בוסטונים-שאלה....

קשקה

New member
בוסטונים-שאלה....

tax i.d-איפה מוציאים?? אני צריכה כתובת מדוייקת... ועוד אחת-הגיע הזמן להוציא פה רשיון נהיגה..מאיפה אני משיגה את החוברת הזאת,שצריך לשנן ואיפה נרשמים לתיאוריה??? תודה מראש קשקה

קשקה

New member
תודה!

ורק בגלל שאני עצלנית (לחפש באינטרנט..)-יש אולי כתובת מדוייקת? קשקה

טל ר

New member
יש

Watertown זה ב-Watertown Mall ב-550 Arsenal St. ראה אתר ה-RMV וכתובת לספר שצריך ללמוד.

טל ר

New member
עצות בחינם

- אל תעשי את המבחן בעברית (למרות שאפשר) - התרגום מאוד מבלבל. עשי את המבחן באנגלית על מחשב. - צריך 14 תשובות נכונות מתוך 20. את רואה אחרי כל תשובה אם הצלחת. כל התשובות Multiple Choice עם 4 אפשרויות. אחרי שהצלחת 14 תשובות, המבחן מופסק. - הרבה מהשאלות אינן נוגעות ישירות להתנהגות כביש אלא מנסות "לחנך". למשל: --- על מה יכולה רשות הרישוי לשלול את רשיונך? (תשובה: עברות תנועה "אזרחיות" - כלומר ברירת קנס, עברות תנועה פליליות, ותאונות דרכים שארעו באשמתך). --- בכמה מעלה מנת אלכוהול (וכאן יש פרוט של מנה לפי סוגי משקה) את ריכוז האלכוהול בדם? --- כמה אלכוהול (ב-Ounce...) יש במנת משקה אלכוהולי (ושוב, יש פה פרוט)? --- על איזה סוג עבירות סמים רשאית רשות הרישוי לשלול את רשיונך? עצה אחרונה: - עצות שקיבלת בחינם שוות מה ששילמת בעבורן...

קשקה

New member
../images/Emo45.gif-תודה ובכ"ז מקפיצה....(שאלה)

מישהו יודע איפה בבוסטון (בדיוק) מוציאים tax I.D? קשקה

וכשאת הולכת לשם בפעם הראשונה

אל תשכחי לקחת איתך את ה-social security card שלך (הכרטיס עצמו לא רק המספר) וגם - utilities bill כלשהו על שמך (חשמל או גז) אחרת - תצטרכי לחזור בפעם השנייה כמוני

קשקה

New member
הסתכבתי לגמרי...

הרי אני הולכת להוציא taxID בגלל שאין לי S.S.N,אז למה שיהיה לי הכרטיס?? ומאיפה?? תודה בכל אופן... קשקה

shiri boston

New member
מ. יקרה...

זה נמצא בצ´יינה טאון, מ"הדאון טאון קרוסינג" יורדים למטה, לצ´יינה טאון. זה נמצא ברחוב 630 washington. הם פתוחים בימים ב´-ו´ 8:30-17:00 , ה´ 8:30-19:00 . בכניסה, תיגשי מודיעין ותבקשי את ספר תיאוריה+ טפסים למלא. את יכולה לגשת למבחן התיאוריה בכל יום ובכל שעה שתבחרי. המבחן עולה 15$ אחרי שיש לך את הטפסים מהמודיעין, תעלי לקומה שניה ותבקשי מהם לדעת אילו מסמכים בדיוק צריכים להביא ביום התיאוריה. ממה שאני יודעת צריך 3, והם: טופס של S.S, אם אין לך את צריכה ללכת להוציא מכתב מהם שאין לך... אישור על כתובת מגורים לפי פנקס השיקים אישור חתימה שלך. הם מבקשים שתגיעי עם טופס מהבנק (אלה ששולחים לנו אחת לחודש מהבנק), ושם יש צילום של צ´ק שאת שילמת וחתמת עליו. כגון: שכ"ד, חשבונות וכו´...

טל ר

New member
במקום אישור של הבנק

אפשר להביא חוזה שכירות. לא לשכוח גם דרכון. נתתי Link קודם לספר התאוריה, יש שם רשימה של אמצעי זיהוי Primary ו-Secondary, אבל מה שאת צריכה (כמו ששירי אמרה): - אישור לזהותך, חתימתך ותאריך לידתך (דרכון). - אישור על SSN (כרטיס Social Security, ואם אין לך Social Security Number אז מכתב סירוב מה-SSA שמסביר למה אין לך). - אישור על מגורים בכתובתך (פנקס צ´קים, חשבון בנק הפתוח לפחות 6 חודשים, חוזה שכירות, או משהו מסוג זה).

למעלה