בונסאי לשבת

סן תאי

New member
בונסאי לשבת

מהאוסף של מאורו. אני מהמר שהכלי (הסאיבן) הוא עבודת יד של מאורו. זן: קופרוזמה. סגנון: פנג'ינג. גובה: 28 ס"מ. אורך ה'סאיבן': 46 ס"מ להנאתכם.

amihaye

New member
ממש יפה ../images/Emo45.gif

מאורו,מותר לשאול לגיל של הקופרוזמה או שבגיל כזה כבר לא שואלים?
עמיחי

vinbe

New member
גיל הקופרוזמה

ערב טוב, האמת שאין לי מוסג. 2 השיחים האלה היהו אצלי באיזה פינה במשך המון שנים , משהוא בין 15 ל-20 שנה. לא יודע בני כמה היהו כשקניתי אותם, אבל אני זוכר שהיהו כבר די בוגרים. שבת שלום מאורו

elonliberman

New member
צילום ללא פרופורציה

שלום מאורו השמח לראות צילום של הקופרוסמה בליווי עצם (פחית שתיה וכו...) אשר יתן אפשרות להעריך את גודלו של העץ. תודה

vinbe

New member
בבקשה אלון

אומנם המידות הופיעו במודעה המקורית, אבל הנה לך תמונה בלווי טלפון צלולרי (10 ס"מ) - אנחנו לא משתמשים בפחיות - היתה לי אחת שמורה למטרה זו, אך משהוא עשה סדר וזרק אותה. שבוע טוב מאורו

galiamos

New member
מאורו, יפה מאד

ההשפעה של הסינים עליך חזקה ונכרת בעבודה זו. שבת שלום משה אמרגי.

vinbe

New member
תודה משה

עיצבתי את ה"פנג'ינג" הזה לפני כמה חודשים, עוד לפני הטיול שלי בסין (אולי אתה זוכר שעזרת לי לזהות את הצמח). התחלתי להתעניין בבונסאי הסיני בשנה שעברה, אחרי שביקרתי במוזיון במילאנו, שם יש הרבה עצים מעוצבים בסיגנון סיני. ההתרשמויות מהביקור בסין רק חיזקו בי את הרצון ללכת לכוון זה. שבת שלום מאורו

shaul011

New member
בונסאי לשבת

מאורו ערב טוב ושבת שלום ..לאחר שסימתי את כל ההכנות למחר בבקר התפנתי לרגע קט ואכן מהמם .בקיצור קבל מחמאה מהצפון הרחוק ..

למעלה