בועז מעודה

gonenadi

New member
בועז מעודה

מוכרחה לציין שאני לא מהצעירים שצופים בתוכנית. אני פשוט מאוד אוהבת מוסיקה ואנשים עם כישרון שיש להם מה להציע. אם הייתי מהמצביעים האדיקות הייתי מצביעה לבועז. לדעתי יש לו קול קוסמי מלא באופטימיות. והוא גם מאוד צנוע וסימפטי. סתם רציתי לשתף מקווה שהוא יהיה בגמר ולדעתי גם מגיע לו לזכות אבל זה כבר לשיקול עוד חצי מהמדינה שצופה. עדי

../images/Emo45.gifבע"ה הוא יגיע לגמר

וגם יזכה

אני חושבת שהוא שר יפה

הכי יפה בתוכנית ,אני נהנית לשמוע אותו שר והוא היחיד שיש לו אומץ לבחור שירים מגוונים ומבצע אותם בצורה הכי טובה שיש ,לדעתי ,כן:p אולי הוא קפוא מעט בשירים ,אבל הקול שלו עושה את הכל . ואני מאוד מקווה לראות אותו בגמר ,כי זה מגיע לו !

matapuz

New member
גם אני

לא הפייבוריט שלי לפחות.. אבל הוא שר יפה, אהבתי את "אל תכעסי זה לא אסון" ואת ממש חמודה עם האייקון של החמסה
מאחל לו בהצלחה

אל תכעסי -היה פשוט גאוני!

כששמעתי שהוא הולך לבצע את השיר הזה התאכזבתי מעט ,כי זה שיר קליל כזה והוא היה צריך משהו חזק כדי לעבור שלב אבל כשראיתי את הביצוע זה היה פשוט גאוני ! ביצוע מוצלח ואמיץ כזה בלי מנגינה ,לא הרבה יכולים לעשות. ורק על האומץ , אני הייתי מעלה אותו לגמר .

matapuz

New member
אכן ../images/Emo45.gif היה צריך לקבל חסינות

אבל כמובן שהעדיפו לתת לאליסה
אחד ה-ביצועים העונה

הייתי שמחה לראות אותו בגמר

רק בגלל שהוא סימפטי כזה, נחמד ומצחיק. וכמובן שהוא שר יפה. יש לו עוד לאן להתפתח מבחינת הופעה ומשחק עם השירים - אבל גם יש לו כשרון מולד ואני אשמח לראותו בגמר. בעצם, הוא היחיד שאני מקווה כל תוכנית שלא יודח...

למעלה