בונז מתי תחזור הסדרה בונז (עונות חדשות)
D Don Nirtin New member 7/11/11 #2 לפי פייסבוק של ערוצי הסדרות- הסדרה לא צפויה לשוב כרגע. אולי בעתיד.
M monipa New member 8/11/11 #5 הסדרה שודרה....... בארוץ 16 המשותף ל HOT ן ל YES אני חושבת ושככל הנראה רוב הסדרות באחריות HOT רוב הסדרות שמשדרים שם שודרו העבר ב HOT ו ב ערוץ 16 הם ב שידור חוזר.
הסדרה שודרה....... בארוץ 16 המשותף ל HOT ן ל YES אני חושבת ושככל הנראה רוב הסדרות באחריות HOT רוב הסדרות שמשדרים שם שודרו העבר ב HOT ו ב ערוץ 16 הם ב שידור חוזר.
I is00 New member 8/11/11 #6 זה נכון, אבל... הפרקים שם שודרו יותר מחצי שנה אחרי שהם סיימו להיות משודרים בהוט בשידור הראשון שלהם, למרות שאני לא בטוח שהעונה האחרונה ששודרה בהוט שודרה גם בערוץ 15 של יס...
זה נכון, אבל... הפרקים שם שודרו יותר מחצי שנה אחרי שהם סיימו להיות משודרים בהוט בשידור הראשון שלהם, למרות שאני לא בטוח שהעונה האחרונה ששודרה בהוט שודרה גם בערוץ 15 של יס...
L LeRanch New member 8/11/11 #7 עונה 4 היא האחרונה ששודרה בארץ שודרה קודם בהוט זון ואח"כ בהוט פמילי/יס בייס.
L LeRanch New member 8/11/11 #4 חבל מאוד אבל אני כבר לא מחכה לשידור בטלוויזיה - עונה 5 מצוינת ואני אוטוטו מתחיל לצפות בעונה השישית..