יש לכם בוס/ית בעבודה שממש הייתם רוצים לשרוף? או לחשוב שאתם דורסים אותה ואז חוזרים ב-R ועוברים עליה שוב ואז שוב D ועולים עליה שוב ו..הבנתם את הכוונה... ממממ תנו רעיונות יצירתיים!!
יא נכים שכלית ובטח גם איברים אחרים בגוף(מישהו צעק אימפוטנציה?מי מי ?
any time any day אני מוכנה להראות לכם מאיפה אתם אמורים להשתין,אבל בעצם משתינים בישיבה מרוב שאתם כוסיות. אוטומט רחוק ממני שנות אור,כמעט כמו שמכם רחוק..מממ...בואו נראה...כל דבר בערך...אבל זה לא פורום כזה..אז עזבו
אפשר לחזור לנושא של איך משפדים/מרצצים גוגולות/דורסים(רק בטעות) בוסים? כי כבר נוזל לי דם מהפה מרוב עונג
זה כי פשוט היה לי בראש העברות קלות של ההילוכים...הייית בשוונג של לדרוס מישהי בראש שלי,שוב ושוב ושוב,חתיכת זונה מסריחה כושלאמאמאמאמא שלה... חייל לא מפריע!! וזין בעין,עברתי טסט ראשון ולא בגלל שלבשתי מחשוף או משהו בסגנוו,יא זבל.