בונפארטה את צ'רצ'יל

qwe41

New member
בונפארטה את צ'רצ'יל

אני רוצה לראות את כולם על דוכן הנאשמים של ועדות החקירה. בעיקר אני רוצה לראות שניים: את האיש שנהיה נפוליאון, האיש עם ההשכלה הצבאית של אפסנאי בכיר, מר עמיר בונפארטה פרץ ואת רה"מ התמהוני, הביזרי והנהנתן אהוד צ'רצ'יל. מה זה? מי זה? למה זה? למה זה מגיע לנו האסון הזה? .................................................................................................................................................................... הנה מצעד האשמים אני רוצה לראות את כולם על דוכן הנאשמים של ועדות החקירה (כן, אני מקווה שיהיו ועדות, ברבים), אבל בעיקר אני רוצה לראות שניים כי לפעמים שניים, זה תמיד בתחת: אני רוצה לראות את האיש שרץ על הטיקט הסוציאל דמוקרטי ונהיה נפוליאון עם השכלה צבאית של אפסנאי בכיר, מר עמיר בונפארטה פרץ ואני רוצה לראות את ראש הממשלה התמהוני, הביזרי והנהנתן הזה, אהוד צ'רצ'יל. מה זה? מי זה? למה זה? למה זה מגיע לנו האסון הזה? את שניהם אני רוצה לראות מוכים וחבולים על דוכן הנאשמים של המלחמה המחורבנת והמשפילה הזו. ..................................................................................................................................................................... מה יהיה בסופנו יהיה חרא, אבל שנייה לפני זה יעלה אולמרט על ארגז תפוזים בקריה בתל אביב ויספר על המפואר בניצחונותינו, על מלחמת האין בררה על המזרח התיכון החדש שנוצר בתחת שלו. ואני אומר - שקר וכזב. אם במקרה הטוב החטופים יחזרו (תמורת מאות שבויים) זה היה יכול לקרות גם לפני הטיל הראשון על חיפה. אם במקרה הגרוע הם לא יחזרו, החיזבאללה לא יפורק וצבא דרום לבנון לא ישוקם - פרץ, אולמרט, לבני ורמון פגעו בנו ופשעו בנו. הלוואי שישלמו, אבל אני מניח שכדרכו של אדם, ישלם השי"ן גימ"ל. אדם יקותיאל. ................................................................................................................................................................... , ומה שהכי מבאס שדווקא בשעה קשה כל כך לישראל יושב באמריקה הנשיא הכי טיפש מאז קונילמל בקהיר. הוא כאילו בעדנו, אבל קובר אותנו לאט-לאט וביסודיות

trigotrigo

New member
למה אתם כל כך עצבניים?

הרי התקבלה החלטה באו"ם, וכעת יש ללבנון הזדמנות נוספת (וחבל שלא ניצלה את הראשונה מלכתחילה, אבל נתייחס להווה) למגר בעצמה את חיזבאללה, ואם גם הניסיון הזה יעלה בתוהו הרי ששוב ניכנס בחיזבאללה והפעם ביותר כוח.

למעלה