בועז עזרה..

בועז עזרה..

אני רואה שאתה פה אז אני אשאל עכשיו.. יום שני(26.12) אני טס
לתאילנד.. אני חוזר ב11.1 רציתי לדעת מה צפוי להיות מזג האוויר בין התאריכים האלו בכל תאילנד, אמרו לי שקיץ שמה אבל ישנם מקומות קרים שמומלץ לקחת בגדים ארוכים? תודה מראש..

תלוי איפה..

בעיקרון בתאילנד חם כל השנה כולל בלילה.. תחכה לתשובה יותר מפורטת

phoenix100

New member
בן כנס תוציא בגדים קצרים מהארון

ממה שהצצתי באינטרנט ראיתי שברב המקומות בתאילנד בלילה בן 15-25 וביום עד 32-35 כך קישור יש שם הרבה מקומות תבדוק. http://weather.yahoo.com/regional/THXX.html

cabrital

New member
קח קצת מזה ומזה! קנה שם זול מאוד!

הבגדים שם זולים בטירוף! קח איתך בגדים יפים ארוכים וקצרים. ובגדים ליום יום אתה יכול להשיג שם בגרושים. תעשה חיים!

bhmi100

New member
הסברכ קצר על אקלים בתאילנד

בגלל שתאילנד היא בקו רוחב טרופי מחלקים את רוב האזורים שם ל3 עונות. עונה יבשה וקרירה יחסית נובמבר עד פברואר. עונה חמה ויבשה מרץ עד מאי.\ עונה חמה וגשומה כל השאר. בדרום תאילנד יש רק 2 עונות יבשה נוב-מאי וגשומה כאשר אין שינוי בטמפרטורות ( משהו כמו 21-32 כמו בכל אזור ליד קו המשווה). בעונה "הקרירה" זו שאתה תיסע בבנקוק 20-30 בערך הרגשה דומה לקיץ בירושלים. בצאנג מאי בהרים ובצפון מזרח תאילנד יש לילות קרירים 15 מעלות (פחות רק אם עברת את ה1000 מטרים). בקיצור קח חולצה ארוכה ודקה ללילות קרירים אם תגיע למקום גבוה או לצפון. אחרת קח קצר. (כדאי לך בגדים ארוכים נגד יתושים ומלריה)

בועז ד

New member
טיול מהנה../images/Emo24.gif

סה"כ צפוי לך מזג אויר חם בדומה מאוד למצב בישראל בקיץ בועז

zoomarch

New member
תגיד 26 לדצמבר זה לא יום ההולדת

של הצונאמי? אתה הולך לשיחזור?

למעלה