בוסטונים, הידעתם...

קשקה

New member
בוסטונים, הידעתם...

שביום ראשון הקרוב,בהולידיי-אין יש הרצאה,בעברית של רו"ח על כל ענייני הרפורמה המדוברת בארץ???ואיך בדיוק זה ישפיע עלינו,המתגוררים בחו"ל...? חוץ מזה,יש שמועה שתיסלם החליטו להתאחד דוקא בקור הבוסטוני...8/2-הופעה של תיסלם...מישהו יודע את הפרטים???? קשקה

ביום ראשון גם בפורום יתארח רו"ח

שיענה על שאלות הגולשים בנושא הרפורמה במס. כשמרב תחזור מעיסוקיה (בתקווה מחר בבוקר) היא תוכל לתת פרטים נוספים. אני מקווה שנצליח להשתלט על הבלגן כאן לפני האירוח כדי שהאורח שלנו לא ייבהל וינוס על נפשו.

ליילה

New member
אז הנה באתי....

ואכן ביום ראשון 21:30 שעון ישראל יתארח אצלנו רו"ח, שיוכל לענות על כל שאלותכם בנושא הרפורמה במס, ואיך היא תשפיע עלינו, החיים בחו"ל. אתם כבר יכולים להכין שאלות, אני מקווה שמחר, או בשבת, נתחיל את השרשור של השאלות שלכם, כדי שהאיש היקר יוכל להתכונן, ולענות על שאלות ביום ראשון. כולם מוזמנים לשאול...

Yaniv-DC

New member
תאוריית הקשר ../images/Emo8.gif

רק תיזהרו מאיזה תרגיל עוקץ של איתור כל באי ההרצאה למעקב אחרי מי נמצא ומרוויח בחו"ל כדי שיוכל לשלם על כך מס

AdiBos

New member
TISLAM../images/Emo79.gif

ההופעה בשבת 8 בפברואר לפרטים 617-738-5038 בהודעה לא צוין מקום

תבוא, בטח שתבוא../images/Emo45.gif

ובאותה הזדמנות אשמח להכיר את דפנה, זו שבכל פעם שאני מתקשרת מותק עונה "דפנה?-" ולכן כעת אני מתחילה את השיחות איתה ב-"זו לא דפנה"... (סתאאאם -זה קרה רק פעם אחת...
)

למעלה