בוסטון עובדים!

88nothing

Active member
בוסטון כידוע החליפה את הGM האגדי דני אייג', את התפקיד קיבל המאמן לשעבר בראד סטיבנס.

אחרי שהורידו את החוזה של קמבה ווקר, בטרייד עם OKC שהביא להם את הורפורד ומוזס בראון לבוסטון נוצר פקק מתחת לסלים.
בוסטון כאמור לא בחרו בדראפט השנה, אבל בהחלט היו פעילים.
הם הביאו את ג'וש ריצארדסון מדאלאס תמורת חריגת השכר שנשארה מגורדון הייווד.
ושחררו את העומד בעמדת הסנטר כאשר לסקרמנטו(טרייד משולש) את טריסטן תומפסון וקיבלו בחזרה את כריס דאן וברונו פרננדו.

נכון לעכשיו לבוסטון יש סגל מאוזן מאוד, שממשיך להתבסס על 2 כוכבי הקבוצה: בראון וטייטום, אבל הפעם הם מוקפים בשחקנים מתאימים להם הרבה יותר!

נכון לעכשיו לסלטיקס יש סגל מלא,
חוץ מבראון וטייטום אין להם חוזים ארוכים(להורפורד חוזה ל2 עונות) משמעותיים, מה שיאפשר להם שינויים באמצע העונה על ידי מחירת חוזים נגמרים.
הסגל נראה בנוי מאוד נכון, יש גארדים שמסוגלים לשמור מצויין: סמארט ודאן.
יש סקורינג מהספסל, לנגפורד.
יש 2WAY PLAYERS בראון, טייטום, הורפורד, סמארט, ריצארדסון.
יש פוטנציאל צעיר: בראון(מוזס), לנגפורד, פריצ'ארד.
יש רים פרוטקשין, יש רים ראנרים.
הסגל נראה מאוד מבטיח.

Krit123

Well-known member
צריכים רכז ולהחליט כמה לשלם לפורנייה, אם בכלל.
התקווה היא שנייסמית' יעשה התקדמות ויתברג חזק ברוטציה, אולי אפילו יסגור משחקים. פריצ'רד יהיה הרכז המחליף אני מניח, דאן יעלה למשימות הגנתיות. במידה וניסמית' יהיה טוב, הם יוכלו להכיל את דאן על הפרקט מבחינת ריווח. מעניין לשאול אם יש כאן אם יש כאן אפילו ניסיון למצוא תחליף אפשרי וזול לסמארט במידה ותגיע הצעה אטרקטיבית לטרייד.
ריצ'רדסון עושה tour בצמרת המזרח ובעיקר מאכזב לאחר הסטינט בפילי. הגנתית, עם וויליאמס או ביג אל הם אמורים להיות ממש טובים, רק שההתקפה לא נראית משהו על הנייר.

88nothing

Active member
צריכים רכז ולהחליט כמה לשלם לפורנייה, אם בכלל.
התקווה היא שנייסמית' יעשה התקדמות ויתברג חזק ברוטציה, אולי אפילו יסגור משחקים. פריצ'רד יהיה הרכז המחליף אני מניח, דאן יעלה למשימות הגנתיות. במידה וניסמית' יהיה טוב, הם יוכלו להכיל את דאן על הפרקט מבחינת ריווח. מעניין לשאול אם יש כאן אם יש כאן אפילו ניסיון למצוא תחליף אפשרי וזול לסמארט במידה ותגיע הצעה אטרקטיבית לטרייד.
ריצ'רדסון עושה tour בצמרת המזרח ובעיקר מאכזב לאחר הסטינט בפילי. הגנתית, עם וויליאמס או ביג אל הם אמורים להיות ממש טובים, רק שההתקפה לא נראית משהו על הנייר.
סמארט לא יכול לפתוח כרכז? כאשר לידו משחק ריצ'רדסון שגם לו יש יכולת ניהול משחק מסויימת.

Krit123

Well-known member
סמארט לא יכול לפתוח כרכז? כאשר לידו משחק ריצ'רדסון שגם לו יש יכולת ניהול משחק מסויימת.
לא יודע.. אתה חושב? לדעתי הוא יותר מתאים לסגור משחקים כרכז, כי אז זה בכל מקרה הופך לטייטום/בראון נגד העולם. בשאר הזמן אתה מעדיף מישהו שפחות מחפש לזרוק באותה עמדה, בידיעה שזו ברירת המחדל של צמד הכוכבים. בוא נגיד ככה, סמארט הוא רכז משני מעולה או 'עושה משחק משלים' מצוין אם תרצה, פחות רכז מוביל. he can pass but he aint pass first. אמרתי את אותו הדבר ב-4 דרכים שונות.

