בוקסרים

Raph Rulz

New member
בוקסרים

שלום מישהו יודע איפה אפשר למצוא תחתוני בוקסר של סאות'פארק/סימפסון/ איש משפחה (פמלי גאי) באיזור חיפה או ירושלים? זה דיי דחוף תודה

soul on fire

New member
לא יודעת בקשר לאזור ירושלים / חיפה

כן יכולה לתת לך מקומות בת"א, אם זה עוזר? שוק הכרמל - דוכן שלם מלא בבוקסרים האיכות לא רעה בכלל יש לי משם לא מעט בוקסרים חלקם גם ניתנו לאנשים כמתנה.. בתוך דיזינגוף סנטר יש חנות {ליד שער 7 כזכור לי} יש חנות שיש בה בוקסרים כמעט זהים לאלו בשוק אך מחירם כפול ומוכפל... וכמובן שלאורך קינג ג'ורג' יש מלא חנויות שאפשר למצוא בהם גם בוקסרים... בתקווה שזה עוזר לך איכשהו..

סליחה ? אף אחד לא מעיף את מיכלי !!

בינתיים היא היחידה שיודעת איפה קונים תחתוני גברים. נו, אביב, יא גבר, תן תשובה לשאלת התחתונים...

soul on fire

New member
=] תודה

איזה כייף שמגנים עלי ואני לא צריכה לעשות את כל העבודה המלוכלכת... נחמד לשמוע ממך =] נגמר העומס, או שעדין?

elhaha

New member
חינם?מה היית צריכה לעשות כדי שהוא יביא לך

בחינם? זה יותר מ30 שקל לבוקסר... זה דיי יקר. נראה לי שיש בראשון מקום ממש זול.

soul on fire

New member
אני יודעת שיש גם בראשון

סמוך עלי חקרתי את הנושא, אבל ראשון הרבה יותר דרומית לת"א והשאלה גם ככה נשאלה לגבי אזור חיפה / ירושלים... ו30 שקל לבוקסר שהוא ממותג זה לא כזה נוראי, בחנות בתוך הסנטר אתה יכול למצוא את עצמך משלם כ60 ש"ח לבוקסר כזה...

soul on fire

New member
ואו אני מסטולה..

לא קיבלתי שום בוקסר בחינם, מלבד אחד אבל אותו לקחתי מהאקס =]

aviv1003

New member
אבל למה את נכנסת לפורום גברים?

מה בדיוק מעניין אותך פה? אולי את מדמיינת שאת מבינה בגברים חח

soul on fire

New member
אתה חתיכת חוצפן!!!

קודם כל לך תקרא קצת את ההיסטוריות של הפורום, הן לא כאלה גדולות. וחוצמזה שאני פה הרבה לפניך אז תן קצת כבוד לא יזיק. דבר שני, לפני זמן לא קצר הפורום היה דיי שומם ואני וברקו היינו היחידים שניסינו להחיות אותו. דבר שלישי, שים לב מה המנהל כתב לך בשרשור הזה אפילו "סליחה? אף אחד לא מעיף את מיכלי !!" אז לך תתעניין בעיסוקים שלך ותעוף לי קיבנימט מהעיינים, הפורום אינו מוגדר לגברים בלבד לכן יש לי את האפשרות לכתוב, וזה כ"כ לא עינייך מה אני מוצאת בפורום הזה, וכן מעניין לי פה ואני חושבת שיש פה מספיק אנשים מלבד המנהל שהיו שמחים שאני אשאר ולא אוותר במקרה הזה. ואחרון, למה לעזאזל אתה מנסה להעיף רק אותי? הרי לפי מה שאתה כותב זה פורום לגברים בלבד ולא צריך להיות פה כל זכר מהמין השני, אז מה קרה עם צ'ילי? עליה דווקא בה לך? {כמובן צ'ילי שזה בלי להעליב אותך, את חלק בילתי נפרד מהפורום הזה!} בקיצור, תעוף לי אתה מהעיניים, למה אין לך מושג לאן נכנס עכשיו!!!

soul on fire

New member
גם אתה!!

{אם אני לא טועה זה היה אחרי שאני שאלתי מה איתם...} **חשבתי לרגע שאתה מעיר לי על תוכן ההודעה כלי מיסטר אביב** אגב, הייתי חולה וחיכיתי כל יום בציפייה לסקר חדש שלא הגיע....

aviv1003

New member
חוצפן מי שעשה אותך!

אולי את נותנת פה לחברי הפורום,אז הם רוצים אותך! אבל מה יש לך לעשות בפורום גברים? או שאולי את אשה גברית כזאת שמתגלחת וכל זה? אם יש לך משהו מעניין תגיבי,אם לא תשתקי ותעשי משהו נשי לשם שינוי. "נשים" כמוך מגעילות אותי.(בטח ילדה בת 12)

soul on fire

New member
ואנשים כמוך מגעילים אותי!

תחזור חזרה ותקרא את ההיסטוריות של הפורום תגלה שאני לא בת 12 למרות שהיה דיון על היותי קטינה אך אני בת 17 וחודשים כבר {וואו בזמן רץ אני פה חודשיים כבר מאז הקמת הפורום!} ויש לי הרבה סיבות מה לעשות פה, ואתה לא אחת מהן!

aviv1003

New member
עצוב,כל כך עצוב

חח חשבתי שאת אולי במקרה אשה,חח את ילדה? (נו היה ברור) מי ידבר איתך בכלל! שבת שלום

soul on fire

New member
אל תדבר

יותר טוב, לא צריכה אנשים דוחים כמוך בחיים שלי! רק שתדע שעם גישה כזאת אני בספק אם איי פעם תיהיה לך אישה?! שבת כבר יצאה מיזמן - שבוע טוב וחיים מופלאים! {מאכן השרשור לטיפול המנהל..}

כשתסיימו לנבוח זו על זה

אתם מוזמנים ליישב את העניין בצורה גברית מול נשית (לרוב בחדר המיטות), ולהמשיך בענייני הפורום.

למעלה