בונסאי נשבר

royarad1

New member
בונסאי נשבר

שלום קניתי בונסאי מסוג מלולויקה מאפירה והעוזרת הלא במיוחד חכמה שלי שברה לו את הכלי. הוא נראה בסדר לא קרה לו כלום הגזע תקין והשורשים נראים בסדר הוא עכשיו עומד בלי כלי כי הכל היה סגור ולא הספקתי לקנות כלי חדש . האם זה דחוף שהיה לו כלי או שזה יכול לסבול דיחוי עד מחר שאני יגיע למיני-גן או לאגרו נוי . נ.ב. ליוסי נשארו לך עוד מלולויקות כי אני רוצה עוד אחת . בתודה מראש רועי ערד

tk96

New member
אין לי ממש תשובה אבל...

אני לא מודע לעמידות הצמח והשורשים שלו אבל השערה שלי היא שיום אחד לא יגרום יותר מדי נזק, חוץ מזה ניתן לכסות את השורשים והמצע בכלי זמני שלא יחשפו לאור. "כרטיס החבר" שלך בתפוז מסמן שיש לך יום הולדת, במידה ואכן כך, יום הולדת שמח! המון בריאות, אושר ועושר (מה שהוא בעיניך)! בידידות -אילון

minigan

New member
עזרה ראשונה

שורשי המללויקה רגישים ליובש. טבול את גוש השורשים לחמש דקות בכלי מים פושרים. עטוף את את השורשים במגבות נייר או נייר טואלט. הכנס את גוש השורשים בלבד לשקית ניילון. המנע משמש ישירה על הצמח. אם אתה מגיע מחר למיני-גן או אגרו-נוי אין בעיה לשתול על המקום. מיני-גן נפתחת ב 11:30 עד 20:00 לאגרו-נוי אפשר להגיע מ8:30 עד 17:00 באגרו-נוי ניתן לרכוש עציץ משומש במצב מעולה במחיר מוזל. נותרו לנו רק 6 מללויקות יפהפיות באגרו-נוי ואחת במיני-גן. 3 עוברות לאוסף הפרטי שלי בימים הקרובים. יהיה בסדר יוסי

royarad1

New member
תודה רבה

ליוסי, תודה רבה על העזרה זוהי תמיד חוויה נעימה לבוא לאגרו נוי . תודה שוב רועי ערד וטל אחיטוב

למעלה