בוסים

clutchless

New member
7.

7.אנשים שעושים רשימות של אנשים שצריך לשרוף 8.אנשים שמגיבים להודעות של האנשים מהסעיף הקודם

yogevk

New member
עוד אחד.

לקשור אותו לכסא ולהכריח אותו לשמוע אותך חוזרת על בדיחות של אחרים.

yogevk

New member
יחסית לילדה בת 12

את מדברת הרבה על סקס. כנראה אבא שלך לימד אותך היטב.

הלו תרגיע!

אני בת 15!! א' כול ואת זה לימדו אותך שהיית תינוק ואני לא צריכה את אבא שלי לדעת את זה זה ידע בסיסי בעבודה של אמא שלך

yogevk

New member
אני חושב ש..

צריך להצהיר שאתה מעל 18 כדי להכנס לפורום הזה. את נחשפת לתכנים שלא ראויים לך. ראי הוזהרת. ומצד שני למי אכפת.

yogevk

New member
ת:

זאת תגובה להודעה הקודמת. עמכם הסליחה. ההנהלה.

דיתוּש

New member
רעיונות יצירתיים. ובכן.

ראשית אפשר לעשות להם כוויות עם המים+סבון של הפוליש לכלים. אחרי זה, אפשר לגלגל אותם בתוך אחת מחבילת המפות שאני אמורה לסחוב עד לקומה למעלה למכבסה. זאת ועוד; אפשר להכניס אותם לכביסה. בסה"כ, המכונה מאוד גדולה. אם איכשהו הבוס החוצפן הצליח לשרוד את זה, כנראה שהוא יהיה מאוד סהרורי, ולא ישים לב שהוא נכנס ישר למייבש. ומשם כבר אין יציאה. אפשר לבקש מהבוס להציץ רגע בתנור, כי "נראה לי שהוא מקולקל!" ואז פשוט לבעוט אותו פנימה בעזרת עוד עובד ממורמר. ...ותמיד אפשר להגיד לו לפני שהחודש של הרמאדן בפתח, שהוא אמור לקבל אקסטרא כסף על כל החודש. ואז הוא יתווכח עם הבוס הגדול ויפוטר - ולך אין יותר צרות. If I could, מה אני אגיד לך.

שָׂרָה

New member
סיפור אמיתי:

מישהי החליטה להתנקם בבוס שלה אז היא הביאה דג קפוא והחביאה את זה מאחורי הרדיאטור במשרד של הבוס למחרת הדג הקפוא הסריח כל כך חזק ולא מצאו מאיפה הסירחון אז סגרו את המקום העבודה לכמה ימים והעובדים קיבלו משכורת בימי החופשה, עד שמצאו את הדג המת.

למעלה