בוקי מצביע לאיתי שגב!

Im All That

New member
בוקי מצביע לאיתי שגב!

הסטאטוס האחרון שלו:
"אני מאד מתייסר בהחלטתי בשאלה "מי יהיה השורד האחרון?". בחלומות הכי שחורים שלי אני לא מסוגל לדמיין איך, שניה אחרי ההכרזה , איתי תורג'מן עם חיוך גדול של מנצח על הפנים, מקפץ על אחת משתי חברותיו ונותן להן את החיבוך הראשון. לא מוכן לראות אותו חוגג. אם הוא לא היה בשלישיה הזאת הייתי ללא שום בעיה מצביע לאחת מהשתיים. לא יכול לדמיין איך חודש שלם אחרי הגמר בכל מדורי הרכילות בעתונים ובאינטרנט יראו את שלושתם עם כוסות יין גדולים וחיוכים גדולים , חוגגים את הנצחון שלו. אסור שזה יקרה!"

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000668471222

רוקסין

New member
אם לא שמת לב תומכיו לא מוכנים בשום פנים ואופן

שיצביע לשגב. וחוץ מזה, בוקי יעשה אך ורק מה שיוליה תגיד לו, ויוליה בחיים לא תצביע לשגב הרכיכה הבוגדנית. היחיד שאולי יצביע לו זה עזאם ונטלי שכבר עושה לו קמפיינים, ושכחה כנראה שהיא מושבעת והוא פיינליסט, מה שהופך את הקמפיין שלה ללא אתי.

אורישקי

New member
וממתי בוקי הוא שפוט של המעריצים שלו/יוליה?

בוקי לא שם על מה שאומרים לו והוא עושה תמיד מה שבראש שלו.

X יו יו S

New member
וברוך שובך :) היית חסר

איזה יופי!

אלו חדשות ממש טובות! אני שמחה שבוקי החליט לעשות את ההחלטה הנכונה ולהצביע לאיתי שגב. אני בטוחה שהוא גם ישכנע את יוליה להצביע איתי שגב - והוא בסוף יהיה המנצח הגדול! כל הכבוד לו!!

בוקי לא פראייר, אבל, למרות ששלושת האחרונים הם

לא המציאה הגדולה

זה נבילה וזו טריפה

זה עכברוש וזה נחש

הניצחון של ענת או אנה לא קשור בכלל לאיתי תורג'מן

זה שהם יחגגו זה בסדר מבחינתם

ולכן בוקי יצביע לנסיכה הקירגיזית או לענת

בוקי לא יצביע לחנפנים

רוקסין

New member
מה שחשוב זה למי תצביע יוליה

בוקי כבר אמר שהוא ויוליה יסעו למראר ושם שניהם יחליטו סופית למי הם מצביעים מבין השלושה. ויוליה בחיים לא תצביע לשגב, מי שמכר אותה ותקע לה סכין בגב בכדי להציל את עורו הרכרוכי והבוגדני. יותר מזה, כמעריצה של יוליה, אני יודעת שמעריצי יוליה ומעריצי בוקי התאחדו נגד שגב, ובחיים לא יתנו להם להצביע לו. בוקי לא יפסיד את כל המעריצים שלו בשביל בוגד פחדני לקקן ורכרוכי כמו שגב.

מה הסיבה שהם יסעו לשחר את פני עזאם?

כלומר למה עזאם לא בא לבקר אותם במרכז?

אני חלילה לא אומר שהם מתחנפים אליו, אבל למה צריך לעבוד על העניין עם עזאם?

2. שוב אני לא זוכר לגבי שגב שמכר את יוליה כדי להציל את עורו, את יכולה לפרט? את מהלך ההצבעה ולמי הצביעו ?

3. אני חושב שליוליה גם אנה וגם ענת לא עשו כלום רע, ואילו לעזאם כן, אז מה פשר ההקבלת החלטות הזו ?

רוקסין

New member
מה יש להם להתחנף אליו? הם מושבעים בדיוק כמוהו

וכולם הרי יודעים לגבי עזאם ושיגעון הגדלות שלו בכל הנוגע ל"כבוד". יהורם גאון הדרוזי שלא יודע לשיר, דורש שאחרים יבואו אליו ולא שהוא יבוא אליהם חס וחלילה, כי זה מפעת כבודו של "מר כבוד" לקום ולבוא הוא אליהם. כך שאין להם ברירה ובשביל להחליט יחד הם יחייבים לעלות לרגל לכפרו של "מר כבוד".

בדיוק זו השאלה, למה בוקי ויוליה מחלו על כבודם

והגיעו אליו , (שמתי לב שתורג'י לא רק שלא נותן לעזאם כבוד, אלא מזלזל בו).

אב למה להם להחליט יחד? עזאם מבחינתו יכול להצביע לשגב , ובוקי ויוליה לאנה או ענת

הרי יש להם אינטרסים שונים

רוקסין

New member
בגלל שהם המושבעים היחידים שעוד לא החליטו

והם רוצים לדעת מה תהיה התוצאה לפני כולם. והם אכן יידעו אותה לפני כולם, כי הם למעשה אלה שיקבעו אותה שם במראר.

רוקסין

New member
בוילה הוא תמך בשגב

אך מאז הוא הספיק לצפות בפרקי התוכנית ולראות במו עיניו את התנהגותו הנבזית והגועלית של שגב הרכיכה הבוגדנית, כמו גם את זה ששגב היה שותף מלא בהדחתו, ואיך הוא צחק עליו מאחורי גבו. כך שלא פלא שעזאם עדיין מתלבט ולא החליט. אך אני בטוחה שיוליה המתוקה כבר תשכנע גם אותו וגם את בוקי להצביע נכון...

IDGAD5

New member
מפתיע

מקווה שהוא לא ישנה את דעתו עד אז. תודה על העדכון

למעלה