מצטרף לברכות ארז
N Nahoum New member 4/8/04 #1 בועז ועזרא - שלחתי לכם את המייל עכשיו, הוא אמור להגיע, חשוב להדגיש שאם אתם לא מתילחים לפתוח זה כי כנראה אין לכם Zip במחשב, יכול להיות? נחום.
בועז ועזרא - שלחתי לכם את המייל עכשיו, הוא אמור להגיע, חשוב להדגיש שאם אתם לא מתילחים לפתוח זה כי כנראה אין לכם Zip במחשב, יכול להיות? נחום.
E ezraz New member 4/8/04 #2 ../images/Emo51.gif קיבלתי עכשיו אני יודע מה ירגיע את התאומים שלי לפני השינה. הם רגילים לשמוע את עמיר עוד מהאינקובטור, שמתי להם דיסמן באינקובטור עם מוסיקה בין השאר גם את הדיסקים של עמיר בניון, שיתרגלו. אבי - הקטע יפה מאוד ומושקע!
../images/Emo51.gif קיבלתי עכשיו אני יודע מה ירגיע את התאומים שלי לפני השינה. הם רגילים לשמוע את עמיר עוד מהאינקובטור, שמתי להם דיסמן באינקובטור עם מוסיקה בין השאר גם את הדיסקים של עמיר בניון, שיתרגלו. אבי - הקטע יפה מאוד ומושקע!
N Nahoum New member 4/8/04 #3 ../images/Emo92.gif בשמחה... חחח עזרא קרעת אותי עם הסיפור של התאומים. ענק. נחום.
E ezraz New member 4/8/04 #4 הסיפור אמיתי הם בני 4 חודשים והיו חודש בפגיה. כל הצוות בפגיה חשב שאני משוגע ששמתי לכל אחד מהם דיסקמן עם רמקולים קטנים ומוסיקה.
הסיפור אמיתי הם בני 4 חודשים והיו חודש בפגיה. כל הצוות בפגיה חשב שאני משוגע ששמתי לכל אחד מהם דיסקמן עם רמקולים קטנים ומוסיקה.
B boaz101 New member 4/8/04 #5 נחום קיבלתי את המייל וקודם כל תודה ענקית יש לי ZIP אבל מה לעשות אני לא מבין במחשבים ואני לא יודע מה עושים עם התוכנה הזאת יש סיכוי לקבל הסבר איכשהו
נחום קיבלתי את המייל וקודם כל תודה ענקית יש לי ZIP אבל מה לעשות אני לא מבין במחשבים ואני לא יודע מה עושים עם התוכנה הזאת יש סיכוי לקבל הסבר איכשהו
N Nahoum New member 4/8/04 #6 לעזרא - לא רק הם, חח איזה יופי זה לראות את זה!!! יש לך תמונות של זה? חחח ענק!!! שיתרגלו אתה אומר , הא? הם יכולים להתחרות בגיל בילדות של משה (בהערכה לעמיר).
לעזרא - לא רק הם, חח איזה יופי זה לראות את זה!!! יש לך תמונות של זה? חחח ענק!!! שיתרגלו אתה אומר , הא? הם יכולים להתחרות בגיל בילדות של משה (בהערכה לעמיר).
E ezraz New member 4/8/04 #9 שלחתי לך אהלן נחום שלחתי לך תמונה במייל, משום מה לא הצלחתי להעלות אותה לאתר ואני חייב לרוץ הביתה. נסה להעלות אותה. עזרא
שלחתי לך אהלן נחום שלחתי לך תמונה במייל, משום מה לא הצלחתי להעלות אותה לאתר ואני חייב לרוץ הביתה. נסה להעלות אותה. עזרא
B boaz101 New member 4/8/04 #8 נחום... שמע ניסיתי עכשיו להתקשר אליך ולא ענית עד בערך 15-50 אני פנוי אז בא לך לעזור אני אשמח ואודה לך מאוד
נחום... שמע ניסיתי עכשיו להתקשר אליך ולא ענית עד בערך 15-50 אני פנוי אז בא לך לעזור אני אשמח ואודה לך מאוד