בונזרנו...

ברק 188

New member
בונזרנו...

הלכה האחוזה... יחי המנורה ועל הצניחה אין מה לדבר צנחה יותר מהמניות מהמורסה ת"א 125. בוקר טוב ידידי והעיקר ובעיקר חדשות טובות זה מה שאנו צרכים היום יום נפלא לכול התקוות הגדולות ולעושי הנפלאות להשת'100

ניקו 45

New member
יום חדש ושמח גם לך 188 ולכל בית התקוות../images/Emo141.gif

זוכרים ששמתי פה תמונות של עציצים מזכוכית וצנצנות ממוחזרות ? אז הם התחילו גם לפרוח במלוא הדרן ממש לכבודי ולכבוד החג הממשמש ובא .... וואל'ה הנה הפרזיות היפיפיות

ניקו 45

New member
חמניות אל מול החמה לכבודך צילושק'ה../images/Emo142.gif

שרל'ה .... יופי של תמונה מרהיבה ומחממת לב הבאת אתמול . אהבתי מאוד

בוקר פעמיים כי טוב

אמממממ איזה פרזיות השארת לנו כאן ניקולהההה אוהבת אותן מאד וכמה צוף יאמי
בוקר חם היום לטעמי האישי והבלעדי אפילו חם מידי אבל הבטיחו לי שלקראת הסוף של השבוע יהיה מעונן ואולי אפילו ירדו כמה טיפות של גשם ישששששש שיהיה יום פורח וצבעוני רק טוב!!!

ברק 188

New member
ניקו זה מאוד יפה ברשותך

מזמין שישה סטים לחג אפשר לשלם באשראי חוזר ? אהבתי את אשר ראו עיני

alondli

New member
ברק? למה אי אפשר להגדיל את שלך..?..../images/Emo3.gif

לחצתי על התמונה המהממת..אבל היא נשארה קטנה..
יש לך עצה, מה יעזור ?..

ברק 188

New member
אלון אתה בחור נבוך אך למה...למה להלבין פני

רב(ני)ות וקדושות שיש לנו פה וכי מי אמר שאי אפשר להגדיל את שלי ? ובקשר לתמונה אהה...מהממת גם אני חשבתי כך אל לצערי מצאתי אותה כך בגודל הטבעי שלה נראה מה אפשר לעשות בשבילך תמורת 5 נשיקות לצילוש אנסה להגדיל לך את התמונה בלי נדר ו...קודם כול תתקן מהר את האבל שעשית לי אחרת יהיה לא נעים אבקש מכמה ידידות משתפות לנו לבוא ולהעיד וכמובן שיהיה זה לטובתי ולזכותי...ב'רק לא נעים . יש לך זמן קצוב עד מחר בשעה 17:00 אחרת אזמין אותך לדו קרב על גדות הבנגוס... חוף ראשן מערב סוף עולם של אחד משנינו אך לא לפני איזה כוס בירה קרירה ואחר כך נירה .

w o m a n 10

New member
../images/Emo6.gif

תבקש מכמה ידידות משותפות לבוא ולהעיד שגם את שלך אפשר להגדיל....????
באיזו חברה אתה מסתובב???? של צלמניות רחמנא ליצלן?????

ברק 188

New member
w o m a n t, את לא מבינה

תציא בחוץ... להעיד לא צריך צלמניות חד וחלק וברחמנא ליצלן ב'רק מחפש הוחככה חותכת ואמיצה ואלון עוד יחטוף את המכה שתוא זאת שמבינה שומע אלון אתה מכיר את התרגיל ההדמייה... של הבוהן והאמה... תעשה תנועה של משהו כמו אקדח ופעם מירה למרחק ופעם תירה למעלה ואז...אולי תבין... ואל תשאל אותי למה תרצה הדגמה תבקש יפה ביום חמישי אראה לך אה בה ציגלה מה...Hampshire Mummers' Song חג מולד שמח

צילוש43

New member
חכה חכה..../images/Emo46.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחח מצחיקוני.. ממתי נשיקותי נעשו מנויים על גודל הה...תמונה אההההה???
חחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי
בלי נדר..חכה חכה........אבדוק ועוד מקרוב

ניקו 45

New member
אממממאלונדלי../images/Emo4.gifיש בעיה קשה עם הקשה של הקטן

אשר אתה מבקש להגדיל . כותרת מאוד פרובלמטית הייתי אומר אהההה ? (מעניין מה היה אומר על כך זיגמונד ? )

w o m a n 10

New member
ערב טוב ברק וכולם ../images/Emo215.gif

התמונה באמת יפה. הגדלתי בעבורכם כמה שאפשר מבלי שיהיה לנו מטושטש בעיניים. ניקו יופי של פריחה.... יש שכר לעמלך. ערב קסום לכם אנשושים

ניקו 45

New member
עלתה בי המחשבה מייתנו אממממ../images/Emo69.gifבעניין ההגדלה

ובהמשך ישיר לאלונדלי וברק 188 .... "הלוווווווווווווו זה רדיו זה" ?

alondli

New member
../images/Emo51.gif נשמה, בשם ברק הנבוך מידי להודות לך ..

ישירות. אבל.. "בשביל זה יש חברים" , לא כך?..
"ברראאאאק !!! בוא !! אתה כבר לא צריך להרגיש נבוך, זה הצליח, אישה (10) עשתה לך את זה !!"..

למעלה