בונז'ור רשמי !

MecGrag

New member
בונז'ור רשמי !

כבר בקרתי כאן קצת פעם, אבל אני חושב שהגיע הזמן להצטרף רשמית לשבט... אז לאחר תהליכי קליטה לא קלים, שעדיין לא הסתיימו, מכיוון שכבר יש לי דירה ואינרטנט, שבינתיים אני "לוקח" מהאויר, הגיע הזמן להגיד - בונז'ור מפריז

TrigATUSA

New member
Bien Venue

מקווה בקרוב לקפוץ לביקור בעירך המעתירה אנא ספר לנו על מה מביא אותך לפריז? מה מעשיך שם?

MecGrag

New member
תודה תודה

קודם כל, אתה תמיד מוזמן לביקור ב"עירי" (למרות שאני עוד לא ממש מרגיש שייכות למקום כדי לקרוא לזה "עירי"). ולמה אני כאן. הובלתי את עצמי לכאן לטובת משרת פוסט-דוקטורט שעתידה להמשך בין שנה לשנתיים, עוד לא לגמרי ברור. למרות שאני עובד בפרברים, החלטתי שכף רגלי אולי תדרוך שם, אבל לא תגור שם, והשבוע נכנסתי לדירה בעשירי (מסתבר שיש מלא תורכים חתיכים) (האמת היא, שבכלל הצרפתים יפים לאללה) (אבל מה, אנטיפטים ברמות על). בסך הכל עובר התאקלמות קשה, משהו שבטח רובכם אם לא כולכם חוויתם, בייחוד לאור העובדה שעד לפני 3 חודשים לא ידעתי להגיד מילה בצרפתית. ומה מביא אותך לביקור כאן?

een ogenblik

New member
משעשע

זוג חברים הגיע לפריז למשרות פוסט-דוק. הוא למרכז העיר, היא לפרברים. היא אוהבת ערים. ולמרות זאת הבחירה נפלה על לגור בפרברים. אין כמו מערכי שיקולים נפרדים. ברוך הבא גם כאן.

odedee

New member
או לה לה! אונשנטה!

מה יש לכבודו לספר לנו על עצמו ועל עירו? שווה לבוא לבקר או שעוד יש בה המון צרפתים?

MecGrag

New member
האמת היא שאתה מכיר אותי

עוד מהגלגול הקודם שלי. אפילו ביקרתי אותך במקום מושבך בחוף המערבי

MecGrag

New member
אחחח המיסתורין

בביקורי ההיסטורי ב-SF התקבלתי בקבלת פנים חמה ביותר על ידי המנהל ובן זוגו. פשוט אז הניק שלי היה אחר, וזה ניק חדש שתואם את הרילוקיישן

Woking

New member
ככה, אה?

עוד לא יבשה הדיו בפיב"א, וכבר יצאת לרעות בשדות זרים. אם כך אתה לא משאיר לי ברירה ואצטרך לחזור ולומר: ברוך הבא.

MecGrag

New member
ואני מנסה לחשוב על איזה ....

התאחדות כדורגל אתה מדבר...
אחרי שראיתי את ההודעה של בפיב"א (שיותר נשמע כמו קיצור של התחאדות הכדורגל מאשר פורום שכן) הבנתי מה הייתה כוונת המשורר. אז תודה כפולה, על כל פנים

למעלה