בופור

בופור

אתמול ראיתי עם החבר את הסרט. באמת סרט חזק וקשה, אין מה להגיד. כל הערב ניגבתי את הדמעות...
, מזל שהחמוד שלי היה שם בשביל לתת חיבוקי
. סרט מרגש ביותר, נורא קשה לראות חיילים שמשרתים בתנאים האלה ונהרגים מול העיניים של החברים שלהם. מה אתן אומרות? ראיתן את הסרט?

bisly p

New member
ראיתי את הסרט

בעפולה כבר אין קולנוע, נסעתי ביום חמישי לקריון (בקריית ביאליק) לראות את הסרט.. סרט חזק וקשה.. עצוב מאוד..

McBlack

New member
לצערי, ראינו

היו איזה 4 קטעים שגרמו לי לדמוע... הסרט הזה מכניס אותך לפרנויות שכל אחד שמת/נפגע יכול להיות החייל שלך, עד כמה שכל העלילה מוגזמת. זה סתם עשה לי רע
כבר ציינתי פה שאני ממש לא ממליצה לחברות של חיילים לראות אותו (או לקרוא את הספר).

bisly p

New member
כ"כ צודקת..

"הסרט הזה מכניס אותך לפרנויות שכל אחד שמת/נפגע יכול להיות החייל שלך"

Jeanne D Arc

New member
עוד לא ראיתי

ואני רוצה לראות.. אבל לא יוצא לי בזמן האחרון אני גם רוצה לקחת את הספר "אם יש גן עדן" .. נראה לי אחרי זה יהיו לי כל הזמן סיוטים

hajbit

New member
הספר מומלץ...

בסרט זה נראה שכל רגע מישהו מת אבל בספר יש זמן לבנות את הדמויות לספר על החברה של המפקד ועוד הרבה דברים... שוב.. ממליצה

Heels

New member
התייפחתי כמו ילדה קטנה

ניסיתי לשחזר מה עבר לידיד שלי בראש שנייה לפני שהוא.. והקטע עם זיתלאווי פשוט עשה לי רע.. אולי זה מה שהוא עשה שנייה לפניי? הריץ צחוקים? דפק איזה "או או" כמו של האייסיקיו.. אם הוא פחד. אם הוא ידע שזה מה שהולך לקרות. על מי הוא חשב, ם בכלל, רגע לפני שהוא נפל על ריצפת הטנק. למה הוא קם ויצא מהדלת ומה ת'כלס קרה שם. ניסיתי לא לחפור על זה כמו חודשים ופשוט לא הצלחתי.. מבחינה קולנועיץ, מלבד כמה פאשלות לא מורגשות וקטעים צבאיים שהסבירו לי אח"כ למה הם לא הגיונים (כמה טנקים ממחלקות אחרות במקום של מחלקה אחת למשל) אז סרט טוב. קצר יחסית לספר.

jenngirl

New member
לא|:../images/Emo82.gif

ואני נורא רוצה ללכת לראות. החבר כבר ראה ואמר שלא אכפת לו לראות שוב איתי... לא יודעת,אולי אני אחכה שזה יצא לדיוידי או משהו כזה.

lia2sh

New member
אחרי שהייתי הרגשתי כ"כ מזוכיסטית

כל הסרט רואים את הסמלים של היחידה של חבר שלי אני קולטת שם כל מיני דברים שהוא עובד איתם והוא עוד יושב לידי ומסביר לי על הכל... אחר כך לא ישנתי שבוע ואז נרדמתי מתשישות כבר בחיי... סרט טוב באופן כללי לא למישהי שחבר שלה במודיעין שדה...

Shusho

New member
לא רוצה לראות את הסרט

כי מעצבן אותי שמשתמטים שיחקו חיילים שנהרגו במלחמה. זה ממש מעליב. ולמזלי החבר שלי לא ממש קרוב לכל המלחמות האלה (טוב, חוץ מעכשיו אבל זה כי הוא באבט"ש) אז אני לא בסרטים שזה יהיה העתיד שלו.

Heels

New member
אבל..

אם הם לא היו משתמטים היו משחקים בסרט הזה שחקנים אחרים. אולי אפילו גרועים יותר.

McBlack

New member
תכלס! ומה זה הקטע הזה שנתנו לאושרי

(כהן? לוי?) לשחק גבר גברי?!

McBlack

New member
כן כן, המתחנגל הזה עם הכוכבים

עם הקול של ילד בבר מצווה ששיחק את הגבר מי האידיוט שליהק אותו?

Jeanne D Arc

New member
זה שליהג את שאר השחקנים ../images/Emo11.gif

זאת רק אני או שרובם שם עקומים ס.O

McBlack

New member
הרוב מרוקאים עקומים

וזה לא שיש לי בעייה עם מרוקאים, החייל שלי חצי... פשוט היו צריכים להכניס איזה רוסי עם לוק אירופאי. דווקא מי ששיחק את ההוא שנשרף (שכחתי את השם שלו) התאים לדמות. שיחק מצויין.

למעלה