בועז אשמן ותרצה אתר.

1Reebok

New member
בועז אשמן ותרצה אתר.

שמתי לב לשתי נקודות דמיון מעניינות בין תרצה אתר לבועז אשמן: 1.שניהם מקווים להיות דג (בועז אשמן רוצה להיות דג זהב באגם שקט, ותרצה אתר כתבה את השיר "לו הייתי דג") 2.שניהם התאבדו.. זה נשמע לי מסקרן. מישהו אולי שם לב לעוד קשרים נחבאים?

אור פרא

New member
זה בועז מ'בית אשמן'?

אם כן, תודה על הספוילר
(בעצם, גם ככה הפסקתי עם הספר הזה באמצע. אולי אחזור אליו בעתיד הרחוק)

1Reebok

New member
מממ ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif סלח לי ../images/Emo3.gif

אבל למי שכן ספיילרתי קצת, שידע שזה ממש לא הורס את הספר.. כי רק אחרי שיודעים את זה אפשר לקרוא את הספר ברובד היותר עמוק שלו.. כל הרמזים המטרימים, הסיבות להתאבדות, היחסים עם המשפחה, וכ'ו.

גם בלי לדעת מראש את זה

יש דברים שצועקים, אחד מהדברים האלה זה שהוא הולך להתאבד בסוף הספר.

וואו אחד הספרים היותר מעניינים שקראתי

האמת שיצא הגורל וקראתי אותו דווקא כשהייתי בגרמניה ביולי שנה שעברה בדיוק היה שם המונדיאל והגרמנים היו בטירוף לאומי ולאומני חווית הקריאה הייתה מאד עוצמתית כנראה בגלל זה בכל מקרה ידעתי שערן צור הוא קצת " מוזר " ומראש הכנתי את עצמי שאני לא הולכת לקרוא עוד ספר של סביון ליברכט ( נהדרת מדהימה ) בנוגע לדור שני ובכל זאת היו קטעים בספר שהרגשתי מאד לא נח לקרוא אפילו עכשיו שאני נזכרת משהו חונק אותי בגרון אבל אול אין אול היה ספר מדהים ואני בכל זאת ממליצה לא אמלית עליו לכל קורא - אבל דווקא לצעירים כן. שמחתי לראות שהוא מוכשר גם בזה אני מאד מחבבת את השירה שלו , פחות את הצדדים ה" אפלים" המרומזים בשיריו ובשירי חבריו אבל ניחא , כשרון יש האמת שפעם ראשונה שנכנסתי לכאן ממש בטעות , אם אתם בקשר איתו , נחמד יהיה אם הוא יכתוב עוד ספר

למעלה