בוסרלין ודקסמטזון

alona g

New member
בוסרלין ודקסמטזון

מטופלת בהם ולא לגמרי מבינה לה? ומה הם אמורים לעשות (חוץ מכאבי ראש ובחילות נוראיות) alona g

אז ככה

בוסרלין - דיכוי השחלות על מנת שלא יווצרו ההורמונים הטבעיים האחראיים על גדילת הזקיקים ועל הביוץ את אותם הורמונים מקבלים בצורה מלאכותית ומבוקרת דקסמטזון - סטרואיד. מטרתו להוריד את התנגודת של המערכת החיסונית. הטענה היא שזה משפר את איכות הביציות במקרים בהם המערכת החיסונית פוגעת בהן, וכנ"ל לשפר סיכויי השתרשות במקרים שהגוף דוחה חיסונית את העובר המנסה להשתרש ליאור

ואיך יודעים?

איך עולים על הבעייה החיסונית שהגוף דוחה את העובר? הרופא שלנו טוען שהוא לא שמע על זה והוא כבר שנים רבות בעסקים.

נועם@בת

New member
במקרה של הפלות חוזרות עושים

בדיקות של נוגדנים. אני לא יודעת אם יש בדיקה שמאשרת בודאות נוגדנים לעובר, אבל אם מזהים אצל האשה נוגדנים לזרע, מניחים שקיימים גם נוגדנים לעובר. כאשר לא מוצאים שום הסבר אחר להפלות או לאי הצלחה, מנסים גם דברים לא מוגדרים, שאולי לא ברור לחלוטין אופן הפעולה שלהם, אבל היו מקרים שזה עזר. כך במקרה של דקסמטזון או פרידנזון שנוהגים להוסיף אותו בטיפולים אחרי מספר כשלונות. במקרה של נוגדנים ישנה שיטה של חיסון האשה על ידי סרום שנלקח מהגבר. יש מקרים שזה מועיל, אם כי יש לשיטה חסרונות (מעבר לטיפול הכואב) של החלשת המערכת החיסונית של האשה. יש אפשרות גם למתן עירוי של גמהגלובולינים, אבל זה עירוי יקר פחד ולכן נעשה רק במקרים קיצוניים. נועם

yala85

New member
נועם בהמשך לנוגדנים

התחלתי לדאוג לפי מה שקראתי ואם הבנתי נכון אז אם לי נתגלו נוגדנים לזרע אז קרוב לוודאי שיש לי נוגדנים לעובר? זה יכול להיות?

נועם@בת

New member
ליאור כבר אמר הכל

אז אני מצרפת רק איחולי הצלחה. ואם תרגישי עייפות או טשטוש- זה גם הבוסרלין. אצלי הוא ניגב את כל האי קיו לפינה חשוכה שלקח לי שנה למצוא אותם בחזרה
אני מקוה שאת תסתפקי רק בכאבי ראש
נועם

alona g

New member
תודה על שהרחבתם את ידיעותיי והארתם

את עיניי, את כאבי הראש והבחילות האיומות אני תולה בבוסרלין את הדקסמטזון לא הרגשתי, אבל קיויתי שבאותה הזדמנות גם יפתור לי בעיית עור ממנה סבלתי (כך כתוב בדף המצורף) אבל גם את המעט הזה הוא לא עשה, נו שויין.

הנחבאת

New member
בוסרלין ודקסמטזון

הי אלונה! את הבחילות מהדקסמטזון ניתן להקטין אם לוקחים אותו על בטן מלאה, ועדיף גם לפני השינה. בכל מקרה, אחרי תקופת הסתגלות (שאצלי לוקחת כמה ימים) גם זה אמור לעבור. והבוסרלין... אוי הבוסרלין... אין לי הרבה דברים טובים לומר על מה שהוא עושה. טשטוש, נמנום, התפוררות של התודעה... א ב ל: מניסיון, לא בכל חודש הוא עושה את זה. יש חודשים שבהם אני מסניפה וכאילו כלום לא קורה. ובכל מקרה זה אמור לעבור אחרי שהחומר נעלם מן הגוף. אמור.

למעלה