בועות סבון

אלהלה

New member
בועות סבון../images/Emo65.gif

מתכון להכנת בועות סבון שיכולות להגיע לגדלים ענקיים ולא מתפוצצות מיד. 1 כוס נוזל כלים 12 כוסות מים 3/4 כף גליצרין - לקנות בבית מרקחת לערבב את כל החומרים ולהניח בכלי פתוח לילה כדי שתוספת חומרי הריח יתנדפו. מסתבר שהם אחד הגורמים שהבועות מתפוצצות מיד. להכין מחוטי ברזל צורות סגורות וקדימה לבועות. מצורפת דוגמית לצורה שאפשר להכין מחוט ברזל.

מאיגל

New member
אלהלה, יש לקנות גלון גליצרין

מוכן לפעולה. ו.. אני מצרפת את מילות השיר זה עולם קטן, שבזמן האחרון כולן מבקשות אז שיהיה בתיקייה אחת ולתמיד. ולהצעתך אני שולחת לך קובץ.

אירית י

New member
גלית../images/Emo6.gifהתכוונת גלון נוזל לבועות

ולא גלון גליצרין נכון? או שיש משהו חדש שאני לא מכירה? ניסית ליצור בועות ממש גדולות מהחומר הזה? אני עדיין לא ומעניין אותי לדעת אם הנוזל עושה בועות גדולות. אותה השאלה גם לאלה, ניסית כבר את התערובת שכתבת גם על בועות גדולות? משהו בקוטר 50 ס"מ בערך?

מאיגל

New member
נכון התכוונתי לנוזל לבועות

ניסיתי בגן עם עיגולים בגדלים שונים, מה שכן צריך לשפוך כמות נדיבה על מגש שהעיגול יהיה כולו שקוע. היה לנו מורה למדע בגן שהוא גילה לי את ההנוזל, הוא היה שופך כמות נדיבה למגש ו"עושה קסמים" עיגולים ענקיים ואפילו עיגול בתוך עיגול.

אלהלה

New member
לפי מה שמצאתי ברשת אפשר להגיע

לגדלים עצומים כאלה שאדם יכול להכנס לתוך הבועה. תערכי חיפוש בגוגל - לא הישראלי! תחת בועות סבון ותראי יש המון אתרים

למעלה