בוסים

soapi101

New member
בוסים

יש לכם בוס/ית בעבודה שממש הייתם רוצים לשרוף? או לחשוב שאתם דורסים אותה ואז חוזרים ב-R ועוברים עליה שוב ואז שוב D ועולים עליה שוב ו..הבנתם את הכוונה... ממממ תנו רעיונות יצירתיים!!

soapi101

New member
חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

תהרוג אותי עכשיו ,אם אפשר,לא,באמת...עכשיו BITCH !!!
אם לא הייתי עייפה ככ הייתי מוכיחה גם שכן...והיה נשאר ממך ממרח נחמד של מיצי קיבה ושאריות מוח...

clutchless

New member
מה מוזר?

היא אומרת R ו- D כי זה אוטומט.. :) הילוכים היא לא יודעת להעביר.

soapi101

New member
פחח

יא נכים שכלית ובטח גם איברים אחרים בגוף(מישהו צעק אימפוטנציה?מי מי ?
any time any day אני מוכנה להראות לכם מאיפה אתם אמורים להשתין,אבל בעצם משתינים בישיבה מרוב שאתם כוסיות. אוטומט רחוק ממני שנות אור,כמעט כמו שמכם רחוק..מממ...בואו נראה...כל דבר בערך...אבל זה לא פורום כזה..אז עזבו
אפשר לחזור לנושא של איך משפדים/מרצצים גוגולות/דורסים(רק בטעות) בוסים? כי כבר נוזל לי דם מהפה מרוב עונג

Cobe Anan

New member
../images/Emo41.gifדם לא אמור להיות לבן וחלבי..

אני חושב שאת מתבלבלת.

yogevk

New member
פחח

אני מוכן להראות לך מאיפה אני משתין ועל הדרך להפוך אותך לנכה.

clutchless

New member
בגלל זה השתמשת ב-D ולא בראשון ?

ובטח שאוטומט רחוק ממך שנות אור.. את לא מצליחה לעבור טסט ((:)

soapi101

New member
חחחחחחח

זה כי פשוט היה לי בראש העברות קלות של ההילוכים...הייית בשוונג של לדרוס מישהי בראש שלי,שוב ושוב ושוב,חתיכת זונה מסריחה כושלאמאמאמאמא שלה... חייל לא מפריע!! וזין בעין,עברתי טסט ראשון ולא בגלל שלבשתי מחשוף או משהו בסגנוו,יא זבל.

clutchless

New member
כן.. את עשית משהו בסגנון אחר לגמרי

לא לבשת חזיה.. אולי ירדת לטסטר?

soapi101

New member
../images/Emo6.gif חחחחח,אני מתה

גברים מטופשים ודביליים כמוך שחושבים שרק ככה אפשר לעבור טסט 1... אז אתה טועה...אני פשוט טובה..
ואולי לך בא למצוץ?
קיצר,אולי אם הטסטר היה שווה......הייתי מורידה לו את הזין בנשיכה..ואז לועסת כמו מסטיק בזוקה..
אבל זה לא המצב..כמה חבל..הטסטרים שמנים ומסריחים.

yogevk

New member
יש לנו רשימה של אנשים שאנחנו רוצים לשרוף...

הנה דוגמא קטנה. 1. נשים. 2. פקאצות. 3. פרחות. 4. תינוקות 5. יהודים. 6. אנשים שרושמים רשימות בפורום. תרגישו חופשי להמשיך.

yogevk

New member
8. את הבייביסיטר שלך

9. אנשים שחוזרים על מה שאני כותב בפורום. 10. מנהלי פורום שחושבים שהם אלוהים. 11. מי שהמציא את המתמטיקה

למעלה