בועת מים אכילה
ראיתי את הרעיון הזה ברשת לפני כמה ימים ובחנתי אותו אבל הסתבר שהמתכון שגוי.
קשה לי לקבל תבוסה ולכן אחרי שעות של נסיונות אני מציג לפניכם אינטרפטציה שלי למנה שעובדת, אני חייב להודות שהמנה נראת מוזר אבל בכל זאת היא מאוד מעניינת והיא שיעור טוב בשימוש באגר אגר, ששומר על הצורה אבל לא הופך את הבועה לג'ל קשיח מדי.
מרכיבים ל3 בועות:
הוראות הכנה:
בהצלחה
ראיתי את הרעיון הזה ברשת לפני כמה ימים ובחנתי אותו אבל הסתבר שהמתכון שגוי.
קשה לי לקבל תבוסה ולכן אחרי שעות של נסיונות אני מציג לפניכם אינטרפטציה שלי למנה שעובדת, אני חייב להודות שהמנה נראת מוזר אבל בכל זאת היא מאוד מעניינת והיא שיעור טוב בשימוש באגר אגר, ששומר על הצורה אבל לא הופך את הבועה לג'ל קשיח מדי.
מרכיבים ל3 בועות:
- 300 מ"ל מים
- 20 גרם סוכר
- 3 גרם אגר אגר
- תוספת טעם לבחירתכם (אני השתמשתי במי אננס במקום במים)
- תבנית צורות
הוראות הכנה:
- ערבבו את הסוכר והאגר הייטב בסיר
- הוסיפו את המים לאט וערבבו הייטב.
- חממו את התערובת לרתיחה תוך כדי ערבוב.
- כבו את האש ומיזגו את התערובת לתוך תבנית צורות.
- קררו הייטב במקרר.
- בזהירו חלצו את הג'ל מהתבנית, חשוב לשמור על טמפרטורה נמוכה אחרת הג'ל מתפרק.
- להגשה פזרו דבש פירות יבשים קצוצים ועלי לואיזה.
בהצלחה