בועות מחשבה 8

DARKSEID

New member

Guid

New member
האומנות של מנאפול אחלה.

אני אוהב את ההעמדה שלו. הוא יוצר קומפוזיציות מאוד טובות ונעימות לעין, מה שגורם לי ליהנות מקריאה של הקומיקס שלו בלי שהעין שלי תיתקל בכל מיני זוויות משונות שקשה לה איתן.

דבר שני- הקווים. הוא מצייר קווים ממש יפים! קווים שצריכים להיות מקדימה הם בולטים, קווים שמשמשים לרקע הם יותר מטושטשים ודקיקים.

דבר שלישי- אני פשוט אוהב את העובדה שהוא לא מנסה לשוות לציור שלו תחושה של עומק! הוא פשוט מקבל את העובדה שזה ציור ולא תמונה, ובתוצאה הסופית זה נראה פשוט מעולה!

הממ... להמשיך?

הנה קישור לדף מתוך "פלאש" שהוא צייר:
http://cdn.ifanboy.com/wp-content/uploads/2012/02/The-Flash_6_Panel.jpg
(חייב לתת גם קרדיט לבריאן בוקלטו, אם ככה כותבים את שמו, שצבע את העמוד הזה. גם האיש הטוב הזה עושה עבודה מדהימה שמשתלבת בצורה מושלמת עם הסגנון של מנאפול)

Guid

New member
לגבי Flash Annual

ממש אהבתי מה שהלך שם!
-הטוויסט עם קולד היה מצויין. אהבתי שהוא תמרן את פלאש מלכתחילה וגרם לפלאש לחשוב שהוא לצידו.
-גילינו איך הרוגס קיבלו "עדכון תוכנה" ונהפכו להיות מטא-אנושיים, וזה בהחלט היה בצורה מגניבה! (הפאנל שבו הראו את גליידר מחזיקה מראה שמתוכה משתקף מירור-מאסטר היה פשוט פאנל אדיר)
-פאטי ספיבוט מתקרבת לקראת הגילוי שבארי עדיין בחיים. מעניין יהיה לראות את המפגש המחודש ביניהם! (ומעניין יותר לדעת מה קורה עם אייריס!)
-פלאש מנסה להציל את דוקטור אליאס, מה שאני מניח שייקרב ביניהם קצת וייגרום לאליאס להפסיק את ה"ניסוי החברתי" הזה שלו ולהתחיל להחזיר לפלאש קצת מהכבוד האבוד שלו בסנטראל סיטי.
-וכמובן: גרוד חוזר ודופק הופעה מרשימה שגנסה לרוגס את ההצגה! פשוט מגניב!

ציון?
9 מתוך 10, וזה פשוט כי פרנסיס מנאפול לא לקח חלק בציור של החוברת הזו, למרות שכל ההעמדות (בניית העמודים והפאנלים) היו שלו. אז הוא היה שם ברוחו... (ובכתיבתו)

למעלה