בוסית פריק קונטרול

on and on

New member
בוסית פריק קונטרול

התחלתי לעבוד במקום מסוים לפני שלושה חודשים. הגעתי למקום הזה די באמצעות פרוטקציות...
וברגע שהגעתי המטרה שלי הייתה להוכיח שאני באמת טובה ובאמצעות עבודה קשה הם יתחילו להעריך אותי...

הבעיה היא שמנהלת הישירה שלי פשוט לא נותנת לי עבודה!!!!
היא נתנת לי שתי משימות ליום שלם שלוקחות עשר דקות כל אחת.
כל פעם שאני אומרת לה שסיימתי ושבמ עוד אפשר לעזור היא אמרת לי שבנתיים אני אנוח. נראה כאילו אני מפריעה לה.
גייסו אותי כדי לתגבר אותה ואת העובדת הותיקה שלה.
לעובדת הותיקה שלה יש את העבודה שהיא עושה בשוטף... והמנהלת שלי פשוט לא נותנת לי לעבוד...

כמובן שלא אכפת לי לשבת לא חעשות כלום ולקבל כסף... אני אני רוצה להוכיח שאני טובה ושאני יכולה... ואני לא יכולה לעשות את זה אם היא ממשיכה ככה...

שאר האנשים סביבי חא מבינים מה הבעיה ועל מה אני מתלוננת... אבל אני חושבת שזו גישה מאןד בינונית...

דיברת איתה?

אני מאוד אוהבת את מה שעובר מהדברים שלך. ניכר שאת מגיעה עם מוטיבציה מאוד גבוהה, נכונות להתאמץ ורצון להוכיח את עצמך. באת לעבוד, וזו בדיוק הגישה שמעסיקים אוהבים. אני לא יודעת מה גורם למנהלת שלך לא לתת לך עבודה ולא לאפשר לך לצמוח, ואנחנו לא כאן כדי לנתח אותה.
אני חושבת שאת צריכה לבקש ממנה פגישה אישית. זה מאוד לגיטימי אחרי שלושה חודשים לעשות שיחת חתך ולראות איפה הדברים עומדים. בשיחה, תצטרכי ללכת על קו עדין שבו לא תתפשי כמתקיפה או ביקורתית, אבל כן תשקפי לה את ההרגשה שלך. תעשי את זה ככה שזה לא יצא נגדה, אלא יבהיר כמה את לא מצליחה לבוא כך לידי ביטוי. שהחברה לא "מנצלת" אותך מספיק.
ואז תני לזה עוד חודשיים ניסיון. אם תראי ששום דבר לא משתנה - תמשיכי הלאה.

on and on

New member
דפנה אני זקוקה לעצתך...

כן דיברנו אבל לא בהקשר הזה... וזה גרם לשיחה מאוד לא נעימה!!!!
ביקשתי ממנה יום חופש בהתראה של שבועיים. היא עיקמה פרצוף ואמרה שאני יכולה לקחת יום חופש אבל שאני מתנהגת באופן לא רציני... אני אף פעם לא נשארת שעות נוספות ושאני לא ראש גדול...
&nbsp
הייתי בשוק!!!!!!!!!!
&nbsp
אני התנהגתי הכי יפה שאני יכולה. סיימתי את המטלות שלי וביקשתי עוד, והיא הדפה אותי. לא נשארתי שעות נוספות... כי סיימתי את כל העבודה שלי לפני כן, ובחיי שלא היה לי מה לעשות. אומנם לא נשארתי שעות נוספות, אבל החודש הגעתי לעבודה 5 פעמים בשבוע במקום 4 (כפי שהסכמנו בחוזה)... וכן לדעתי זה צעד מאוד גדול.
היא אמרה שזה בסדר, כי אני חדשה ושאני לא מבינה את הדרישות ממני... אבל שאני צריכה לדרוש עבודה...
איך בדיוק דורשים עבודה??? כשהמנהלת שלי מנפנפת אותי על ימין ועל שמאל; שחצי מהזמן היא לא נמצאת במשרד, וכשהיא כן נמצאת היא בפגישה עם מישהו או בטלפון.... וכשהיא כן נותנת לי משימות זה דברים שטוטיים...
&nbsp
אמרתי לה את זה ומאוד נפגעתי.
היא אמרה "בסדר מה שהיה היה"...
אבל אני לא מספיקה לחשוב על הרושם המוטעה שהשארתי עליה...
זה כן מקום טוב שאני רוצה להתקדם בו, ולכן למנהלת הישירה שלי יש מילה מאוד גדולה...
&nbsp
אז מבחינתי זה ממש לא בסדר "מה שהיה היה"... איך מתקנים?? איך אני ניגשת אליה? איך אני קולטת אותה??
איך אני מצליחה לגרום לזה שתתן לי משימות? כדי שאני אוכל להרשים אותה?
מה אני צריכה לצעוק עליה? להיות יותר אסרטיבית?
מה אני צריכה להגיד לה בדיוק כשהיא מנפנפת אותי??
&nbsp

צריך לקיים שיחה עניינית ולהציע פתרון קונקרטי

הגישה שלך ממש מרשימה ויוצאת דופן. לא תמיד נתקלים בעובד שכל-כך רוצה לתת מעצמו. הייתי מצפה שהמנהלת שלך תדע לזהות את זה ו"תנצל" את האנרגיות שלך. אני לא יודעת להסביר למה זה לא קורה ומדוע היא קולטת אותך לא נכון. אבל היא נתון יציב שאותו לא נוכל לשנות.
הייתי מחכה עוד קצת, מתרחקת מהשיחה הלא נעימה שהייתה, ואז קובעת איתה פגישה נוספת. תבואי חיובית, אל תצעקי וגם תנסי להיות פחות רגשנית. תגיעי עניינית ותציגי לה את המצב. חשוב לא רק להגיד מה מפריע לך, כי אז היא תרגיש מבוקרת, אלא לבקש משהו קונקרטי. להתייחס, לדוגמא, לתחום מסוים, משימה או פרויקט שאת רוצה לקחת על עצמך. להציע ליזום משהו חדש או לקחת אחריות על משהו שאת מרגישה שנופל בין הכיסאות.
תני לזה זמן ותנסי לא לקחת את הדברים בצורה כל-כך אישית. זה כנראה לא קשור אלייך אלא אליה.
בהצלחה, ותמשיכי לעדכן!

למעלה