זה לא העניין של ההתקדמות מבחינה הגיונית
כאילו אמרתי שזה מהווה בעיה לוגית(כי העונה הראשונה היא בפירוש יותר משלושה חודשים, בוא נניח הם שכבו אחרי איזה שבועיים בוא נניח עבר עוד שבועיים עד שהם נכנסו להיריון עוד חודשיים לפחות שהיא הייתה בהיריון איחר המחזור גילתה ונפל העובר, וזה לא התפרס על כל העונה) אבל הבעיה היא היעדר זה שהם באותה שנה. אתה מדבר על קשרים רומנטיים ממוחזרים? אני מסכים איתך לחלוטין כולם שכבו עם כולם וכולם היו עם כולם, אז מה אנחנו הולכים לעשות? להכניס עוד קצת סבון כי זו הברירה היחידה, היריונות התחרפנויות וכדומה, והסיבה לכך שכשאין התקדמות בשנים אין מה לעשות עם הדמויות שהוא לא סבוני, הרי כל הבעיות בעבודה כבר מוצו, הם עשו מישהו שנשאר שנה הם עשו מערכות יחסים בין מתמחה למומחה אז לא נשאר כלום, בוא נניח שהסדרה בשנה החמישית אנשים שם יש ניסיון, שחיקה אולי מהמקצוע או כל מה שדורש התמחות שנה חמישית(עכשיו בגלל המשיכה הם נתנו לשנה שנייה סמכויות כ"כ מורחבות שאין לי מושג מה שנה חמישית עושה) אנשים כבר מבוגרים יותר הם חושבים על חתונות (גם גריי תתגבר אחרי חמש שנים על כל התסביכים שלה) ילד יכול להיכנס לסיפור(לא בגלל איזה אקט סבוני, אלא משהו מתוכנן) איזי הייתה אמורה להתגבר על דני ביילי הייתה אמורה להיות כבר מומחית עם ילד בן 6 הצ'יף כבר היה אמור למות, אבל במקום זה אי אפשר לדחוף דברים חדשים לחלוטין ואז הכל מתערבב בציר זמן מקושקש, ההתגברות על דני(דבר הגיוני בהתחשב שאנחנו עדיין בשנה שאחרי) נדחפת לתוך מערכת יחסים עם אלכס(דבר הגיוני בהתחשב בתוך כמות הפרקים). הזכרת את מגרש ביתי, זו סדרה שאין על זה השפעה כי היא אופרת סבון(לא סבוניה, אופרת סבון), ככה שלהכניס אחים אבודים זה סבבה מבחינתם הם יכולים גם להשאר על אותו ציר זמן עשר עונות, הרי היגיון בעלילות שם אין הרבה ואנשים מפסיקים להיות מאוהבים תוך בערך חמש שניות אבל זה בסדר אצל מגרש ביתי כי בז'אנר שלה העלילה הוא המניע העיקרי לא הדמויות. ולגבי ריבוי הדמויות, לא יודע בעיניי אין כ"כ הרבה דמויות בסדרה, חמישה מתמחים,קאלי,לקסי,מארק אלו הדמויות שיש להם עלילות(יש את ביילי והצ'יץ שהם כרגע נטולי עלילות אז הם לא תופסים זמן ויש את הקומנדו ושפרד שקשורים רק לזמן המסך של מערכות היחסים עם גריי וכריסטינה אז גם הם לא מקבלים זמן עלילה). בעונה השנייה היה חמישה מתמחים,ברק,ביילי,שפרד,צ'יף(וגם אז הוא היה מעצבן עם כל ז**ני המוח על אשתו) עוד כמה נספים ללא עלילות משלהן(דני,אדיסון,קאלי בסוף,האחות ששכבה עם כל דבר שזז ואולי עוד כמה) אין פה יותר מדי הבדל, סדרות בית חולים יש להן בד"כ קאסט גדול. עם כבר לא ריבוי העלילות הורג אותן אלא היעדר עלילה פרקית של חולה מטופל משהו שהם עושים ברישול כבר הרבה יותר מדי זמן. אבל בנוסף אני חייב לציין שאם ישאירו את האספרגר אני נוטש את הסדרה כי היא ממש אבל ממש מעצבנת אותי