I 3:11 7.Letters to god 3:15 8.My first punk song 1:04 9.sorrow 3:26 10.There is 3:16 11.The end with you 3:10 12.Elevator 2:45 13.Instrumental 1:57 אוף אני עדיין לא מצליחה להוריד את הדיסקקק *ייאוש*

R E D E V I L

New member
הורדת כנראה גם שירים

של 71 גאפס... והדיסק של בוקס קאר די טוב לדעתי... there is letters to god elevator and i watch the world לדעתי הכי טובים... ו-my first punk song ממש לא קשור...

ilbe182ebli

New member
רגע יש לי שם גם:

Forget About Me Under the Impression Idiot- ראיתי פה עכשיו ליד זה 71 גאפס הזה... אבל בכל השאר ראיתי בוקס קאר..

למעלה