בוקה ג'ונירוס!!!

kipi benkipod

New member
בוקה ג'ונירוס!!!

מי פה היה אתמול במשחק?? היה פשוט מעולה... רק דבר אחד אני עוד לא הבנתי... מה זה xeniese?

spider woman

New member
אני הייתי...

כן היה ממש כיף! (האמת שכדורגל לא כזה מעניין אותי...אבל היה כיף להיות סוף סוף עם המון ארגנטינאים) אממ זה בטח ספונסר...לא?

kipi benkipod

New member
לא נראה לי...

"vamos xeniese...." בארץ יש מקומות שמתאספים ורואים את המשחקים ביחד, פאבים וכו'?

Matanhirsch

New member
רציתי ללכת..למרות שאני אוהד ריבר..

אבל באמת נחמד שיש משחק של בוקה מול מכבי ת"א!!חחח ראיתי כמה אנשים בטלויזיה עם בגדים של ריבר פלייט.. היה משחק נחמד..

בוגדד../images/Emo3.gif!!!!!!!!!!!!!

לא ההיית צריך לרצות ללכת למשחק של בוקה אם אתה אוהד את ריבר!!! בוגד!!!! חח סתם (; אוףףף כל כך רציתי שבוקה יפסידו, אבל זה היה צפוי שהם ינצחו. הלוואייי שריבררררר יגיעוווו לארץץץץ!!!!!!!!!!!

kipi benkipod

New member
xeinese

מצאתי מה זה - זה השם של העיירה בגנואה ממנה הגיעו המהגרים האיטלקים שהקימו לבסוף את לה בוקה

גרי רשף

New member
צריך לחשוב על משהו לקראת המונדיאל

אני לא מתכוון לשלם 500 ש"ח על החבילה.

אלון 58

New member
../images/Emo130.gif=../images/Emo86.gif:../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif,בודאי שלא../images/Emo70.gif

אלון 58

New member
שלילי חזק...!../images/Emo6.gif

אתה "יכול לתת" לי 500 ש"ח,ואני אבחר מה לעשות עמם,במונדיאל או כדורגל הם לא "יושקעו". Yo soy un loco,מה לעשות?ככה זה. שבת שלום ושבוע טוב,אני צריך לנסוע לעבודה בעוד כחצי-שעה!!!

yoelmati

New member
מונדיאל בארגנטינה לא עולה 500 שקל

לא רוצה לזרות לכם מלח על הפצעים, אבל אתם בטח יודעים שישראל זו המדינה היחידה שמבקשת תשלום בנפרד עבור צפייה במונדיאל. כאן בארגנטינה לא רק שלא דורשים תשלום בנפרד מעבר לחבילת הכבלים הבסיסית, אלא שגם החליטו לצ'פר את אלה שלא יכולים לראות בבית את כל המשחקים. בהרבה אוניברסיטאות ובתי ספר התקינו מסכי ענק כדי לצפות במשחקים מהמונדיאל (לא בטוח שבכל המשחקים, אצלנו באוניברסיטה הגדירו לנו שרק משחקים חשובים ואת כל המשחקים של ארגנטינה כמובן). לא יודע מה חושבים לעצמם שם בכנסת ישראל (או כל גוף ממשלתי אחר שקיבל את ההחלטה הזו), לגזור קופון על אוהדי וחובבי כדורגל. שחיתות זו לא מילה גסה כנראה.

CM Punker

New member
על פי one

רוב חברי הכנסת מתנגדים למחיר אבל צ'ארטלון קנו את הזכויות ולכן אי אפשר ממש לעצור אותם חוץ מהתערבות ממשלתית שלמרות ההתנגדות לא נוקטים מי יודע מה בקיצור כל המדינה הזאת סוחטת אחד מהשני כסף ואין מה לעשות עם זה כנארה שנצטרך לשלם 500 ש"ח או לוותר על המשחקים הפחות גדולים בארגנטינה זה ממש לא בעיה לצפות במונדיאל אני זוכר לפני שנתיים באולימפידה ביום שהיה משחק של ארגנטינה בכדורגל/כדורסל או נציג ארגנטינה בגמרים של כל מיני תחרויות היית יכול לעצור מול חנות טלוויזיה ולראות בחלון הראווה את השידורים (מה שהרבה אנשים עשו) ובכל קיוסק/חנות שמחשיבים את עצמם היה טלוויזיה

kipi benkipod

New member
יש בארץ מועדון אוהדים של בוקה

הוא נקרא PENE LA BOMBINA, מישהו יודע איך מצטרפים אליהם? מצורף קישור לכתבה עם שמות נשיא המועדון וכו' מwww.one.co.il

למעלה