מריצ'רדסון לא הייתי מצפה לפליימייקינג בשלב הזה. ההיט פשוט עושים קסמים, החיו את הקריירה של אלינגטון, מצאו שחקנים בזבל, הפכו את מקגרובר לשחקן רוטציה, אפילו ג'סטיס ווינסלו ניהל משחק אצלם. לאדביו היו כפול איבודים מאסיסטים בקולג', הפכו אותו לאחד המוסרים הטובים בליגה מעמדת הסנטר.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא יודע מה התכניות שלהם עבור דאן ואם הם בכלל מתכוונים להשאיר אותו אבל בהנחה שכן, יש לסלטיקס שני בולדוגים מפחידים בהגנה שהצמד קיירי והארדן לא ישמח לפגוש.

הסלטיקס קבוצה יותר מאוזנת מהעונה החולפת אבל קשה להגיד שהם הולכים לאיים על המזרח.
יחד עם זאת, ברור שזאת לא המילה האחרונה ועוד נראה מהלכים מעניינים בקבוצה הזאת עד פברואר.

כיף לראות הנהלה שנותנת עבודה

Rapgamer

Well-known member
מסכים עם רוב הנאמר מעליי. הקבוצה עשויה להיות אדירה מבחינה הגנתית. בעיני הביאו שיחוק רציני עם ריצ'רדסון, שחקן שעוד לא הרמתי ידיים לגביו, אם ישקם את הקריירה הוא ממש חיוני.
החיסרון העיקרי של בוסטון שלא ראיתי אליו התייחסות הוא הנעת כדור. עדיין אין להם פליימייקר משמעותי מעמדות הגארד ו/או הכוכבים, אלא אם טייטום ובראון יעשו קפיצת מדרגה משמעותית בתחום.

88nothing

Active member
מתקן,
מוזס בראון עבר לדאלאס בעסקה שהביאה את ריצ'ארדסון.

מתקן,
מוזס בראון עבר לדאלאס בעסקה שהביאה את ריצ'ארדסון.
לא טעות שלך, באמת לא כתבו על זה כלום תחילה, אז תודה שעדכנת, לא שמתי לב.
מבחינתי זה משנה את הטרייד לגמרי, ועכשיו מובן יותר מה דאלאס הרוויחה פה. ריצ'רדסון היה קטסטרופה, עם פוטנציאל מינימלי להשתפרות מבחינתי. הוא יכול לתרום במקום אחר, אבל בדאלאס זה לא עבד, והם מסוגלים למצוא משהו יותר טוב. מוזס בראון שחקן אהוב, ובאמת נשאלת השאלה מדוע בוסטון ויתרה עליו כל כך בקלות. כנראה הרגישה שוויליאמס מוכן והורפורד בריא.

אני בכל אופן לא שותף לתחזיות וחושב שבוסטון בבעיה. אני לא ממש רואה עומק בסגל, וזה עוד בהנחה שטייטום ובראון יהיו בריאים כל העונה. אבל עוד מוקדם להספיד, האוף סיזן רק התחיל.

88nothing

Active member
לא טעות שלך, באמת לא כתבו על זה כלום תחילה, אז תודה שעדכנת, לא שמתי לב.
מבחינתי זה משנה את הטרייד לגמרי, ועכשיו מובן יותר מה דאלאס הרוויחה פה. ריצ'רדסון היה קטסטרופה, עם פוטנציאל מינימלי להשתפרות מבחינתי. הוא יכול לתרום במקום אחר, אבל בדאלאס זה לא עבד, והם מסוגלים למצוא משהו יותר טוב. מוזס בראון שחקן אהוב, ובאמת נשאלת השאלה מדוע בוסטון ויתרה עליו כל כך בקלות. כנראה הרגישה שוויליאמס מוכן והורפורד בריא.

אני בכל אופן לא שותף לתחזיות וחושב שבוסטון בבעיה. אני לא ממש רואה עומק בסגל, וזה עוד בהנחה שטייטום ובראון יהיו בריאים כל העונה. אבל עוד מוקדם להספיד, האוף סיזן רק התחיל.
אני חושב שהסגל הזה בנוי במטרה להפוך את טייטום ובראון מסטארים צעירים לסופרסטארים, שינוי כמו שיאניס עשה.
אם מי מהם יצליח לעשות את השינוי, זה כבר תלוי בהם אבל בוסטון בהחלט מספקים להם את האפשרות.
לבוסטון יש המון חוזים נגמרים, שחקנים עם אופציית קבוצה, הם עוד לא ניצלו את הMLE והBLE שלהם העונה.
יכול להיות נראה עוד מהלכים של בוסטון בפגרה או במהלך העונה.

למעלה