בוסטון- מיאמי גיים 4

Rapgamer

Well-known member
וואו, איזה משחק נפילה. ההיט קלעו את סל השדה הראשון במשחק לאחר 8 וחצי דקות ולא הצליחו לקחת אף ריבאונד במחצית הראשונה. בוסטון (בלי סמארט) פשוט שיחקו הרבה יותר חזק, וויט הופיע הפעם למשחק אבל זה כבר יותר מדי מלל על המשחק המיותר הזה, שהיה כבר ב30 הפרש וירד בגארבג' ל20.
רק אציין שכל שחקני החמישייה של מיאמי קלעו יחד 18 נקודות, זה חייב להיות שיא פרנצ'ייז שלילי וכנראה לא רק של הפלייאוף אלא כולל עונה רגילה. תוסיפו לזה שהסקורר הראשי של מיאמי מהספסל היה חסר (הירו) ובעליל לא היה להם שום סיכוי.
רוב הסדרות מקבלות צורה ברורה תוך 4 משחקים ונותר להכריע אותן על רמת ביצוע. כאן יש swings כל כך קיצוניים ממשחק למשחק שקשה לדעת מה נקבל בהמשך. בכל זאת לפחות אחת הסדרות בגמר האיזורי תגיע למשחקים 6-7.

Krit123

Well-known member
ראיתי מחצית והספיק לי.

חושב בקול רם:
לא קופץ למסקנות, סתם זורק משהו לאוויר. לתחושתי תמיד היה קונצנזוס בקרב אוהדים שצריך לקצר את העונה הרגילה. מאז היא רק התארכה. טורניר הפלייאין בתמונה מזה שנתיים, ובינתיים הוא חופף לשתי הפלייאופים הכי פצועים (ומעפנים) שיצא לי לראות באופן אישי. תמיד יהיו פציעות בפוסט סיזן, מכיוון שהאינטנסיביות והעומס הקולקטיבי מגיעים לנקודת השיא בו זמנית. הקטע הוא שלא מדובר על שחקני רוטציה שמחמיצים משחקים (לדוגמה אוטו פורטר/רוברט וויליאמס), בשנתיים האחרונות הכוכבים נופלים כמו זבובים על ימין ועל שמאל.
הטענה שלי היא לא נגד המשחק-שתיים העודפים של הקבוצות הממוקמות 7-10 בקונפרנס (או נגד הפלייאין כשלעצמו), אלא "נגד" העלייה הדי דרמטית בתחרותיות שמגיעה עם ההזדמנות להתרבג או לחמוק מאותם מקומות. קבוצות שבעבר היו מוותרות על העונה לפתע נלחמות, משחקים שבעבר היו מתנהלים על מי מנוחות הפכו למפגשים בעצימות גבוהה. אז אמנם זה נשמע כמו פרסומת לפלייאין, השאלה היא האם השינוי המבורך דווקא פועל הפוך ופוגע במוצר בהעדר מנוחה מספקת. העונה הרגילה השתפרה, תענוג, אבל רגע השיא של העונה הוא הפלייאוף, ואני תוהה האם המנוחה הסמויה במפגשים מול קבוצות טנקינג עברה מתחת לרדאר ושמשה כרשת ביטחון לכשירות של שחקנים לקראת הדבר האמיתי.

לסיכום, הפלייאין היה פתרון מושלם במידה והעונה הייתה מתקצרת לדעתי. במידה ואכן יש קשר בינו לבין ריבוי הפציעות, אני תוהה האם הוא בכלל שווה את זה. עכשיו יש דיבורים על להוסיף טורניר אמצע עונה. בוא נתחיל בלהעניק יותר מיום מנוחה בין משחקי גמרים אזוריים. תנו הזמדנות לטיילר הירו/מרקוס סמארט של העולם להתאושש מפציעות קלות ולחזור למגרש, בשביל זה הם עבדו כל העונה למען השם.

myway23

Active member
מסכים איתך, זה באמת הזוי שיש בסך הכל יום מנוחה אחד בין משחק למשחק, זה ממש מוגזם ואני מאוד מקווה שישנו את זה.
לדעתי הם עושים את זה ככה כדי שכל יום יהיה משחק - גמר מזרח - גמר מערב - גמר מזרח - גמר מערב וכו' אבל חייבים להתחשב בשחקנים ובפציעות.
שורה תחתונה מבחינת רוב האוהדים הכי טוב שכולם יהיו כשירים ושהטוב ביותר ינצח.

למעלה